Reklama

Reklama

Život a vztahy nejsou tak jednoduché, jak se zdá podle oblíbených knižních rádců, které mají odpověď a dobrou radu úplně na každou situaci. Přesvědčí se o tom sedm mladých lidí, kteří mají společné nejen to, že bydlí v Baltimore, ale hlavně že hledají lásku a potýkají se přitom s řadou nečekaných potíží. Beth už sedm let chodí s Neilem, marně mu však naznačuje, že by se mohli vzít. Její kolegyně Gigi chodí na rande s muži, kteří o ni zjevně nemají zájem, což si ovšem odmítá připustit. Problémy má i Janine, která je sice provdaná za sympatického Bena, jenže on se právě seznámil s pohlednou zpěvačkou Annou. I když jí dá jasně najevo, že je ženatý, Anna se do něj zamiluje. A aby to nebylo tak jednoduché, do Anny je pro změnu stále zamilován její bývalý přítel Conor, jeden z mužů, s nimiž randila Gigi, a jeden z těch, na jejichž zavolání stále čeká. Marně čeká na lásku také Annina kamarádka Mary, která se snaží najít vztah pomocí internetu. Gigi se seznámí s cynickým barmanem Alexem, který jí otevřeně objasňuje, jak to chodí v mužském světě, časem se však sám chytí do pasti a do Gigi se zamiluje. Jenže vrhnout se do vztahu pro něj není jednoduché, stejně jako není pro Janine snadné přijmout pravdu o manželově nevěře a lžích, na které postupně přichází. Zdá se, že muži a ženy si nikdy nemohou porozumět, přesto se však do sebe mohou zamilovat. A tak stále hledají způsob, jak vytvořit fungující vztah. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (699)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $93,953,653Tržby Celosvetovo $165,041,806Tržby za predaj DVD v USA $23,362,320 //počet predaných kusov 1,375,063║ Tak aspoň jedna z mála romantických komédii, čo nie je zbytočne presladčená. Aj keď pekný happy end samozrejme nechýba, bez toho by sa to asi ani nedalo. Nuž, treba ale povedať, že celkovo ide o celkom slušne zostavený námet pre daní žáner. Týkajúci sa detailného vysvetlenia situácii ohľadne balenia, randenia, či svadieb a prirodzených chýb z týmito situáciami spojenými. V tomto nás pekne oboznámia asi tri súvisle rozohrané príbehy, kde ide o rôzne sklučujúce situácie vo vzájomných vzťahoch... Všetko to je zabelené v peknom iskrivom obale, nechýbajú aj nejaké tie odľahčenia scénok, výborne zahrané postavy, ktoré si zamilujete, minimálne čo sa týka „sexi“ Scarlett Johansson či tápajúcej nešťastnice z úprimným pohľadom Ginnifer Goodwin. Možno trošku skresať nejaké tie hrany(myslím ubrať nejaké tie zbytočné postavy v deji ako Drew Barrymore), prestrihať miestami trošku rozvláčni dej a mohlo to byť za plné hodnotenie ale aj tak ako hovorím je to milá stráviteľná romantická komédia. /videl v kine: 75%/ ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Tak trochu upovídaný návod na to, jak rozumět opačnému pohlaví. A tak trochu přesně to, co jsem potřebovala. Řekla bych, že dost žen se v nějakém příběhu najde. Obzvlášt sympatická je hlavní linka s Ginnifer Goodwin v roli rozkošně tápající Gigi. Myslím, že do její postavy se dalo snadno vcítit, protože která ženská nezažila to netrpělivé vysedávání u telefonu? Mě si film získal již od začátku myšlenkou, že se od dětství učíme tomu, že když se k nám chlapi chovají hrozně, tak nás chtějí. To je zatracená pravda. A pravděpodobně odpověd na otázku, proč se většinou ženské trápí kvůli chlapům, kteří o nás ve skutečnosti nestojí. Řekla bych, že my ženy jsme prostě až příliš komplikované (respektive všechno si komplikujeme samy), chlapi zase v mnohém příliš jednodušší - tím pádem je pro nás těžké rozumět jejich signálům a pak vzniká spousta nedorozumění a zlomených srdcí. Malá úvaha pro zdejší uživatelky :) - film mi dal zkrátka pár podnětů k přemýšlení a přehodnocení různých zkušeností a za to mu trochu nadhodnotím pěti hvězdičkami. Celkově je to velice příjemná záležitost, která neurazí. Mimochodem, tvůrcům se podařilo namíchat kombinaci hvězd, které nesnáším nebo nemusím. Ale přestože se jejich jména (Affleck, Aniston, Cooper, Johansson) tak důležitě výjimají na plakátech, zase tolik prostoru nedostali, což mě opravdu potěšilo. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Hodně rozpačitý rozjezd vystřídá hodně solidní mix „uvěřitelných“ vztahových trablů a dojemný dojezd. Prostě z látky režisér Ken Kwapis (Kněz je poděs) překvapivě vykřesal solidní film, i když je škoda, že se nepřiklonil k jednomu. Skáče totiž mezi romantickou komedií a vážným dramatem. Navíc dostal pod taktovku skutečnou hereckou smetánku a předkládá dvouhodinové konverzační cosi o vztazích. A vůbec ne špatně. Jak říkám, úvod je těžkopádný, lemovaný vztahovým tápáním roztěkané Gigi, která všem cpe své telefonní číslo a pak zklamaně zírá na telefon, který.. jasně, chápete dobře. Film prostě chce rozluštit, co znamená tohle a co zas tamto, jak rozklíčovat chování mužů, žen, svobodných, zadaných atp. A svým osobitým způsobem říká něco, co mi (a doufám, že i řadě jiným divákům) nebylo úplně cizí a neznámé. I když nejsou tvůrci víc odvážní ve svých názorech a režisér se do toho nikdy POŘÁDNĚ neponoří, svůj účel film plní. Musím uznat, že větší polovinu snímku jsem se solidně bavil a dojímal. A to holt ke štěstí mnohdy stačí. Zmiňované obsazení je lahůdkové (velmi příjemní Ben Affleck, Scarlet Johansson, Jennifer Aniston, Bradley Cooper + milí, ale zbyteční Kris Kristofferson nebo Drew Barrymore + jednoznačně nejlepší Justin Long a Jennifer Connelly, která má navíc asi jediná někam se vyvíjející postavu). Sečteno, podtrženo. Tvůrci úplně neprodali to, co bych si představoval, ale pod tou vší povrchností se dají leckteré pravdy vyčenichat!! ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Čakal som viac teda. Na mňa tu bolo dosť veľa postav čo by až tak nevadilo, skôr to že nie každý príbeh a každá postava vedela utiahnuť svoju čast vo filme. Herecké obsadenie je ale dosť dobre, len škoda že sa s toho nevyťažilo viac. Príbeh nie je zlý, len ma sklamala humorná čast. Priznám sa že ani raz sa tu nebolo na čom zasmiať a je to viac dráma ako skôr komédia. 65% - 3* ()

Bachy odpad!

všechny recenze uživatele

Znáte takové ty tupé filmy, které pouští ve Student Agency? Nenáročné, snobské, natuplé. Víte, jak je Vám z nich na zvracení. Představíme 4, 6, 8, 64 postav. Ani jedna není zajímavá, všichni melou nesmysly, autobus se směje. A s každým dalším hercem je to horší a horší. Jo, tak to je tenhle film. Občas je třeba někomu napálit pěstí a říct:"odpad!". Tak jste tu správně, dobrý den. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (11)

  • Při natáčení měl film krycí jméno "Boy Trouble". (ČSFD)
  • Autor předlohy Greg Behrendt si zahrál malé cameo jako pastor na svatbě. (ČSFD)

Reklama

Reklama