Reklama

Reklama

Disaster Movie

  • USA Disaster Movie (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejnovější film scénáristů a producentů SCARY MOVIE. Will má noční můru: britská popová hvězda se ohání záhadnou křišťálovou lebkou a předpovídá konec světa, když se Will probudí, zjistí ještě něco mnohem děsivějšího. Jeho přítelkyně Amy leží spokojeně po sexu s někým, kdo vypadá tak trochu jako hiphopová hvězdička Flava Flav. New York se začíná otřásat v základech. Zemětřesení, asteroidy, tornáda, ledové bouře…Teď je na Willovi, aby zachránil svět před zkázou. Vítejte v šíleném světě Disaster Movie… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (688)

Indian0 odpad!

všechny recenze uživatele

Nudné, úbohé, nezáživné. Primitívny humor, primitívny príbeh a celkové spracovanie filmu tiež nadväzuje na humornú stránku. Herecké obsadenie slabé a podľa mňa ani lepší názov pre film ani nemohli vybrať. Celý film je jedná veľka katastrofa a to vo všetkých smeroch. Pár krát som ostal aj pobúrený s otázkou: Čo nám tvorcovia tohto filmu chceli týmto filmom odkázať? ()

vandamator 

všechny recenze uživatele

O dost slabší než např. Scary movie. Ale až tak hrozné to není. Humor je samozřejmě prvoplánově tupý, ale je to záměr. Pokud vypnete mozkový buňky a umíte se povznést nad debilno, film se dá i celkem užít. ()

Izmo123 odpad!

všechny recenze uživatele

Abych se opět opakoval tak tenhle film měli správně pojmenovat, This Movie Is Literally A Disaster, neboli v Češtině = Tenhle Film Je Doslova Katastrofa, u filmu Scary Movie byla aspoň nějaká logika v humoru, ale tady už logika v humoru vyloženě nedává smyls, Velkej biják byla sice hrozná parodie ale Jason a Aaron to vzali nějak vážně a nejspíš si mysleli že udělaly tu nejlepší parodii kterou kdy natočily, jenomže to jim vůbec nevyšlo, protože tenhle film si nic jiného nezaslouží než jenom odpad!, jinak hodnotím: Postavy 0/10 Příběh 0/10 Komedie 0/10 Celkově hodnotím odpad! 0/10 ()

Allein4 odpad!

všechny recenze uživatele

OMG!!! Jako podíval jsem se na to, ale co to bylo?!!! Už asi ani nelze natočit horčí film. Zlatej Yago, Tlustá Rosalinda a podobně proti tomuhle... ()

MartyS 

všechny recenze uživatele

je to sice dalsi takovy brak mezi filmy,ale nasmeje se clovek u toho.navic musel semdat 5 aby tu nebyl samy odpad :) ()

NaTe odpad!

všechny recenze uživatele

Nemám slov! Můžu se vyjádřit jedině sprostě a říct, že je to jedna z největších srrračeeeek, co sem kdy viděl! Trapné "vtipy", které vás vůbec nerozesmějí a které se pořád v jednom kuse opakují. Za tu vstupenku do kina tahle "komedie", která není k smíchu, ale k pláči, opravdu nestojí. Fuj, fuj, fuj! ()

zawa odpad!

všechny recenze uživatele

Tímhle filmem se jenom dokazuje, že i americká stupidita, laciní herci a a hlavně scénář, se můžou dostat zrovna k nám do kin....1% tak... ()

Elissabet 

všechny recenze uživatele

Lituju toho...ne toho že sem se na to koukla, ale toho že sem věděla, že koukat nemám a stejně sem se koukla. Opravdu hovadina nejvyšší úrovně, jak může někdo natočit takovou kravinu? Mě normálně stál rozum nad vším tím ničím. Absolutně žádná návaznost, žádný děj, žádné mega vtipy ani hlášky, žádná podobnost s katastrofickými filmy. To mi přišlo jako parodie na nic, a že já mám parodie celkem v oblibě, ale už to stojí za nic. Jako celkem sem se ještě smála u toho konce, ale to už bylo ze zoufalství, já se totiž úplně potřebovala něčemu zasmát :D Ale tu hvězdičku dal musím...prostě "Já jsem Beowulf"... ()

koff odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší je, že jsem to byl já, kdo se u toho cítil trapně. Film bych jinak shrnul jedním slovem. Malá nápověda - to slovo se ukrývá v názvu filmu. ()

Jurij odpad!

všechny recenze uživatele

20 minut. Vydržel jsem 20 minut téhle "ootiny" a to 15 minut z toho byl "film" jen jako pozadí ke QIPu, i tak to bylo moc. Už nikdy víc... ()

freezer02 

všechny recenze uživatele

I když je to v drtivé míře ultra-trapné, tak jsem se u toho nasmál víc, než u některých jiných rádoby komedií 45% ()

BaHa 

všechny recenze uživatele

Kdo chce vidět další z řady parodií na všechno a všechny ať se podívá. Ale mně osobně dokáží američtí producenti celkem kvalitně znepříjemnit život. Ve chvíli, kdy hrozí, že by neměli kvalitní nápady, což většina z nich nemá, zkrátka udělají parodii, či komedii. Ostrá kritika? jen nepochopený talent. Že je společnost ovládána médii a kalifornským filmovým průmyslem? No díky bohu pro ně! Vlastně ani nevím, proč nešáhnu po tlačítku odpad.... ()

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama