Reklama

Reklama

Sex ve městě 2

Trailer 1
USA, 2010, 140 min

Obsahy(1)

Čtyři přítelkyně na život a na smrt, Carrie, Samantha, Charlotte a Miranda, mají i po dvou letech své problémy. Carrie je rozmrzelá z toho, že se svým vysněným partnerem zabředla do stereotypního manželství. Charlotte přesvědčuje své kamarádky, že je šťastná, jim ovšem neujde, že ji dvě malé dcerky připravily o veškerou energii. Situaci jí neulehčuje ani nová chůva, po které pokukuje manžel Harry. Miranda se cítí nedoceněná v práci, kde se po ní neustále vozí nový šéf. Samantha se snaží díky všemožným hormonálním přípravkům potlačit blížící se menopauzu, což se jí daří. A proto se v dobré náladě vydává na premiéru filmu svého bývalého milence, kde se seznámí se šejkem Khalidem. Ten ji pozve do svého hotelu v Abu Dhabi. Pozvání s nadšením přijímá, ovšem pod podmínkou, že s sebou vezme své nejlepší kamarádky. Carrie, Charlotte, Miranda a Samantha se ocitají v kouzelném světě, kde je Khalid zahrnuje péčí a luxusem. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (518)

numi 

všechny recenze uživatele

Na Sexu ve městě bylo nejvíce sexy ono jiskření mezi ústřední čtveřicí a New Yorkem. Nadhled, ironie, charisma a sex-appeal jako východisko z železo-betonového vztahového bludiště jablečného velkoměsta. Jenže pokud New York z téhle rovnice vyškrtnete, zůstanou vám čtyři slepice vypuštěné z hnízda, které mají k původnímu seriálu stejně daleko jako jabčák k vínu. ()

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Ač jsem původní seriál měla velmi ráda, film je prostě slabota. Nevím, zda je to tím, že představitelky stárnou a já se vyvíjím 😉😎 či naopak😁🙃, ale za mě tento kousek neeee. Mimochodem seriál je z let 1998-2004 a toto je jen jakýsi ubohý výškrabek, který nefunguje. Kdyby tento film nevznikl, nic by se nestalo... Nemohu se zbavit pocitu, že záměr filmu je pouze "vodvařit prachy." ()

Reklama

CBD 

všechny recenze uživatele

Vzpomínám si na Carrina záda v kožichu (byl brzký podzim) jak mizí v davu na 5th Avenue. U toho hrála vypalovačka „You’ve got the love“. Hezký závěr pro seriál, který bavil přesných šest sezón. Pak si producenti řekli, že by bylo záhodno udělat film - a po několika peripetiích se tak stalo. Obavy byly na místě, ale naštěstí to nedopadlo tak špatně. Sex ve městě 1 má schéma podobné romantické komedii a čtyři hlavní hrdinky řeší problémy, které se nezdají tak malicherné. Bavila jsem se a myslím, že ne sama. Sex ve městě 2 je už ale bohužel pouhou agonií. Jeden scénáristicky velmi plytký díl roztáhlý na stočtyřicet (!) minut. Carrie - hlavní postava - má největší problém (účty za hadry a boty už ji zřejmě platí manžel) s tím, že si její Božský dává obuté nohy na gauč, k výročí jim do ložnice pořídí televizi, aby se spolu mohli dívat na romantické černobílé filmy (ten hajzl…) a odmítá se každý večer strojit někam na večeři. Čtyři charismatické hrdinky se stávají loutkami a věšáky na mnohdy odpudivé módní kreace, ječí a piští kdykoliv se jim k tomu naskytne příležitost a vůbec dělají všechno to, co zapřísáhlé odpůrce seriálu a filmů dostatečně utvrdí v jejich nenávisti. Nic moc se vlastně jen neřeší tak o čem tedy ten film je? O třpytkách? O botech za dvacet dolarů? Je to sled scének - více či méně trapných - které mají simulovat něco jako příběh. Nevím, jestli bych fanoušky seriálu raději neměla odradit, ale jsem si jistá, že svou diváckou základnu si i „dvojka“ najde snadno. Je to pořád pohádka. Pohádka o panenkách Barbie v kouzelně třpytivých šatečkách s „opravdovými“ životními problémy a Keny co řeší jejich potencionální nevěru tím, že jim věnují diamantový prsten, aby si uvědomili, že jsou vdané. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Najlepšie to vystihol Ricky Gervais na Zlatých Glóboch: "There were a lot of big films that didn't get nominated this year. Nothing for Sex And The City 2. I was sure the Golden Globe for special effects would go to the team that airbrushed that poster. Girls, we know how old you are. I saw one of you in an episode of Bonanza." :D ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Proč proboha 146 minut? A kdyby se v nich alespoň něco dělo, ale takhle? Jednu hvězdu dávám za prvních 25 minut, které si drží onu svěží New Yorskou pseudo gender intelektuální atmosféru, ovšem to, co příjde po tom, to je teda na scénáristické vyobcování z cechu. Takhle to utopit v prázdném luxusu... Hnus. Lawrence of my labia! ()

Galerie (95)

Zajímavosti (27)

  • Ve filmu Carrie, Samantha, Charlotte a Miranda také společně zazpívají karaoke. Samotnou skladbu herečky nazpívaly v manhattanském studiu o několik týdnů dopředu a pak byla použita k synchronizaci při natáčení. (Dlee)
  • Perličkou je krátky návrat do 80. rokov minulého storočia, v ktorom zistíme, ako sa hrdinky spoznali. (Very_kuul)
  • Tvůrci uvažovali také o obsazení manželky Toma Cruise Katie Holmes. (don corleone)

Reklama

Reklama