Reklama

Reklama

Sex ve městě 2

Trailer 2
USA, 2010, 140 min

Obsahy(1)

Čtyři přítelkyně na život a na smrt, Carrie, Samantha, Charlotte a Miranda, mají i po dvou letech své problémy. Carrie je rozmrzelá z toho, že se svým vysněným partnerem zabředla do stereotypního manželství. Charlotte přesvědčuje své kamarádky, že je šťastná, jim ovšem neujde, že ji dvě malé dcerky připravily o veškerou energii. Situaci jí neulehčuje ani nová chůva, po které pokukuje manžel Harry. Miranda se cítí nedoceněná v práci, kde se po ní neustále vozí nový šéf. Samantha se snaží díky všemožným hormonálním přípravkům potlačit blížící se menopauzu, což se jí daří. A proto se v dobré náladě vydává na premiéru filmu svého bývalého milence, kde se seznámí se šejkem Khalidem. Ten ji pozve do svého hotelu v Abu Dhabi. Pozvání s nadšením přijímá, ovšem pod podmínkou, že s sebou vezme své nejlepší kamarádky. Carrie, Charlotte, Miranda a Samantha se ocitají v kouzelném světě, kde je Khalid zahrnuje péčí a luxusem. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (518)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

V čase vypjatých rodinných vztahů doprovázených nekonečným vřeštění dětí jsem si, s genialitou sobě vlastní, zarelaxoval u snímku o vypjatých rodinných vztazích doprovázených nekonečným vřeštěním dětí. To tak nějak nemohlo dopadnout dobře, zvlášť když bujaré oslavování konzumu nebralo konce. Takže mi nezbývá než konstatovat, že čtyři odkvétající nádhery už nezachrání ani modelová maškaráda a tu osamocenou hvězdu dávám za hezouny z australského rugbyového týmu, ze kterého by ve skutečném životě na skutečném hřišti zbyly pouze rozházené kostičky. ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Úvod v New Yorku ještě docela jde, ale jakmile se holky přesunou do Abu Zabí, začíná koncetrované peklo. Seriál mám moc ráda, z prvního filmu jsem měla obavy a dopadlo to celkem slušně, ale tohle už opravdu ne. Přehnaná, okázalá přehlídka luxusu a ženského pištění, kde se toho na 146 minut děje zoufale málo. Je čas nechat Carrie, Mirandu, Charlotte a Samanthu na pokoji.. ()

Reklama

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

O dva chlpy lepšie ako prvý film, ktorému som s radosťou udelila odpad. Niektoré vtipné scénky boli fajn, ale ten zvyšok sú sračky a Carrie Bradshawová je v puberte zamrznutá puča, ktorú by som s radosťou udusila brokátovým vankúšom značky Chanel. Dávam veľkorysé 2* za Abú Dabí, hormónovú Samanthu a opatrovateľku bez podprsenky. ()

mcb 

všechny recenze uživatele

"Brain-dead"! Nejhloupější film od Transformers 2. Postrádá totiž jakékoliv náznaky něčeho, čemu říkáme film. Žádný příběh, žádná výstavba děje, žádné pořádné postavy, o které by se člověk zajímal, jen do očí bijící nelogičnost a přehnané manýrování hlavních hrdinek. Film se sestavuje převážně (asi 90%) z toho, co si čtyři známé kamarádky luxusního obléknou, jaká navštíví luxusní místa a jakého přepychu je jim dopřáváno. Zbytek je jen klasická romantická vata, která mírně ke konci začne nabírat ty pravé "wtf" obrátky. Celá zápletka by se vlastně mohla vyřešit v kratinkém pětiminutovém filmu, kdyby hlavní hrdinky nebyly tak hloupé a zbytečně si nepřidělávaly zbytečné problémy, za které jsou posléze ještě odměněny. Cože? Scénář je opravdu jen podřízen luxusním atrakcím a kašle na rozvíjení už tak nezajímavé zápletky. Všechny problémy čtyř kamarádek a zároveň nějaká kostra pro film je zde víceméně zobrazena v osmi scénách - první čtyři jsou na začátku, kde každá z nich představí svůj specifický problém, který je náhle v dalších čtyřech scénách na konci vyřešen. Tečka, nic víc nepotřebujeme. Sex ve městě 2 je opravdu případ upadajícího filmu, který jednoznačně své cílové publikum zaujme. Nejhorší na tom je, že on ani není špatný. Nekonečná stopáž hodná epického fantasy se dá totiž bez problému přežít bez jediného podívání se na hodinky, občas je to vtipné způsobem stokrát ohraného vtipu (ale přesto vtipné), přibylo i vyloženě trapných momentů a zábava je to určitě o třídu vyšší než všechny prvoplánové výplachy typu "romantická komedie s Jennifer Lopez". Seriál je u mě zatím v nedohlednu, takže nemůžu porovnávat. Přesto souhlasím s ohlasy typu, že film může muže vykastrovat. Ale leda toho, kdo vyrazí na tento dlouhý reklamní "spot" bez doprovodu něžného pohlaví. 5/10 ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

(viděno v listopadu 2010) Doháním své filmové resty z léta, teď přišla řada na Sex ve městě 2. Seriál mám zkouknutý celý, znám lepší, ale líbil se mi a užívala jsem si ho. První film byl také fajn, neohrnovala jsem nad ním nos jenom proto, že pro filmové fajnšmekry to není. S filmem číslo dvě to je horší. Doufám, že je také filmem posledním, připadá mi, že holky si své prožily a další příhody jsou jen takovým umělým natahováním děje. Tady to bylo znát. Přiznejme si to, Carrie a spol. jsou za zenitem, už to prostě nikdy nemůžou být ty svobodné holky, na jaké jsme zvyklí ze seriálu. Zestárly, zmoudřely, usadily se. A věci, které pro ně byly příznačné kdysi, teď působí uměle. Tady to bylo samá reklama, sem tam vtípek, u kterého jsem se uchechtla, jedno velké ách nad Abú Dhabí (a to asi bylo i účelem), jiné odůvodnění, proč holky musely jet zrovna tam nebo proč vůbec někam musely jet, nevidím. Spíše to lahodilo divákovu oku. Nebyla to taková katastrofa, na jakou jsem se podvědomě připravovala, ale přesto bylo znát, že je to uměle natahované a s chatrným scénářem. Škoda, myslím, že by už holky měli nechat být, aby nám zbyla nostalgie, ale abychom náhodou díky sestupné kvalitě filmů o nich neztratili mínění. ()

Galerie (95)

Zajímavosti (27)

  • Perličkou je krátky návrat do 80. rokov minulého storočia, v ktorom zistíme, ako sa hrdinky spoznali. (Very_kuul)
  • Penélope Cruz zmínila v interview s Ellen DeGeneres, že natočila svou cameo roličku za dvě hodiny, a že ji nabídka mihnout se v Sexu ve městě velice potěšila, jelikož je fanynkou Sarah Jessicy Parker i celého seriálu. (Karlos80)
  • Pro vytvoření Samanthiny kanceláře posloužila restaurace Two Times Square v Marriot Renaissance New York Hotel. Mezi další stavby spatřené ve filmu patří honosný dům Steva a Mirandy v Brooklynu, exteriér nóbl Ziegfeldova divadla, ve kterém se odehrává premiéra Smithova filmu, hala nově zrenovovaného Empire Hotel, která posloužila jako místo pro natočení after-party po premiéře, a pochopitelně předek Carriina starého bytu na 73. ulici, nacházejícího se na Perry Street v Greenwich Village. (Dlee)

Reklama

Reklama