Reklama

Reklama

Přání smrti

  • USA Death Wish (více)
Trailer 1

Lékař Paul Kersey (Bruce Willis) má všechno, co si jen člověk může přát – zajímavou práci, krásnou rodinu a nádherný domov. S násilím se setkává pouze na operačním sále pohotovosti, kde pracuje jako chirurg. Jednoho dne se však všechno změní. Po brutálním napadáním v jeho vlastním domě, manželka (Elisabeth Shue) umírá a dcera (Camila Morrone) zůstane v nemocnici ležet v kómatu. Hroutí se mu celý svět a policie jen bezmocně krčí rameny, protože podobných případů řeší desítky denně. Poháněný touhou se pomstít, Paul vezme zákon do vlastních rukou a ozbrojený vyráží do ulic, aby nevinným životy zachraňoval a zločincům je bral. Chicago má nového hrdinu, který věří, že spravedlnost ještě existuje. (Forum Film CZ)

(více)

Diskuze

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Myslel som si, ze to bude temny thriller o pomste a ono to vyzera ako cierna komedia.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

póza ala seru na film, mám ho v řiti a tak budu do kamery čumět, jako kdybych byl retard. jo tohle známe všichni :)) 

Raziel_cz

Raziel_cz (hodnocení, recenze)

Poslouchal jsem rozhovor s Rothem a změny oproti původnímu filmu jsou především v tom, že hlavní hrdina nezačne po útoku na jeho rodinu zabíjet všechny jako Punisher, ale bude se mstít těm, co mu to provedli – čili to zní dost jako Wanův Rozsudek smrti. Drobná změna je, že hrdina nebude architekt, ale chirurg. Vyjít by to mělo letos na podzim a Willis prý podal super výkon, tak jsem zvědavý, jestli se pro jednou zase ráčil oprostit od té svojí pózy, co poslední roky dělá ve všech filmech.

na příspěvěk reagoval m.a.t.o.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Podla mna je jedno ake mas ocakavania. To nic nemeni na tom, ze akcia v Die Hard 5 je lepsia ako cokolvek v Londone.

Tak a teraz sa idem niekde schovat. Ja tu branim Die Hard 5. Fuck.

Snad si to nikto nevsimol. :)

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Videl som zopar videi z natacania. Ano, nahanacku tocili po starom, ale o tom, ze finále v "Cernobyle" bolo bez CGI ma nepresvedcis. :) A ano, od Die Hard pozadujem vyssiu kvalitu po vsetkych strankach, nez od nejakého pridrbaneho Londona alebo Olympusu. To neni ziadna znacka totizto.

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

m.a.t.o.

"co sa samozrejme prejavilo aj na chabých CGI efektoch."

Tak kdybys viděl, jak se to točilio, drtivá většina je točená "ručně" po staru. Žádný CGI vrtulníky. Včera jsem viděl kousek London Has Fallen a Lacike měl bohužel pravdu. Ty vrtulníky jsou hrozný. A když lidi přežijou mizerný CGI v London has fallen, Olympus has fallen a Expendables 3, nevím proč by jim mělo vadit pár CGI v DH 5.

na příspěvěk reagoval Lacike, m.a.t.o.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

m.a.t.o.

Uvidime, ci vôbec uvidime Death Wish. Ja tomu stale neverim.

Obsadenie aj reziser sa este niekolkokrat zmenia. :)

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

m.a.t.o.

ale sak to ti ja neberem chlape... dokonca s tym suhlasim... len vravim, ze na Willisovu star power to az taky vyrazny dopad nemalo akoby sa mohlo zdat... ja osobne som to pisal aj v komente... McClane je McCLane... nemam co vytknut... sere ma len film po scenaristickej a reziserskehj stranke... nehovoriac o kamere a strihu...proste ten film neni dobry, ale neni to nic co by pochovalo seriu... a je mozne, ze sa z toho Willis a producenti poucia pri sestke... nasraty fanusik je neplatiaci fanusik...

na příspěvěk reagoval m.a.t.o.

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

"Navíc DH 5 je prostě dobře natočenej film. To mi nikdo nevymluví." Aha, to si mal povedat hned na zaciatku. Potom sa nemame o com bavit :))

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

stuntmanMIKE

může si za to sám, nikdo ho nenutí hrát ve sračkách, se koukni na Chucka Norrise, ten má důstojnost a hrdost, a pokavaď se Willis necítí na akci, tak ať sedí, ale ať to dělá přesvědčivě, né že sem tam rozvalí a jenom kouká 

na příspěvěk reagoval stuntmanMIKE

Reklama

Reklama