Reklama

Reklama

Tučňáci z Madagaskaru

(seriál)
  • USA The Penguins of Madagascar (více)
USA, (2009–2015), 31 h 22 min (Minutáž: 12–46 min)

Hudba:

Adam Berry

Hrají:

John DiMaggio, Tom McGrath, Jeff Bennett, James Patrick Stuart, Andy Richter, Kevin Michael Richardson, Danny Jacobs, Nicole Sullivan, Victoria Justice (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(93)

Pro většinu lidí jsou Skipper, Kowalski, Rico a Pěšák jenom čtyři roztomilí tučňáci žijící v zoologické zahradě v Central Parku. A přesně to chtějí, aby si o nich lidé mysleli. Proč? Protože tito na pohled mírumilovní tučňáci jsou ve skutečnosti elitní bojovou jednotkou s výsadkářským výcvikem a tajnou centrálou. Jaká je jejich mise? Udržet v zoo pořádek. A jejich nepřítel? Příšerný nový soused, král Jelimán, samozvaný „všech lemurů král“. Tento vymetač večírků je v zoo nováčkem, a tak si hledá nějaké zpestření. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (161)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Toto je len jeden z ďalších seriálových nadviazaní na úspešný film. V tomto prípade sa jedná hlavne o detskú verziu "tučniakovských" dobrodružstiev v newyorskej zoo. Avšak oproti filmovému spracovaniu je to naozaj slabšie nielen vizuálne, ale aj príbehovo a naozaj je to skôr niečo ako americký večerníček. Takže mňa to veľmi nemohlo osloviť. Ale pre deti to môže byť fajn, nakoľko pár vtipných scénok sa v každej časti nájde. 45 % ()

Manarit 

všechny recenze uživatele

Povedený seriál, ale opět trpí tím, že některé díly by si zasloužily vyloženě odpad a jiné maximum. Postavy jsou ovšem skvělé, od tučňáky po krále. Některé hlavní vedlejší postavy mi přijdou naopak spíš otravné (Marlene a Mort), ale to je o vkusu. Každopádně tři hvězdy jsou zasloužené a když máte štěstí na díl, moc se pobavíte. ()

Reklama

Potjoc 

všechny recenze uživatele

SIce původní Madagaskar mě tak moc nebavil, tak tahle série se mi líbila o něco víc. Jednu dobu jsem tento seriál sledoval a bavilo mě hlavně ty části, jak se gorily chtějí pomstít, nebo jak Jelimán dělá naschvály a ve srovnání s původním Madagaskarem to není tak moc násilné a není vůbec vulgární. Teď se už na to zas tolik nedívám. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Je to sice jenom sled rutinních historek viděných v různých obměnách všude možně, občas s nějakou tou parodií a občas s nějakým opravdu vychytaným vtípkem nebo záběrem, ale pořád jsou tu Vojín, Rico, Kowalski a Velitel, a s nimi ještě král Jelimán s Mortem a Mauricem, kteří v českém dabingu fungují jako zbraň hromadného ničení;) Nemůžu si pomoct, ale tihle hoši prostě patří do červeného. 70% ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Mám rád Madagaskar, ale co udělali tvůrci z tohoto, z toho mi jde hlava kolem... Hrozná animace, nevtipné vtipy a HROZNÝ dabing... Takhle zkazit Jelimána a roztomiloučkého Morta, grr, za to by někdo zasloužil pár facek... Měl jsem co dělat, abych dokoukal první díl... Na další prostě nemám... Veliké zklamání a hvězdička za Morta... ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Vždy, když Skiper mluví o smrti Manfredyho a Jonesna, zmiňuje jiný způsob smrti. (legenda)
  • V díle "Operace: Plyšová bouře" ve scéně těsně před tím, než jsou tučňáci z Jelimánem posláni zpět do zoo, je možné si všimnout, že pěšák mrknul. V závěru epizody je však uvedeno, že v zoo je plyšák, zatímco skutečný pěšák je stále v továrně. (legenda)

Reklama

Reklama