Reklama

Reklama

Tučňáci z Madagaskaru

(seriál)
  • USA The Penguins of Madagascar (více)
USA, (2009–2015), 31 h 22 min (Minutáž: 12–46 min)

Hudba:

Adam Berry

Hrají:

John DiMaggio, Tom McGrath, Jeff Bennett, James Patrick Stuart, Andy Richter, Kevin Michael Richardson, Danny Jacobs, Nicole Sullivan, Victoria Justice (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(93)

Pro většinu lidí jsou Skipper, Kowalski, Rico a Pěšák jenom čtyři roztomilí tučňáci žijící v zoologické zahradě v Central Parku. A přesně to chtějí, aby si o nich lidé mysleli. Proč? Protože tito na pohled mírumilovní tučňáci jsou ve skutečnosti elitní bojovou jednotkou s výsadkářským výcvikem a tajnou centrálou. Jaká je jejich mise? Udržet v zoo pořádek. A jejich nepřítel? Příšerný nový soused, král Jelimán, samozvaný „všech lemurů král“. Tento vymetač večírků je v zoo nováčkem, a tak si hledá nějaké zpestření. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (159)

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Madagaskar jako takový má dvě výrazně vtipné postavičky. Jelimána a skupinku 4 tučftáků. Producenti tedy vzali ty nejvtipnější postavy ze série a dali prostor v seriálu. Kvalita animace šla samozřejmě dolů i zábava není tak "třeskutá" jako ve filmu (přece jen nelze si vystřílet všechen prach najednou). Přesto to podle mě funguje protože už jen samotné hlášky Jelimána by zasluhovaly vydat v knize... ()

mikulíšek 

všechny recenze uživatele

Obrovské zklamání. Naprosto odpudivá animace, laciná, televizní, která naprosto ničí madagaskarovskou stylizaci a vypadá jako o 10 let starší. Nudné a nenápadité díly, kdy jsou velice průměrné nápady natažené na dvojnásobnou stopáž, než jakou utáhnou. Navíc některé postavy jsou vysloveně otravné a jiné dětsky hloupoučké. Možná, že obecně to taková hrůza není, ale já jsem nezvládnul dokoukat ani druhý díl. Ve srovnání s celovečerními Madagaskary nebo Burákovými povídačkami je to hrůza! ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

"Madagaskar" mi přišel jako poměrně snesitelný animáč s pár dobrými frky a tučňáci určitě patřili k tomu nejlepšímu, co film nabízel. Tak jsem naivně předpokládala, že by se mi série krátkých anekdot s tímto legračním military ptactvem mohla zamlouvat. Jediná epizodka mě krutě vyvedla z omylu: nebavila jsem se, ba co hůř - sralo mě to. Nevím, nakolik je odpovědný český dabing, ale tohle je chabý infantilní kýč s humorem pro batolata. 30% ()

kukadlo123 

všechny recenze uživatele

Militantní ptactvo, tse! Asi tak nejak reagují na Pracovníka X-e, když pláca o tučňácich. Za to u mne je to druhej nejlepší seriál. Osobnosti sou trafené- i když Jelimána nemusím ale zase bez neho by to nebolo to pravé sardinkové. Vtípky a hlášky u mne na celkem dobré úrovni. A co musím zdůraznit- někdy není nad českej dabing. Slovenskej dabing tučftákú je o ničem. Zase čest výnimkám. Takovej seriál Na krok od neba má lepší slovenskej dabing ako českej. Ale o tom jinde. Většina kritizuje animaci. Já moc velkej rozdíl mezi Madagaskarem a tímhle nevidím. U vorvane ve vane ; ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá a nenáročná záležitosť na odreagovanie. Partička tučniakov patrila bez debaty k tomu najlepšiemu z Madagaskaru a tvorcovia im podľa mňa zaslúžene venovali samostatný spin-off, ktorý funguje aj bez prítomnosti Alexa,Martyho,Melmana a Glorie. Dejovo epizódy výraznejšie nenadväzujú, čo je podľa mňa veľké plus, keďže takto oddelené krátke príbehy môžu zaujať aj napriek tomu, že divák nesleduje Tučniakov pravidelne (ako napr. ja). Celkovo bude asi platiť, že koho bavili Ric,Kowalski,Plavčík a Kapitán vo filmoch, toho by mali baviť aj tu. 70% ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • V díle "Operace: Plyšová bouře" ve scéně těsně před tím, než jsou tučňáci z Jelimánem posláni zpět do zoo, je možné si všimnout, že pěšák mrknul. V závěru epizody je však uvedeno, že v zoo je plyšák, zatímco skutečný pěšák je stále v továrně. (legenda)
  • Vždy, když Skiper mluví o smrti Manfredyho a Jonesna, zmiňuje jiný způsob smrti. (legenda)

Reklama

Reklama