Reklama

Reklama

Archer

(seriál)
Trailer
USA, (2009–2023), 53 h 53 min (Minutáž: 21–65 min)

Tvůrci:

Adam Reed

Hrají:

H. Jon Benjamin, Judy Greer, Chris Parnell, Aisha Tyler, Jessica Walter, Jeffrey Tambor, George Coe, Maggie Wheeler, Adam Reed, René Auberjonois, Joan Van Ark (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(14) / Epizody(143)

James Bond není jediným agentem pod sluncem, dalším takovým bojovníkem je Sterling Archer. Atraktivní agent slavné tajné služby ISIS. Avšak Archer není jen tak obyčejným agentem. Místo toho, aby neustále zachraňoval svět před zničením, raději utrácí většinu prostředků z konta přiděleného k čerpání při plnění misí za alkohol, stylové oblečení a hlavně za luxusní lehké děvy. Vše mu prochází jenom díky tomu, že jeho matka je šéfkou celé tajné organizace ISIS. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

Mira90 

všechny recenze uživatele

Zatímco si užívá, agent Sterling Archer, krycí jméno Vévodkyně (matka toho psa vážně milovala), nejlepší tajný agent na světě, kosí jednoho nepřítele za druhým. A ještě rychleji hláškuje. Stejně jako další skvělé postavy, Lanou Kane počínaje a Pam Poovey konče. Je to třeskutě zábavné, sprosté, kreslené, a jak se praví v titulcích: ,,Tento seriál rozhodně není pro děti." ()

jiri.vrba 

všechny recenze uživatele

Animovaný seriál, který v podstatě celý stojí na hlavní postavě Archerovi. Archer je tak skvěle nemyšlený, egocentrický, krutý, vtipný a hlavně "tajný zabiják". Celkově mi připomíná Erica Cartmana s jeho ovlivňováním lidí. Ostatní postavy jsou nezajímavé. Na vysoké úrovni je samotná animace ve stylu, který ještě není okoukaný. 60. roky jsou pro takový seriál nečekané, ale sedí skvěle. Bez Archera 25%, s ním... 73% - první série nemá chybu! ()

Reklama

TETŘEF 

všechny recenze uživatele

Aspoň, že je to jiné než sitcomové modly naší generace. Zlá stejnost vaší naší matky a velkého třesku je tady zadupána zajímavou animací, sexy holkama a vtipy proti židům, američanům,britům, černochům rusům i mixem daných stereotypů. Na druhou stranu, na prdel jsem si z toho taky nesedl...což by nemusel být problém s přibývajícími sériemi. // ()

Wlck 

všechny recenze uživatele

Archer je totální seriálový šmejd. Každá jedna postava s výjimkou kozaté afroameričanky se chová jako naprostý idiot a někde mezi 2-3 sérií se do extrému zaženou i všechny vedlejší postavy. Díky tomu nakonec všechno pohání jen všudypřítomná idiotskost a sám Archer, který napočátku působil jako největší retard na světě, se tak ocitá ve společnosti bandy daleko větších kokotů a stále ještě ucházejícího šíleného vědce Kriegera. Bonus nakonec: Archerovi jsem zařadil 666. hodnocení. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Po dvou sériích musím konstatovat, že je to překvapivě povedená záležitost, velmi rafinovaně, zručně a vkusně balancující na hraně mezi několika propastmi. Ano, je to sprosté, ale úderně a chytře. Ano, je to nekorektní, ale urazí to jen blbce. Ano, je to absurdní úlet, ale pořád si to drží hranu příčetnosti. Ano, animace je stylizovaná a strohá, ale perfektně funkční.... Ať už po haluzi nebo z šikovnosti, Archer je namixovanej hodně výživně.... PS: Nevěřil bych, že to ještě někdy řeknu, ale český dabing se v tomhle případě povedl na výbornou. ()

Galerie (479)

Zajímavosti (12)

  • Vzhled postav seriálu je inspirovaný skutečnými lidmi, obvykle přáteli scénáristů či herců ze seriálu. Amber Nash (Pam) má za sousedku Candi McElhannon, "skutečnou" Pam, Lucky Yates (Krieger) je skutečným předobrazem pro postavu Raye. (Tom Riddle)
  • Seriál se měl původně jmenovat Duchess (Vévodkyně) podle Archerova krycího jména. (Tom Riddle)
  • V každé epizodě se alespoň jednou ozve zvuk kostek ledu cinkajících o sklenici. (Tom Riddle)

Související novinky

Seriálové popravy a znovuzrození

Seriálové popravy a znovuzrození

23.12.2011

Skončila nám podzimní televizní sezóna a kabelovky vyhodnocují čísla sledovanosti. Které seriály dostanou povolení pokračovat a které budou nemilosrdně zaříznuty? Nejdříve k těm úspěšným: Dexter bude… (více)

Reklama

Reklama