Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ulice nočního Petrohradu přilákaly různorodou skupinku mladých. Hacker Stepa, syn boháčů Korolev, krásná Katya, vášnivý Docker a mnoho dalších sdílí jednu vášeň – rychlostní pouliční závody. Všem proudí benzín v žilách, někteří však chtějí natolik vyhrát a vydělat si, že nezaváhají ani před prolitím skutečné krve. (Filmbox)

Recenze (22)

zeromen 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, zřejmě SSSR neumí natočit nic kvalitního na co by se dalo koukat. Doba Vojna a mír, Osvobození a Mrazík to už je pasé. Umí tak akorát kopírovat filmy viz. MartinezZ. To už jsou lepší Číňani ve filmu. Jedna hvězda tak možná za pěkné holky. ()

Nathaniel8 

všechny recenze uživatele

Rusové ukradli co šlo. Celý film je vlastně vykradené Rychle a zběsile, ale kolegové z Ruska dokázali do tohoto filmu dostat i pěveckou vložku na automobilu alá Pomáda. Stopujícího policajta co mu uletí čepice ala Taxi atd. Na mě tohle bylo ale už opravdu moc. A ta ruská Máša s dredama... A víte jak rušští policajti hledají zločince? Podle talířku na mapě... A víte proč auto pojmenované T34 jezdí tak rychle? Protože používá náhradní pneumatiku na kufru (WTF?) místo přítlačného křídla a to je pak teprve jízda. A co bych tak řekl na závěr? A většina aut je fakt hnusná. Bohužel... Ale pneumatiky dokázají vyměnit rychleji než mechanici F1. ()

Reklama

Reklama