Reklama

Reklama

Šťastný Nový rok

  • USA New Year's Eve (více)
Trailer 1

O silvestrovské noci se do ulic chystají tisíce Newyorčanů, aby na Times Square přivítali společně Nový rok. Zdejší viceprezidentka Times Square Alliance Claire Morganová má jediné přání, aby tato oslava proběhla bez komplikací. V porodnici mezitím čekají dva manželské páry na narození svých potomků a pevně doufají, že právě jejich dítě se stane prvním newyorským miminkem nového roku a oni získají prémii 25 tisíc dolarů. Zcela jiné starosti má kurýr nahrávací společnosti, který musí trávit poslední den v roce v práci, zatímco jeho kamarád Randy strhává novoroční dekorace a hodlá být zalezlý doma. Když však nastoupí do výtahu se sousedkou Elise, výtah se zasekne a oni zůstanou uvězněni. Elise je zoufalá, protože spěchá do práce. Dalším zoufalcem silvestrovského večera je i asistentka z nahrávací společnosti Ingrid, kterou šéf z nepochopitelných důvodů drží v práci a nechce jí dát volno. Den zoufalců ale nekončí a osudy všech se ještě poslední den v roce mohou pořádně zamíchat. (TV Nova)

(více)

Recenze (455)

silverfuck odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo utrpení. Nechutně, ale opravdu nechutně sladký, absurdní, hloupý, nevkusný, stupidní, prvoplánově rádobydojemný a absolutně nereálný příběh (respektive několik nechutně sladkých, absurdních, hloupých, nevkusných, stupidních, prvoplánově rádobydojemných a absolutně nereálných příběhových linií) zahraný dřevěnýma hercema, z nichž někteří mě vytáčeli do nepříčetnosti už jen svým ksichtem (zejména tedy Zac Efron a Jake T. Austin). Chtěl jsem odejít už v půlce a dost lituji že jsem to neudělal, protože z toho happyendu (který spočíval mimo jiné v tom, že [SPOILER] se Hilary Swank podařilo ve spolupráci s "nejlepším elektrikářem na světě, který jako jediný může zaseknutou kouli opravit" vytáhnout zaseknutou svítící kouli po nějaké ocelové konstrukci nad New York a zachránit tím silvestr - zřejmě mělo být napínavé, jestli se mu to podaří včas [KONEC SPOILERU]) se mi doslova chtělo zvracet. Tvůrci tohoto díla by měli být exemplárně popraveni tím nejbrutálnějším způsobem za kažení vkusu diváků. ()

suzanes 

všechny recenze uživatele

Moc se mi líbilo herecké obsazení a také propletenost příběhu a to klišé k tomu Novému roku prostě patří tak proč ne. Příjemná podívaná u které jsem se nenudila. ()

ciapok 

všechny recenze uživatele

zase raz starý kozel pozeral 14 minút katastrofálnej sračky kvôli herečke. S určitým pochopením som si za cenu zahryznutého jazyka pretrpel, kým uvidím moju modlu Hilary, no k ospravedlneniu, že Niro, Biel, Pfeiffer, Berry a spol tiež len musia dáko splácať účty za svoje vily a platiť dane som sa naštasie ani nemusel dopracovať, lebo som ich nestihol uvidieť. Jedna hviezda s odretými ušami, očami, vlastne všetkými senzorickými orgánmi za pár sekúnd nádherného predkusu Hilary Swank v jej prvom objavení. ()

Monkey_Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Uffff! Hooodně špatný pokus o americkou verzi Love Actually - tohle jsem nerozdýchala. Jeden z nejhorších filmů, co jsem za svůj život viděla!! A to je co říct, vzhledem k tomu, že se považuji za průměrného komerčňáka! ()

Gedzby 

všechny recenze uživatele

Obdivuhodné! Obdivuhodné, jak se tvůrcům podařilo dostat tolik hvězd do filmu, který se producíruje na tenoulinkém provázku, zavěšeném nad hlubokou propastí nudnosti. Pár světlých chvilek tam bylo, ale film, ve kterém vás nejvíce pobaví úsměvné "nepovedené" záběry v titulcích... díky moc. ()

bron odpad!

všechny recenze uživatele

Garry Marshall je zářným příkladem tvora zvaného upadající režisér. Od jeho vrcholného počinu Pretty Woman už uběhl nějaký ten pátek, od té doby však humor a potenciál Marshallových romantických komedií poněkud upadá a v poslední době se dostává na samé dno. Snímek Na sv. Valentýna byl jaksi na hraně. Nejnovější počin New Year's Eve, jehož děj je vystavěný na podobném zmatku jako ten předchozí (aneb vkusně zaplést několik dějových linek do jedné komedie zjevně umí jen Richard Curtis), je už hotovou katastrofou. Totiž je-li film romantickou komedií, divák se nemusí zrovna řehtat, až by se za břicho popadal, ale předpoklad občasných rozverných úsměvů zde jaksi zůstává. Možná u sklenky vína či něčeho ostřejšího bych hodnotil kladněji, ale za střízliva to bylo nekoukatelné. ()

PinkButterfl 

všechny recenze uživatele

Musím sa priznať, že keď som film videla prvý krát, príliš ma nezaujal a neuchvátil. Porovnávala som ho s Láskou nebeskou, čo je môj obľúbený film. Odvtedy som film videla už viackrát a musím povedať, že ma napokon veľmi upútal, pozerám ho každý rok a niektoré scény si dokonca prehrávam dvakrát :) :) Veľmi sa mi páči "súboj" o prvé narodené dieťa v Novom roku, postava Zaca Efrona,Katherine Heigl a tiež celková atmosféra New Yorku, hoci je to v skutočnosti hrozné klišé, mne sa páči! ()

zimi 

všechny recenze uživatele

Takové mrhání ,z tak úžasnými herci! Jediný co je na tom filmu pěkné, v titulcích sranda z natáčení!!! Jo a překvapil mě Zac Efron, jediný a jeho postava mě zaujal! A naprosto ostudná je zde Ketherine Heigl. 3/10 ()

len.tilka 

všechny recenze uživatele

Achjo, to je furt to samý dokola...miliarda známých tváří, všichni nějak záhadně propletený a sypou na vás problémy, potíže, myšlenky a já nevim co všechno. Když byla Láska nebeská bylo to něco novýho, prostě pecka. Ale to se teď budou jako dělat příběhy na každej svátek v roce nebo co? Jsem zvědavá, kdy přijde "HAPPY EASTER!" ()

rhodos 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle snímek je taková americká Láska nebeská, kterému ale nesahá ani po kotníky. Hodně příběhů, které vůbec nejsou originální a dlouhá stopáž dělají z tohoto filmu pouze šablonovitý vánoční kýč. Tento film zaujme pouze skvěle vytvořenou vánoční atmosférou a reklamou na New York. Z celé plejády hereckých hvězd i hvězdiček jsou nejvíce zapamatovatelní jen Jon Bon Jovi a Katherine Heigl. ()

FirstFan 

všechny recenze uživatele

Láska Nebeská po americku. Celkově filmy tohoto typu (Láska Nebeská, Na Sv. Valentýna aj.) mě vždycky dost baví, příběh nikdy nepřestane nudit, protože jich je vlastně víc najednou a je stále co sledovat. A i kdyby ne Jon Bon Jovi, Zac Efron a De Niro mě prostě baví. ()

miro162 

všechny recenze uživatele

Nemozem si pomoct, ale mne sa tento film pacil. Herecke obsadenie plne znamych tvari, pribehy, ktore nenudili, uzasna novorocna atmosfera a vynikajuci zaver. Mna tento film dostal. Hoci je to komedia plna klise, ale mne to vobec nevadilo, je to taka prijemna oddychovka, ktora sa podla mna vydarila. ()

Mirischka 

všechny recenze uživatele

Americká verze Lásky nebeské, pokus číslo 2. Rozhodně mnohem lepší než Na sv. Valentýna, ale zase horší než Láska nebeská. A přitom nápad, scénář a herecké výkony nejsou vůbec špatné. Katherine Fugate se opravdu hodně poučila. Štastný Nový rok nicméně bohužel ve výsledku doplácí až na velké množství příběhů a díky tomu i ty nejzajímavější nakonec nesplní svůj potenciál a velká část z nich se pořádně ani "nerozjede". Docela škoda. ()

yarca 

všechny recenze uživatele

Je mi trapné opakovat to,co už se tu mnohokrát objevilo,ale jak vidno,je nás tu víc s podobným názorem..nejdřív to na mě dělalo dojem o něco míň vydařené mladší sestry "lásky nebeské"..a najednou mě to na konci začalo bavit - a je mi fuk,jestli za to může robert de niro nebo pořád okouzlující jon bon jovi nebo celá atmosféra..prostě u mě dobrý - a to je za *** :-) ()

stuj 

všechny recenze uživatele

Totálně zbytečný film. Ale když někdo rád kopu romantických klišé, tak s chutí do toho. Známí herci potěší, jen je zarážející, že se v takovém filmu objeví. ()

katka219 

všechny recenze uživatele

Přijde mi, že Američané se stále snaží vytvořit něco tak kouzelného jako je anglická Láska Nebeská, ale bohužel se jim to stále nedaří. Opět tu máme pouze průměrnou romantickou komedii, která ani nenadchne, ani neurazí. Možná příště... ()

Související novinky

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

20.07.2016

V 81 letech nás opustil filmový a televizní klasik Garry Marshall. Většina z vás ho zná jako režiséra Pretty Woman nebo Deníku princezny, Marshallovi ale dala kariéru hlavně malá obrazovka. Jako… (více)

Den matek dostane vlastní film

Den matek dostane vlastní film

02.07.2015

Garry Marshall (Pretty Woman) se na stará kolena zakoukal do ansámblových romantik. Na sv. Valentýna vydělalo 216 milionů dolarů, takže rychle přišlo pokračování Šťastný Nový rok. To ale sesbíralo … (více)

Proyasův ráj ztracený?

Proyasův ráj ztracený?

14.12.2011

Studiu Warner Bros. se v posledních týdnech moc nedařilo. Zaručené „hity“ jako Happy Feet 2 a Šťastný Nový rok tvrdě narazily na nezájem publika i nepřízeň kritiků. A přestože Sherlock Holmes: Hra… (více)

Reklama

Reklama