Reklama

Reklama

Bývalému univerzitnímu zápasníkovi Scottu Vossovi (Kevin James) je 42 let a bez většího zaujetí učí biologii na upadající střední škole. Když kvůli rozpočtovým škrtům hrozí, že budou zrušeny některé ze školních programů a učitel hudby (Henry Winkler) bude propuštěn, Scott se rozhodne, že jako zápasník bojových umění vydělá škole nějaké peníze navíc. Každý si myslí, že se Scott zbláznil – především školní zdravotní sestra Bella (Salma Hayek) – ale Scott dokáže něco, co nikdo nečekal. Inspiruje své studenty a stane se senzací, která celou školu spojí dohromady. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (257)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Bylo to dobré, upřímně jsem se zasmála, jak by se u komedie mělo dít, vypadalo to i zajímavě - "boxující učitel", ale v závěru z toho nic moc nebylo. Dobrá komedie na zpříjemnění večera. Mimochodem ten konec? Co to bylo? Aneb úplně poslední replika filmu "Viva la America." S tím těžce souhlasit, ale je fakt, že jsem vyprskla smíchy. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Samosřejmě film plnej klišé,scén ,který jsme viděli už stokrát jinak.Navíc s ironickym úšklebkem sledujete Jamese,jak se vrhne do ringu,a po krátký době vyřídí mistra.To je trochu pitomý,na to je potřeba dlouhýho tréninku.Ale pokud dokážete filmu tyhle boty odpustit,tak film je docela zábavnej,a překvapivě dobře funguje.50%. ()

Reklama

URBAN 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo dobře , ale pak se to tak něják rozpadlo a vznikl z toho spíš sportovní film než komedie . Proboha vždyt tam hrál Kevin James jedna z komických ikon a ten nápad byl fajn a dalo se sním i s herci dle mého pracovat , ale bohůžel z toho vznikl spíš sportovní film nevím jestli to byl záměr , ale bohůžel je to tak . ( 10.7.13/MAC ) ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Pohodový filmík o tom, že škole došli peníze a má být propuštěn učitel hudby. To ale nechce dovolit profesor Kevin James, který se rozhodne zachránit učitele hudby a sehnat peníze tím, že bude zápasit. Mě se to líbilo, příběh byl dobrý, srandovní momenty tam také byly, k tomu nádherná Salma Hayek. A Kevin James potvrdil, že dokáže sám utáhnout celý film, navíc musím před ním smeknout za to, že se dokázal dostat do tak skvělé formy v jeho věku. ()

Triple H 

všechny recenze uživatele

Zvláštne. Film sa pozeral celkom príjemne, tých 100 minút sa nijako nevlieklo. Ale zasmial som sa len veľmi málo krát a celkovo som nemal pocit, že sledujem komédiu. Skôr len nejaký obyčajný nemastný, neslaný filmík. Preto sa mi nejako ťažko na konci Jamesovi držalo palce - absolútne sa nedalo akceptovať, že by niekto jeho rozmerov mohol poraziť niekoho ako Kryzsztof Soszynski (vo filme Ken Dietrich). Ak by to bola väčšia fraška a film by viac pritlačil práve na tej komediálnosti, možno by to išlo. Čiže celkovo v zásade pohodové sledovanie, ale ako dobrá komédia pre mňa určite nie. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (12)

  • Hlavní herec Kevin James kvůli filmu absolvoval trénink chvatů a pohybů s legendou UFC Randym Couturem. (The Viper)
  • Kevin James a Salma Hayek spolupracovali již na filmu Machři (2010). (figgo jr.)
  • Název filmu je odvozen ze skladby "Boom" od skupiny P.O.D., kterou si vybral Scott (Kevin James), aby mu hrála při nástupu do ringu. (Ptaky)

Reklama

Reklama