Reklama

Reklama

Partička

(pořad)
Česko, 2011, 82x35 min

Režie:

Dano Dangl

Scénář:

Dano Dangl

Účinkují:

Michal Suchánek, Richard Genzer, Igor Chmela, Ondřej Sokol, Dano Dangl, Tatiana Dyková, Petr Vacek, Lucie Bílá, Vojtěch Dyk, Jan Maxián, Jakub Prachař (více)
(další profese)

VOD (1)

Zábava tak hustá, že by se dala krájet! Pánové G & S se poprvé na Primě představí v improvizační show, ve které se ovšem sami budou stávat „oběťmi“ svých kolegů. Nenechte si ujít jedinečnou příležitost vidět, jak si konečně dělá někdo srandu ze „Suchoše a Geni“. A jak takové trápení bavičů vypadá? (TV Prima)

Recenze (856)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Jedna pizdhvizdička celevřitní jako budiž... Buhehehehehe... %-]]] - - - P.S. Tak ještě že klucí používají ty nejmenovaný ultratenký vložky značky "Bulla Perfidkta", asi kdyby si jako tou krutofftipností třeba během přenosu řídce ukákli, že... %-o - - - - - (Občasně v programových mezimezerách nahlédnuto na tv >průjma famuly< , hodnocení 4763., komentář zde participující jako třistadevadesátýtřetí - 5.3.2012) ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Chtěl bych vidět místní suchárky, jak by se poprali s improvizací v takovém měřítku, jako to předvádí oni. Postavit se před publikum a začít chrlit fóry. Co na tom, že místy mají invenční krizi a drhne to. Z mé strany mají obdiv za to, že to nevzdají a snaží se to zlomit. Místy ale nestačím žasnout viz. Sokolův Perníček ze Shreka neměl sebemenší chybu, a kolikrát chčiju jen z toho, jak se při tom baví oni. Na rozdíl od některých sucharů uznávám snahu této partičky o jakou takous retro show. Ostatní ať si pustí třeba farmář hledá blbku nebo hláska konipáska. To je jistě kfalitnější sábava, še?? ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Byly doby, kdy mi partička přišla jako zjevení. 1) To bylo někdy v roce 2011 nebo 2012. Ovšem počáteční nadšení je pryč. Jak občas náhodně pořad sleduji, vidím silně klesající úroveň._____ 2) Upřímně řečeno, ani se nedivím. Zásoby humoru ani duchaplnosti nejsou nevyčerpatelné. Podobné pořady mají skončit v nejlepším. Divák se pak nemusí dočkat trapných vystoupení jako například na silvestra 2019._____ 3) Hvězdičky vyjadřují průměr ze stavu prvního roku a stavu současného._____ 4) 6.1.2021 - silvestrovská partička 2020 - 2*. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Kdybyste mohl být odmocninou jakéhokoliv čísla, jaké číslo by to bylo?" Zadejte mi jakékoli téma, dejte mi dvě sekundy na přípravu a já vám předvedu skok přes vyděšeného koně nadél. Na víc nemám a tak musím ocenit tuto čtveřici za jejich schopnosti. Nejsou to sice žádní mistři světa v improvizaci, ale občas trefí do černého a já přežiju i jejich občasné trefy do hnědého. Já zkrátka Partičku nevyhledávám, ale když už na ni přepnu, tak ji zásadně nevypínám. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

No jo, někdy se vtip povede a někdy zase ne, ale to je prostě fakt, který se skrývá za slovem improvizace. Bohužel čím, více se na partičku dívám, tak tím více mi přijde, že těch nepovedených vtípků díl od dílu přibývá a vlastně už v té 30-ti minutové stopáži nezůstane místo pro ty povedené. Mezi moje oblíbené hry zde jednoznačně patří seznamka a párty, které mají prakticky vždy, když se na ně dívám stále stejně vysokou úroveň. Bohužel režii přijde jako vtipnější varianta nasekat tam místo toho operu, popřípadně jazzík, nejlépe však oboje zároveň, které si mohou bez studu určitě okamžitě podat ruku s trapností. Dost zásadně mi celý dojem kazí hudební doprovod Marián Čurko, který každý díl neváha obléct se do toho nejdebilnějšího kostámu, který má zrovna po ruce. Zatím jsem pravidelným divákem, ale není od věci si položit otázku: ,,Na jak dlouho?" 2* ()

Galerie (29)

Zajímavosti (42)

  • K úspěchu pořadu přispíval výrazným dílem zadavatel témat – moderátor. Na svém stole má zvonek, kterým spouští a ukončuje hry, případně s ním do her přímo vstupuje a mění okolnosti, které musí herci vždy respektovat. Moderátor je tak režisérem celého pořadu. Udává tempo a zároveň plní úlohu rozhodčího. Kromě toho je pro televizní diváky spojnicí a uvádí každou hru tak, aby jí diváci rozuměli a bavili se na improvizačních schopnostech herců. (konvax)
  • Ondřej Sokol spolupracuje se komickou dvojicí Suchánek a Genzer již delší dobu. Režíroval například pořady Tele Tele (od r. 2000) a Mr. GS (od r. 2008). Po jejich boku se však objevil až v tomto pořadu. (Blz2g)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama