Reklama

Reklama

Partička

(pořad)
Česko, 2011, 82x35 min

Režie:

Dano Dangl

Scénář:

Dano Dangl

Účinkují:

Michal Suchánek, Richard Genzer, Igor Chmela, Ondřej Sokol, Dano Dangl, Tatiana Dyková, Petr Vacek, Lucie Bílá, Vojtěch Dyk, Jan Maxián, Jakub Prachař (více)
(další profese)

VOD (1)

Zábava tak hustá, že by se dala krájet! Pánové G & S se poprvé na Primě představí v improvizační show, ve které se ovšem sami budou stávat „oběťmi“ svých kolegů. Nenechte si ujít jedinečnou příležitost vidět, jak si konečně dělá někdo srandu ze „Suchoše a Geni“. A jak takové trápení bavičů vypadá? (TV Prima)

Recenze (856)

movie 

všechny recenze uživatele

Nakonec dávám 4 hvězdičky. Hodně často je to vtipný a hlavně si cením odvahy a víceméně originality na čs televizicích - moc improvizovaný komedie tu u nás rozhodně nemáme a tohle je dobrý. Genzer a Suchánek mě tu taky konečně překvapili o svých kvalitách - v TeleTele a ostatních jejich produktech to přece jenom trochu pokulhávalo, tady je vidět, že nepřipravenost jim dala docela novej rozměr. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Česká je o proti Slovenský totální nářez, možná to je tím, že na Slováky moc nekoukám. Tohle složení je šíleně skvělý, hlavně Suchánek ( Tříhlavý drak, krteček nebo E . T. ) - Ondra Sokol mě taky dost baví ( Rambo ).. Nejslabší je asi Igor Chmela, kterej nedostává moc prostoru, ale když se dostane ke slovu, tak to stojí za to. Marian Čurko ( DJ ) má cool kostými. Česká partička má fakt gule! 98% ()

Reklama

Ainy 

všechny recenze uživatele

Pořad u kterého se nasměju, co nasměju - nařehtám a načerpám energii do dalšího dne :-) Hvězdou pořadu je pro mě určitě Igor, pak Ondra a Michal s Richardem. Ti dva poslední trošinku pokulhávají s improvizací ve scénkách, ale klobouk dolů dámy a pánové ... Ti co dokáží takhle improvizovat a ještě k tomu před diváky a kamerami jsou borci. Partička je bezva pořad a doufám, že jen tak neskončí. Je to úspěšné navázání na hereckou improvizaci Lábuse a Kaisera jestli si vzpomínáte :-) Taky běžel kdysi dávno v televizi podobný pořad s nimi jako teď běží Partička :-) ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Zo slovenskou verziou sa to dá ťažko porovnávať, v Česku to má síce možno veľký úspech, ale či už dvojka Genzer a Suchánek, Vilhelmová, Sokol, Chmela na čele s Danglom to nie je to pravé orechové, je to síce také české a aj ten humor je taký český, ale pre mňa absolútne nevtipné, sem tam dokonca trápne a nudné, improvizáciu však oceňujem, lebo sa snažia a rýchlo myslia a konajú. ()

K.I.N.G. odpad!

všechny recenze uživatele

Celkový dojem z jednoho jediného zhlédnutého dílu je pro mě víc než mizerný. Už ze samotného podtitulu "improvizační zábavný pořad" je cítit průser a výsledek je víc než příšerný. Jelikož jsem se za tu půlhodinu asi dvakrát zašklebil a jednou pousmál, připadalo mi, že jediní, kdo se dobře baví jsou sami účinkující, maximálně ještě diváci v publiku, ale už jsem viděl obecenstvo v televizních komerčních stanicích smát se daleko větším bizarnostem. Kdybych zrovna přišel do místnosti s televizí a nevěděl, o co tam jde, myslel bych si, že to je pobuřující reality show ze všedního dne čtyř těžce narušených, psychopatických jedinců. Nechci vám kazit radost, ale pro mě je prostě inteligentní humor a dobrá zábava úplně jinde. Poznám tyto herce už celkem dlouho. Vím, jaké měli mizerné televizní role a vzhledem k tomu. že jsou mezi nimi také Genzer a Suchánek, nebylo pochyb, že se bude jednat také o humor dost pokleslý. No, at' se na to dívám z jakéhokoliv úhlu pohledu, i když se chlapci evidentně snažíte udělat dobrou podívanou, mě jste o svých kvalitách ani při nejmenším nepřesvědčili. Je to zkrátka bída a utrpení, je to zrůdnost. Na hvězdičky budu tentokrát skoupý. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (42)

  • Nesestříhané hry, kde hádá většinou Richard Genzer, mají povětšinou cca 90 minut, ovšem někdy se hádání může protáhnout i na mnohem déle. (DexMASTER094)
  • Marián Čurko má v obou Partičkách, české i slovenské, na starost hudbu i zvukové efekty. Je také znám svými různými převleky, kdy používá na každé představení jiný oblek. Jeho výtvorem je i úvodní znělka. (konvax)
  • Původně byla Partička pouze na Slovensku, kde se několikrát objevili i čeští komici Michal Suchánek a Richard Genzer. Geneze čéské verze pak začala v okamžiku, kdy Michal Suchánek poprosili Ondřeje Sokola, zda by pořad režíroval. Ten však řekl, že by raději přímo účinkoval. Pozděij Sokol ještě přivedl Igora Chmelu a „partička“ byla kompletní. (Ded@M@tes)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama