Reklama

Reklama

Partička

(pořad)
Česko, 2011, 82x35 min

Režie:

Dano Dangl

Scénář:

Dano Dangl

Účinkují:

Michal Suchánek, Richard Genzer, Igor Chmela, Ondřej Sokol, Dano Dangl, Tatiana Dyková, Petr Vacek, Lucie Bílá, Vojtěch Dyk, Jan Maxián, Jakub Prachař (více)
(další profese)

VOD (1)

Zábava tak hustá, že by se dala krájet! Pánové G & S se poprvé na Primě představí v improvizační show, ve které se ovšem sami budou stávat „oběťmi“ svých kolegů. Nenechte si ujít jedinečnou příležitost vidět, jak si konečně dělá někdo srandu ze „Suchoše a Geni“. A jak takové trápení bavičů vypadá? (TV Prima)

Recenze (856)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Na straně jedné až neuvěřitelně velká fanouškovská základna uctivačů, na té druhé bohužel snad ještě větší očekávaná banda hejterů, co rozumí humoru jako nikdo jiný.. Jistě, sem tam se tahle čtyřka utápí v pitvoření bez point, jemuž se s plácáním do kolen hurónsky řechtá snad jen tradičně nejvděčnější divák Dangl, i ty okoukané hříčky jak z opileckého finále mejdanu typu Hádej, kdo jsem - V případě rozkošně natvrdlého Genzera spíš Hádej, kdo nejsem..;) - jen ztěží dokáží zaujmout, natož pobavit, ovšem, že by chlapci na humoru samotném páchali bůhvíjakou genocidu, to se taky zrovna říct nedá.. Improvizace platí za nejtěžší z disciplín, navíc i ta krásná a upřímná ochota dobrovolně se ztrapnit před národem jednomu zkrátka nedovolí Suchánkovy Sokolíky přímo zavrhnout.. Mimochodem jen málokterý jiný tuzemský pořad tak schopně pracuje s absurdnem a trapnem jako Partička, jakkoli konkurence vlastně spíš úplně chybí.. ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Je hezký, že se o to snaží i někdo "u nás", i když na skvostný originály Whose Line Is It Anyway? (UK i US) se to samozřejmě nechytá. Ale když to náhodou v TV chytnu, nepřepnu a chvílema si to fakt užívám (dabing Baywatch), improvizace je dost vděčná věc a když se povede, dá se smát bez výčitek i Suchošovi s Goliášem, Sokol vypadá skoro jako improvizační profík a Igor "oči vraha" Chmela je dobrej surrealista. /jen ta držka Dangl je e-e/ ()

Reklama

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

Jak už jsem popisoval na profilu pořadu TELE TELE. Dvojici Suchánka a Genzera vůbec nemusím. Tento pořad je ještě horší než TELE TELE. Dvojice těchto herců ze sebe dělají naprosté "debily z ústavu". Nesmyslné vtipy a trapné scény předvádějící. Takže se téměř vůbec při sledování tohoto skvostu nezasměju. Takže hodnotím nekompromisně na 1% = odpad! ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Igor Chmela je Bůh! Je fakt, že je ten pořad kvalitativně a zábavně dost hodně rozkolísaný (např. veškeré hudební scény a hry přeskakuji), něco je křeč a nuda, něco mi naopak trhá rodidla i s bránicí. Co mě ale na pořadu sere nejvíce je Čurko, to je prostě největší trapák, jakého jsem na TV obrazovce dosud viděl. Škoda, že kluci mezi sebe natrvalo nepřibrali Táňu Vilhelmovou, protože ta, když jim zaskakuje nebo je jako host, je skoro všechny strká do kapsy. 3,5* ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Pořad u kterého se nasměju, co nasměju - nařehtám a načerpám energii do dalšího dne :-) Hvězdou pořadu je pro mě určitě Igor, pak Ondra a Michal s Richardem. Ti dva poslední trošinku pokulhávají s improvizací ve scénkách, ale klobouk dolů dámy a pánové ... Ti co dokáží takhle improvizovat a ještě k tomu před diváky a kamerami jsou borci. Partička je bezva pořad a doufám, že jen tak neskončí. Je to úspěšné navázání na hereckou improvizaci Lábuse a Kaisera jestli si vzpomínáte :-) Taky běžel kdysi dávno v televizi podobný pořad s nimi jako teď běží Partička :-) ()

Galerie (29)

Zajímavosti (42)

  • Od roku 2021 se Partička natáčela v novém studiu přímo v FTV Prima v Praze na Vinici, kde se televize Prima přestěhovala z původní Palmovky. Během tří a půl hodin natočili tvůrci 2 díly. (Leopard105)
  • V roce 2012 se v hudební anketě Český slavík Mattoni 2012 (2012) umístnila většina aktérů pořadu na předních příčkách. V kategorii zpěváků skončil Ondřej Sokol na 24., Igor Chmela na 35., Michal Suchánek na 36. a Richard Genzer na 39. místě. Marián Čurko obsadil 18. místo v kategorii slavíci bez hranic a všichni společně jako Los Rotopedos skončili 12. v kategorii skupin. (Olík)
  • Původně byla Partička pouze na Slovensku, kde se několikrát objevili i čeští komici Michal Suchánek a Richard Genzer. Geneze čéské verze pak začala v okamžiku, kdy Michal Suchánek poprosili Ondřeje Sokola, zda by pořad režíroval. Ten však řekl, že by raději přímo účinkoval. Pozděij Sokol ještě přivedl Igora Chmelu a „partička“ byla kompletní. (Ded@M@tes)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama