Reklama

Reklama

Tajemství kruhu

(seriál)
  • USA The Secret Circle (více)
USA / Kanada, (2011–2012), 15 h 21 min (Minutáž: 41–42 min)

Tvůrci:

Andrew Miller

Předloha:

Lisa Jane Smith (kniha)

Hudba:

John Frizzell

Hrají:

Britt Robertson, Thomas Dekker, Phoebe Tonkin, Shelley Hennig, Jessica Parker Kennedy, Gale Harold, Natasha Henstridge, Chris Zylka, Ashley Crow (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Příběh o mladé čarodějce, která se přistěhuje do nového města, kde jak zjišťuje, není čarodějkou pouze ona. Navíc jak se zdá, je součástí tajemného klanu a hlavní postavou ve staletí trvající bitvě dobra se zlem. Na motivy knižní série od L.J.Smith, která napsala také Upíří deníky. A stejně jako u Upířích deníků, za převedením na televizní obrazovky stojí Kevin Williamson. (lost815)

(více)

Recenze (118)

baltik 

všechny recenze uživatele

Začne to strašně, naivní teenky a teenkové o sobě tvrdí cosi něco o kouzlech. Tak nějak to ztrácí dech po prvním kroku. Jenže na holky se dobře kouká a naštěstí se nejedná o nějakou vědu tak si u toho člověk svým způsobem odpočine. Osobně jsem tím po 5 dílech praštit, dát nějaké 2-3hvězdy a mít další zářez na ČSFD. Kamarádka mě ukecala (nebo přikázala už nevím :) ) ať vydržím aspoň 10 dílů. Okolo 6 dílu se to začne zlepšovat, vše to začne mít nějaký ten tvar a příběh je "docela zajímavý", objevují se zde hororové prvky a celkově se z toho stane docela zajímavá záležitost. Bohužel seriál začne bídně takže většinu odradí, není divu a na to asi i doplatil. Na závěr jim vytknu divně přelíčené nebo co to s nima dělali "mužské" charaktery a pochválím hudbu. Jestli máte rádi fantasy a vydržíte tak se nebudete zlobit. ()

nessbeal 

všechny recenze uživatele

Po Pilote davam 4* uvidime ako sa bude serial dalej vyvyjat. Rozhodne ho hodnotim ako kladny, s obmenenym napadom, lebo tych o upiroch bolo uz fakt dost, nakolko sa serialom celkom venujem, tak si to vychutnam. Videne vo verzii: The.Secret.Circle.S01E01.Pilot.720p.WEB-DL.DD5.1.H.264-TB 13.9.2011 ***Videnych 20 casti prvej serie, z hodnotenia neuberam, praveze ze je opodstatnene! ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

--- PRVNÍ SÉRIE --- Snižuji na dvě hvězdy. Proč jsou sakra teen seriály poslední doby tak bezduché? Copak se teenageři nemůžou chovat jako teenageři? Proč musí být všechno tak strašně vyumělkovaný a povrchní a to včetně herců a dialogů? Samotnej děj není špatnej, ale tohle ten seriál strašně kazí. U The Vampire Diaries se to drží v rámci mezí, ale tady to je už prostě moc. A popravdě ani nepočítám v nějaký větší úspěch, Secret Circle dle mého názoru zůstane zapomenut. Hodnocení série: 2/5 ()

Košoun 

všechny recenze uživatele

Byl to docela slušný seriál. Mladý a hezký lidi + nadpřirozeno = patent na úspěch teen seriálu. Ale každý patent se může po čase rozbít a nevím jestli za nízkou sledovaností stál nelogický děj, pomalé tempo uprostřed série nebo i relativně špatné výkony bez nějaké chemie. Technicky zpracováno nadprůměrně. Poslední díly byly už mnohem lepší než rozpačitý začátek a zrovna, když mě to začalo bavit, CW seriál zrušila... Dávám průměrné 3*, pokud se budete někdy nudit a máte pocit, že jste viděli už všechny potenciálně lepší seriály, zkuste i Secret Circle. Ale bombu neslibuju! ()

phoebess 

všechny recenze uživatele

Tam je tolik "zvratů", tolik přiblblých dialogů, tolik... ehm... "herců", že mi z toho jde až hlava kolem. Ale přesto mám tenhle seriál ráda, ani ne pro jeho kvalitu a děj, ale proto, že i díky jednomu jedinému dílu vystřílím celý zásobník svých ironických poznámek a posměšků. Přesto si nezaslouží víc jak dvě hvězdičky, vůči opravdu kvalitním seriálům by to bylo hodně nespravedlivé. ()

Galerie (181)

Zajímavosti (7)

  • Autorka knih, L J Smith, oznámila, že její knihy přijali v televizi The CW dne 28. října 2010. Za necelý rok televize objednala seriál o 22 epizodách. (HArna)
  • V knize se kruh sestavuje ze 12 lidí, ovšem v seriálu se sestavuje pouze ze 6 lidí. (Dlee)
  • The Secret Circle si při premiéře vydobyl 1,3 ratingového bodu, což v celkových číslech znamená 3 050 000 diváků (Dlee)

Reklama

Reklama