Reklama

Reklama

Tajemství kruhu

(seriál)
  • USA The Secret Circle (více)
USA / Kanada, (2011–2012), 15 h 21 min (Minutáž: 41–42 min)

Tvůrci:

Andrew Miller

Předloha:

Lisa Jane Smith (kniha)

Hudba:

John Frizzell

Hrají:

Britt Robertson, Thomas Dekker, Phoebe Tonkin, Shelley Hennig, Jessica Parker Kennedy, Gale Harold, Natasha Henstridge, Chris Zylka, Ashley Crow (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Příběh o mladé čarodějce, která se přistěhuje do nového města, kde jak zjišťuje, není čarodějkou pouze ona. Navíc jak se zdá, je součástí tajemného klanu a hlavní postavou ve staletí trvající bitvě dobra se zlem. Na motivy knižní série od L.J.Smith, která napsala také Upíří deníky. A stejně jako u Upířích deníků, za převedením na televizní obrazovky stojí Kevin Williamson. (lost815)

(více)

Recenze (118)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

--- PRVNÍ SÉRIE --- Snižuji na dvě hvězdy. Proč jsou sakra teen seriály poslední doby tak bezduché? Copak se teenageři nemůžou chovat jako teenageři? Proč musí být všechno tak strašně vyumělkovaný a povrchní a to včetně herců a dialogů? Samotnej děj není špatnej, ale tohle ten seriál strašně kazí. U The Vampire Diaries se to drží v rámci mezí, ale tady to je už prostě moc. A popravdě ani nepočítám v nějaký větší úspěch, Secret Circle dle mého názoru zůstane zapomenut. Hodnocení série: 2/5 ()

Aluminium 

všechny recenze uživatele

O chlp lepšie ako The Vampire Diaries, ale úprimne, vymeniť upírov za čarodejnice jednoducho nestačí. To, že nemám potrebu alebo túžbu vidieť to až do konca, zistiť súvislosti a "ako to skončí" svedčí o (ne)kvalite seriálu. Posledná videná časť no. 3 (chcela som tomu dať šancu kvôli Brittany, no nedá sa). ()

Reklama

REBARB0RKA 

všechny recenze uživatele

Je to tu zase: parta nepoučitelných fracků, kteří si myslí, že sežrali všechnu moudrost světa; milionkrát omleté připitomělé dialogy. A aby to teda nebyla nuda, pár dílů budou ti mudrlanti čarovat (nebo se o to spíš pokoušet) a pak spojí síly v kruhu, aby nemohli čarovat vůbec. Vynikající nápad! Ze 14 dílů, které jsem zatím viděla, jeden slušný (1x08). Na nějaký souboj dobra se zlem zapomeňte, akce je krotká nebo odfláknutá. Opravdu je to horor... sledovat. ()

Lama.Lama 

všechny recenze uživatele

Na začátku jsem si říkala - wohoo, nový seriál o čarodějnickém spolku, navíc ze stejné dílny jako jsou VD. Ale po pár epizodách mě zaplavila vlna zklamání. Příběhová linie by byla velmi zajímavá, kdyby se scénáristi nesnažili skoro až násilně vyrovnat VD v "akčních" scénách, pro teenagerovské čaroděje/čarodějnice v mých očích nesmyslné. Nesedí mi to prostě do toho příběhu. Nechápu, proč se v tomto seriálu nepraktikuje magie, když to je de facto o čarodějích. Základ měl být ten příběh, který ale po několika dílech ztrácí smysl, a spolek je tam naprosto k ničemu. Pozornost se stáčí k blonďaté Cassie, která je mi čím dál tím víc nesympatická. Původně jsem seriál ohodnotila 4 hvězdami, ale stačilo pár dalších dílů a uvědomila jsem si, jaký to byl omyl. Moje dvě hvězdy jsou pro Phoebe Tonkin a Chrise Zylku. Ostatní je vážně zbytečnost. ()

Falconica 

všechny recenze uživatele

Já nevim, mně to zatim přijde uplně v pohodě(12.díl). Nic nezapomenutelnýho, nic fantastickýho, ale v rámci odpočinkové třičtvrtěhodinky po náročným dni docela fajn sledování. Jestli on tu problémem zase nebude trošku když-už-jsem-v-realitě-nicka-na-čsfd-budu-velkej-machr komplex. Syndrom musim-nesnášet-stmívání-a-všechno-s-nim-srovnávat je uplně jako bílá nemoc, co? Hodnotit budu až uvidim aspoň většinu dílů. ...jo mimochodem...A navíc je tam ku*va Gale Harold. Kdo nezná Queer as Folk, nepochopí:-)) Hodnoceno po shlédnutí posledního díluprvní série a trvám na svém původním verdiktu. V pohodě, odpočinkový a nenáročný pokoukání. ()

Galerie (181)

Zajímavosti (7)

  • V knižní sérii má postava Cassie Blake, kterou v tomto seriálu představuje Britt Robertson, hnědé vlasy. V seriálu je má však blond. K podobné změně, ale opačně, došlo seriálu Upíří deníky (od r. 2009). Obě knižní série napsala Lisa Jane Smith. (BLANIK.)
  • Autorka knih, L J Smith, oznámila, že její knihy přijali v televizi The CW dne 28. října 2010. Za necelý rok televize objednala seriál o 22 epizodách. (HArna)
  • The Secret Circle si při premiéře vydobyl 1,3 ratingového bodu, což v celkových číslech znamená 3 050 000 diváků (Dlee)

Reklama

Reklama