Reklama

Reklama

Tajemství kruhu

(seriál)
  • USA The Secret Circle (více)
USA / Kanada, (2011–2012), 15 h 21 min (Minutáž: 41–42 min)

Tvůrci:

Andrew Miller

Předloha:

Lisa Jane Smith (kniha)

Hudba:

John Frizzell

Hrají:

Britt Robertson, Thomas Dekker, Phoebe Tonkin, Shelley Hennig, Jessica Parker Kennedy, Gale Harold, Natasha Henstridge, Chris Zylka, Ashley Crow (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Příběh o mladé čarodějce, která se přistěhuje do nového města, kde jak zjišťuje, není čarodějkou pouze ona. Navíc jak se zdá, je součástí tajemného klanu a hlavní postavou ve staletí trvající bitvě dobra se zlem. Na motivy knižní série od L.J.Smith, která napsala také Upíří deníky. A stejně jako u Upířích deníků, za převedením na televizní obrazovky stojí Kevin Williamson. (lost815)

(více)

Recenze (118)

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Tak Vám nevím, byl jem upozorněn, že se jedná o slušný ba přímo výborný seriál, tak jsem se na něj opravdu těšil. Věděl jsem jen to, že jde o čarodějnictví, víc mi nebylo prozrazeno. To mě svým způsobem nabudilo, ale po první epizodě přišlo obrovské zklamání, páč takovouhle teen čárymárysračku jsem vážně nečekal. Situace se nezlepšila ani po dalších 4 epizodách a já vážně zvažuji, jestli se dívat dál. Nevidím v tom budoucnost a je to pro mě zatím příšerná ztráta času. Prý se to ale po pár epizodách rozjede, jenže nevím, zda už tomuto upozornění či ujištění mám věřit. Zkusím tomu dát šanci maximálně třemi dalšími epizodami, ale zatím vidím plus jen v tom, že nevzniklo více sérií a seriál tak zůstal neukončen. 40% EDIT 23.1.2015: Jelikož nemám rád rozkoukané věci, tak jsem seriál dojel do konce a nejlepší se z mého pohledu událo až v posledních třech epizodách, kdy čarování a příběh nabyde na akčnosti. Přesto nemohu dát víc, než tři hvězdičky, jelikož 19 dílů předtím bylo spíše slabších. Netvrdím ale, že by mě v tuto chvíli nezajímalo pokračování. 45% ()

kklepkaa 

všechny recenze uživatele

Tento seriál, měl být co se týče úspěšnosti druhý TVD. Bohužel musím zkonstatovat, že očekávání (alespoň u mě) nenaplnil. Herecké výkony jsou u některých hrozné. Co díl, to pár nesmyslů. Nejvíc to vystihuje následující věta: "Na duchy jedině s nožem! Tím je 100% zneškodníte." (Zdroj: secretcircle.cz). Ze začátku příšerná nuda s pár triky. Posledních pár dílů se sice seriál trochu rozjel, ale bohužel ani to nestačilo na obnovení pro druhou sérii. Škoda... seriál mě velký potenciál a dalo se s ním slušně pracovat. ()

Reklama

Silencia90 

všechny recenze uživatele

Deníky miluju, a Kruh má podobně zapletené zápletky... Ovšem ani zdaleka nedosahuje deníkovských kvalit. Podání čaroděnictví paní L.J.Smith mě nenadchlo už v TVD, a tady kór, navíc když nikdy nebylo pořádně nic vysvětleno. Nikomu se nedalo věřit (ani hercům, ani postavám) a i hlavní hrdinka mě mírně deptala. Chudinka jedna, každej je na ní zlej, ale každej jí miluje, takže ji všichni chtějí. No prostě nic moc, ale aspoň to není dlouhý - 22 dílů a dost. Každopádně když už nic jiného na skladě není, jako oddechovka to stačí (*), skvěle napnuté závěry epizod, které mě vždy donutily si pustit další díl (*) a úvodní znělka, která mě děsila už od prvního dílu, ačkoli neměla hlubší smysl (*). Celkem tedy 3*. ()

Deftie 

všechny recenze uživatele

Nuda, nuda, nuda. Nemám veľmi vo zvyku hodnotiť (a už vôbec nie komentovať) seriály po jednej epizóde. Ale toto bolo tak hlúpe, že som si takmer musela zaviazať ruky za chrbát, aby som to nevypla. A prečo som to neurobila? Pretože som hlúpa optimistka a dúfala som, že sa to odrazí z tých nepekných teen vôd. Ale napriek tomu musím uznať pekný vizuál (nemyslím vizuál nehercov) a celkom zaujímavý námet. Dva klady, dve hviezdičky. Ale druhú epizódu asi už nepozriem, ibaže by mi ju niekto prechválil. ()

Kailo 

všechny recenze uživatele

Čichám tu Televizní verzi Twilight s vizualitou Vampire Diares, akorát s čaroději. Hned v úvodu víme, kdo jsou záporáci, takže nějaký další cliffhanger v podobě - " To celou dobu ty, jak si mohl?!", mi už opravdu ten "whou" pocit nenahodí. Každopádně, něčím si čas na nového House krátit člověk musí a toto nabízí zajímaví hudební doprovod, krásné záběry, krásnější herečky a relativně nudnou a očekávanou dějovou linku. Pilot zatím za 60% [HD] ()

Galerie (181)

Zajímavosti (7)

  • Kvůli nízké sledovanosti autoři seriálu zůstali jen u první série. [Zdroj: gorilla.cz] (kklepkaa)
  • V knize se kruh sestavuje ze 12 lidí, ovšem v seriálu se sestavuje pouze ze 6 lidí. (Dlee)
  • The Secret Circle si při premiéře vydobyl 1,3 ratingového bodu, což v celkových číslech znamená 3 050 000 diváků (Dlee)

Reklama

Reklama