Reklama

Reklama

Po prvním masakru v roce 1974 se podezření obyvatel městečka obrátilo proti rodině Sawyerových. Rozvášněný dav dům Sawyerových obklíčil, vypálil a celou rodinu do posledního člena vyvraždil. Když se o několik desítek let později dívka jménem Heather dozví, že po své babičce zdědila nemovitost v Texasu, rozhodne se společně s několika kamarády vyrazit na výlet a svůj nově nabytý majetek si prohlédnout. Po příjezdu zjišťuje, že zdědila velkolepé sídlo. Hrůza, která se ukrývá ve sklepení, na své objevení ale teprve čeká. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (391)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Chápem tú fascináciu Texaským masakrom motorovou pílou, veď už ten názov je neskutočný, faktom ale ostáva, že zo siedmych pokračovaní/remakov len jeden diel bol pozerateľný (trojka) a iba jeden komerčne úspešný (remake). Tá snaha dookola nakrúcať výluhy toho istého racionálne nedáva zmysel a iba zvýrazňuje chorú obsesiu Hollywoodu franchisami. Čo dodať k tomuto dielu? Ani veľmi nevidieť, že to malo byť priame pokračovanie jednotky a vracia sa tu aj pôvodný predstaviteľ Leatherfacea, lebo scenár je taká rutina, že z toho až bolí hlava. V podstate na nerozoznanie od ľubovoľného direct-to-dvd hororu za pár stovák tisíc dolárov. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Kvalít atmosferického masakru z 2003 to nedosahuje i keď Alexandra Daddario je dostatočne adekvátnou náhradou za Jessicu Biel. Problémom okrem akej takej striedmejšej atmosfére a uhladenosti je hlavne v úvode, totiž film v niektorých momentoch vyznieva ako nechcená komédia (s týmto som už mal podobný problém u Luessenhopovho predchádzajúceho filmu - Takers), našťastie zanedlho nestupuje na scénu Leatherface aj so svojím nástrojom, zrazu je všetko na poriadku a od filmu s názvom Texaský masaker dostávam to čo od neho aj očakávam, totiž poriadnu rezanicu motorovou pílou. V jadre je film najsilnejší pretože motorová píla má v tejto časti najviac práce z pomerne košatej sérii, úvod je rozpačitý a záver skvelý nábeh v jadre už ničím neprebije. Vo výsledku nakoniec spokojnosť. PS: Neprehliadnite potitulkový prídavok =) ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Tak ne vyloženě všecko tu bylo na ztrestání tupou motorovkou. Zaujalo mě prvních deset minut, kdy byl v hlavní roli zadek v červených kraťáskách a deset minut posledních, kdy se zas do popředí dostalo sedm párů žeberních hrdé majitelky dámské košile bez knoflíků. Výborná věc, která chlapům jistě pomůže stlačit čas pod tři minuty hravě. Zbytek ovšem obsahoval skutečně všechna 3D: Debilní, Dementní a Daleko horší, než špatně namazaný řetěz. P.S: Skvělá reklama na dlouhověkost motorových pil. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Obrovskej průser tenhle TC 3D. Jo, tutově jsem počítal se zbytečným pokračováním nebo kdoví čím, ale aspoň jsem doufal v seriózní brutální vodotrysk z krve a vnitřností za nelidskýho řevu texaskejch týnejdžerů (viz. předchozí díly). Já se nebudu rozčilovat ani bádat v souvislostech se jmény postav. Tohle je prostě a jednoduše vykrádačka jména se vší parádou. Vezmeme ohrna s předkožkou na xichtě, dáme mu motorovku, za název filmu plesknem 3D a je vymalovaný. Hovno leda! Leatherface, co má svědomí a je účastníkem závodů v dálkovém kulhání, mi může akorát pokurvit den. Napětí nula, příběh nula na druhou, 3D efekty nula na třetí. Alexandra Daddario v pohodě, ale její postava bullshit, ostatní jakbysmet. Gore maximálně průměr, torture nula.....tohle si stáhněte a hned vymažte. 10% ani nevím za co......za pár dní.....zvedám na jednu hvězdu, páč na toto to opravdu nemá. ()

Claw 

všechny recenze uživatele

Jedna fajn naháněčka, moc fajn kozy Alexandry Daddario a neúnosná hromada scénáristického odpadu a retardace. Má to spád a chvílemi i atmosféru, ale ve srovnání s geniálním originálem a s povedenými remaky (z roku 2003 a 2006) se to nechytá ani jako záměrně přiblblý fanmade product pro dnešní mládež (jo, kéž by záměrně). Chci depresivní a minimalistické pokračování, které vtáhne kladné postavy do nepolevujícího víru odporné atmosféry morální i fyzické dekadence, ne tenhle umírněný blábol... /20%/ ()

Galerie (66)

Zajímavosti (30)

  • Pri natáčaní tohto filmu mala Alexandra Daddario ešte pravidlo, že sa vo filmoch nebude objavovať nahá. Preto navrhla, že nakrúti scénu, v ktorej bude zviazaná a bude mať roztrhanú košeľu, aby bolo vidieť potrebné znamenie, avšak tvorcom sa to zdalo málo. Potom pristúpila na scénu, aby bola aspoň bez podprsenky a v otvorenej košeli. Nasledujúci rok Daddario svoje pravidlo kompletne zrušila, keď sa objavila nahá v epizóde seriálu Temný prípad (2014). (Arsenal83)

Reklama

Reklama