Reklama

Reklama

Nikdo jí nevěří. Nikdo ji nezastaví. Jill byla před rokem unesena záhadným mužem a následně vržena do hluboké díry plné mrtvol předchozích obětí. Jako jediné se jí podařilo přežít, protože znala pachatelovo tajemství. Rok po tragické události stejně záhadně mizí i její sestra Molly. Jill je přesvědčena, že je únosce zpět. Tudíž sestru čeká stejný osud a do zítra může být mrtvá. Policie jí však stejně jako tenkrát nevěří a Jill nezbývá nic jiného než podniknout pátrání na vlastní pěst. Podaří se jí do dvanácti hodin najít vraha? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (178)

zdenny 

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem viděl film „Zmizelá“ z roku 2014 s Benem Affleckem a zřejmě jsem se chtěl tímto tématem unášet ještě chvíli. Ale nemusel jsem. Zde se jedná se o jiný film. Což by tak nevadilo. Co mi vadilo, že byl film totálně nelogický se spoustou bugů. Obyčejná holka celý film úspěšně přechcává místní policejní sbor. Dokáže se dostat z úplně každé situace. Únosce všechno myslí tak, že si myslíme, že inteligentnější režisér lidských životů prostě neexistuje. Abychom zjistili, že všechny indicie byly naprosto zbytečné. Nechci spoilerovat, i když by to vzhledem ke kvalitě filmu vůbec nevadilo. Tak tedy jen napíšu, že nejchytřejší na světě je ta holka, druhý nejchytřejší je únosce a největší pitomec každý policajt, který se ve filmu mihne. Proto vyzývám ke zrušení všech policejních sborů v USA (možná nejen tam) a budu podporovat klonování Amandy Seyfried. Bude to určitě levnější, protože každá jedna pracuje kvalitněji a efektivněji než jedno policejní oddělení. A to minimálně jedno oddělení. ()

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

Takovy prumerny thriller o dvou sestrach a jednom maniakovi, ktereho neschopna policie povazuje za smysleneho. Jill (Seyfriedova) byla jedinou obeti, ktera mu utekla, ale nikdo ji neveri(l), a tak skoncila na psychiatrii. Kdyz pak jedne noci zmizi jeji sestra, je presvedcena, ze sel vrah opet po ni. Dava se na utek pred policii, protoze ma nelegalne drzenou zbran a pritom se ji dari sbirat dukazy a postupovat detektivne na vlastni pest. Jako takova jednohubka neni tento film spatny. Hodne mi pripominal ruzne detektivni herni adventury, kdy se Jill presunuje od jednoho mista s dukazy k druhemu. Celkem vtipne je to, jak si pri ziskavani informaci neustale vymysli ruzne historky, ktere kupodivu funguji. K zaveru je to trochu vic psycho a story se stava vic osobni, ale i tak mi trochu vadilo, ze vrah nebyl blize predstaven, nebyly znamy jeho pohnutky apod. Je to holt takovy maniak, kterych muze po svete chodit spousta, zvlast kdyz ma blizko ten strasidelny les jako v Portlandu... ()

Reklama

Marsik 

všechny recenze uživatele

Celkem povedený thriller. Čekal jsem rozhodně horší, protože film má na kontě 55% a komentáře jsou ve směs záporné. Mělo to dobré prvky thrilleru, stopáž přiměřená, jenom tomu samozř. chyběla větší propracovanost a lepší scénář. Ale i tak si myslím, že se to dalo bez újmy na zdraví dokoukat. Navíc jsem film viděl ve FULL HD rozlišení s dobrým zvukem, takže některé záběry pěkně vynikly. 66% ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Tedy, nevím, proč tak nevlídné reakce a tak malé hodnocení. Naopak, tenhle thriller se povedl a to i díky ne tak úplně běžné zápletce. Ano, vypadá to jako pokračování nějakého dřívějšího dílu, který nikdy nebyl, ale to mi přijde jako zajímavý nápad. Taky přiznávám, že vykulenou Amandu nijak zvlášť nemusím, ale tady dobře zahrála a nijak mi nevadila. Podle hodnocení jsem čekal nehoráznou sr... špatnou věc, ale naopak jsem mile překvapen. Sice si nejsem jistý, že by po holce se zbraní až takhle šla policie a že by se nevyptávali, ale to filmu nijak neubírá. A takové špatné hodnocení. Naopak, překvapivě zajímavý thriller s překvapivě zajímavou Amandou. [spoiler]Rozhodně plus za finální rozsudek.[/spoiler] ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem neviděla žádný thriller a tak nadešel čas to napravit. Přiznám se, že kromě obsahu mě nalákalo hlavně obsazení mé oblíbené Jennifer Carpenter z Dextera. Dostavilo se mírné zklamání po zjištění, že tam moc velkou úlohu neměla. Každopádně příběh samotný mě mile překvapil, moc jsem od něj neočekávala a nakonec jsem dostala napínavou podívanou. To,že SPOILER si Jill únosce nevymyslela se jevilo jako zřejmé už od počátku a tak se nedostavil žádný moment překvapení. Trochu škoda, ale přesto mě to bavilo. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (8)

  • Celý film bol natočený v meste Portland v americkom štáte Oregon. (MikaelSVK)
  • Film sa stal kasovým prepadákom, kedy si nezarobil ani na náklady. (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno