Reklama

Reklama

Nikdo jí nevěří. Nikdo ji nezastaví. Jill byla před rokem unesena záhadným mužem a následně vržena do hluboké díry plné mrtvol předchozích obětí. Jako jediné se jí podařilo přežít, protože znala pachatelovo tajemství. Rok po tragické události stejně záhadně mizí i její sestra Molly. Jill je přesvědčena, že je únosce zpět. Tudíž sestru čeká stejný osud a do zítra může být mrtvá. Policie jí však stejně jako tenkrát nevěří a Jill nezbývá nic jiného než podniknout pátrání na vlastní pěst. Podaří se jí do dvanácti hodin najít vraha? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (178)

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

Takovy prumerny thriller o dvou sestrach a jednom maniakovi, ktereho neschopna policie povazuje za smysleneho. Jill (Seyfriedova) byla jedinou obeti, ktera mu utekla, ale nikdo ji neveri(l), a tak skoncila na psychiatrii. Kdyz pak jedne noci zmizi jeji sestra, je presvedcena, ze sel vrah opet po ni. Dava se na utek pred policii, protoze ma nelegalne drzenou zbran a pritom se ji dari sbirat dukazy a postupovat detektivne na vlastni pest. Jako takova jednohubka neni tento film spatny. Hodne mi pripominal ruzne detektivni herni adventury, kdy se Jill presunuje od jednoho mista s dukazy k druhemu. Celkem vtipne je to, jak si pri ziskavani informaci neustale vymysli ruzne historky, ktere kupodivu funguji. K zaveru je to trochu vic psycho a story se stava vic osobni, ale i tak mi trochu vadilo, ze vrah nebyl blize predstaven, nebyly znamy jeho pohnutky apod. Je to holt takovy maniak, kterych muze po svete chodit spousta, zvlast kdyz ma blizko ten strasidelny les jako v Portlandu... ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem neviděla žádný thriller a tak nadešel čas to napravit. Přiznám se, že kromě obsahu mě nalákalo hlavně obsazení mé oblíbené Jennifer Carpenter z Dextera. Dostavilo se mírné zklamání po zjištění, že tam moc velkou úlohu neměla. Každopádně příběh samotný mě mile překvapil, moc jsem od něj neočekávala a nakonec jsem dostala napínavou podívanou. To,že SPOILER si Jill únosce nevymyslela se jevilo jako zřejmé už od počátku a tak se nedostavil žádný moment překvapení. Trochu škoda, ale přesto mě to bavilo. ()

Reklama

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Hodně předvídatelný děj i závěr filmu hodně škodí. Herecký výkon hlavní představitelky není špatný, ale jelikož celý film stojí skoro pouze na ní, tak je to bohužel málo. Zmizelé chybí atmosféra, ač těch posledních pár minut v lese nebylo úplně nejhorších. Závěrečný pohled na hlavní hrdinku a posléze i na ohromené policajty stojí za to vidět, ovšem není to nic, z čeho by si člověk sednul na prdel. 60% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Tak Amanda zoberie čokoľvek, predsa len ona predstavuje viac len hereckú tvár než hereckú multifunkčnosť, avšak tie romantické záležitosti a spevy celého repertoáru ABBA jej pasuje oveľa viac, než husté vyhrážanie sa hnusným chlapom alebo šermovanie so zbraňou po ulici ako Billy Kid. Zároveň však Amanda vyzerá ako minimálne desaťnásobná majsterka sveta v šachu, pretože pozná niekoľko ťahov vopred a sála z nej IQ180, avšak to je len iluzórny obraz vytvorený políciou, ktorej 10 členov tých 180 bodov v IQ teste nedosiahla ani dokopy. Pretože keď prídete na políciu a nahlásite únos sestry, povedia vám, že určite nezmizla, ani ju nikto neuniesol. Následne sa zistí, že naozaj zmizla a polícia: no tak zmizla a čo, aj tak ju určite nikto neuniesol. Skutok sa nestal a nechajte nás sakra už dopiť tú kávu! Tieto komediálne prvky určite pobavili, žiaľ, asi to tak zrejme funguje aj v realite, keď nie je čo vyšetrovať, nie je čo dogabať, ale hlavne: vinná je väčšinou obeť, nie páchateľ! Filmu chýba atmosféra, chýba tu napätie, flashbacky úplne zbytočné, no a vysvetlenie na konci ani neprišlo: prečo ten chlap šiel po ženách, nič hlbšie, len proste zlý človek, čiže motív ako z nedokončenej kriminálky. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Hrozný zvuk z kina u verze ( Gone 2012 RC 720P BRRIP READNFO x264 - HOPE), ale aspoň jsme se nasmáli. Mezi diváky totiž byly dvě pipiny a ty jejich komentáře u filmu, to fakt stálo zato. Párkrát jsme byli i přesvědčeni, že tu jednu tam někdo šuká :-) A film? Je to o blondýně o které si celý svět myslí, že pojebaná. A tak se celý film snaží dokázat opak. NUDA. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (8)

  • Celý film bol natočený v meste Portland v americkom štáte Oregon. (MikaelSVK)
  • Vůz, ve kterém jezdila Jill (Amanda Seyfried), byl Švédský Saab 900, vyráběný v letech 1979-1984. Vůz, který vlastnila sestra Jill (Emily Wickersham), byl německý Golf V vyráběný v letech 2003-2009. (JARDAHONDA)
  • Powers (Daniel Sunjata) hovorí Hoodovi (Wes Bentley), že ak chce baliť ženy, mal by sa stať hasičom. Toto je pravdepodobne odkaz na to, že Sunjata hral niekoľko sezón hasiča v seriáli Zachráň ma (od r. 2004). (Arsenal83)

Reklama

Reklama