Reklama

Reklama

Dokonalý Spiderman

(seriál)
  • USA Ultimate Spider-Man (více)
USA, (2012–2017), 38 h 8 min (Minutáž: 22 min)

Tvůrci:

Duncan Rouleau

Předloha:

Walter Simonson (komiks)

Hudba:

Kevin Manthei

Hrají:

Drake Bell, J.K. Simmons, Chi McBride, Logan Miller, Tara Strong, Clark Gregg, Tom Kenny, Adrian Pasdar, Matt Lanter, Stan Lee, Rick D. Wasserman (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(104)

Recenze (50)

toi-toi 

všechny recenze uživatele

Infantilné. Seriál je zameraný na mladšieho diváka vychovaného na anime pre deti. Akcia nechýba, no vtípky čoskoro začnú otravovať a zbytočne naťahovať dej. Každopádne big up za zameranie dejovej línie viac na Parkera a jeho školské roky, i keď pôvodná mytológia sa rúca vďaka SHIELDu a "parťákom" ako domček z mokrých kariet. ()

Lokitre 

všechny recenze uživatele

Jako velký fanoušek Marvel komiksů jsem vyloženě zklamaná. Nikdy jsem neměla Spideyho v lásce, ale tohle se mi hnusí. Animace, herci - to všechno ještě šlo, ale TEN DĚJ ! Jistě jsou to pořád komiksy, ale i ty mají mít nějakou tu myšlenku. Trapné hlášky, kterými je propleten celý seriál vůbec nejsou vtipné ani trochu nápadité. Kdyby tam nebyl Coulson a Avengers, tenhle seriál by si nezasloužil ani tu jednu hvězdičku. Nicméně tam jsou, tak za snahu 2 hvězdy. ()

Reklama

Rychleji 

všechny recenze uživatele

Vtipné, to ano, ale příliš dětinské. Nemyslím dětinské ve smyslu pro děti kolem 10ti, ale asi kolem 6ti. Komunikace Spider-boye (fakt se tu nedá označit za muže) s divákem ... No... Hodně špatně podaný. Seriály se dají dělat i tak, aby byly zajímavé jak pro děti, tak pro starší (pro ty vtipem, pro děti akcí), tady se to však nevydařilo a starší divák pravděpodobně toto sledovat nevydrží. ()

Aurus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

10/10. Za mě druhý nejlepší Marvel seriál, druhý nejlepší animovaný seriál, druhý nejlepší Spider-Man seriál a druhý nejlepší seriál který jsem kdy viděl. Škoda jen toho že není pátá série, to je velká škoda. Příběh je perfektní, postavy jsou neuvěřitelně sympatické, hudba je skvělá, akce tu je perfektní, animace je perfektní, lokace jsou zájímavé a kamera filmu je fakt super. Jsem zvědav na seriál Marvel Spider-Man. ()

karlik4801

všechny recenze uživatele

Jasně, je to určené hlavně pro děti. Ale já jako fanoušek Spider-mana a celého Marvelu, hodnotím ze svého pohledu. Spider-man je tak neskutečně dětský že si to snad ani nezaslouží, chudák jeden. Líbí se mi odkazy na jiné postavy a taky představení Novy. Dokonalý Spider-man ode mě dostává dvě hvězdičky za animaci. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (16)

  • Když Spider-Man zachraňuje lidi, kteří vypadli ze vzducholodi, řekne, že to viděl u Iron Mana. Jedná se o narážku na film Iron Man 3 (2013), kde Iron Man musel zachránit lidi padající z letadla. (Knowho)
  • V seriáli sa objavujú postavičky šéfredaktora J. Jonaha Jamesona a agenta S.H.I.E.L.D.u Phila Coulsona. Hlasy im prepožičali herci J.K. Simmons a Clark Gregg, ktorí si rovnaké postavy zahrali aj v hraných filmoch - Simmons v pavúčej trilógii Sama Raimiho a Gregg v produkciách Marvel Studios, konkrétne v Iron Man (2008), Iron Man 2 (2010), Thor (2011) a Avengers (2012). (Macejko)
  • Když se Loki dostane do Spider-Manova těla, Dr. Octopus poznamená, že to je geniální a měl by si to zapsat. Jedná se o narážku na postavu Superior Spider-Man, což je Octavius v těle Petera Parkera. (Knowho)

Reklama

Reklama