Reklama

Reklama

Lovec: Zimní válka

  • USA The Huntsman: Winter's War (více)
Trailer 3

Děj snímku Lovec: Zimní válka se zčásti odehrává v době, kdy ještě Sněhurka nebyla na světě a královna Ravenna (Charlize Theron) tak může bez obav diskutovat s kouzelným zrcadlem o tom, kdo že je na tom světě nejkrásnější. Starosti má jen s mladší sestrou Freyou (Emily Blunt), která je v očích Ravenny příliš měkká. Když ale Freya při tragické nehodě přijde o právě narozené dítě, promění se v Ledovou královnu, jejímž smyslem existence se stane dobytí celého světa. Kvůli tomu začne na svých taženích unášet děti a z nich pak vychovává nelítostné válečníky. Takovými rekruty byli i Erik (Chris Hemsworth) a Sára (Jessica Chastain), kteří z řad bojovníků armády Ledové královny vybočují svými schopnostmi a také vzájemnou náklonností, jež se v téhle zemi považuje za největší zločin. Trestem pro Erika je ztráta Sáry a vyhnanství. Z něj vede cesta přes porážku jeho bývalé velitelky. Ta se však chystá zmocnit kouzleného zrcadla sestry Ravenny a s ním pak bude prakticky neporazitelná. Erikovi by se ho muselo podařit ukořistit dřív. Jenže jak může neobyčejný smrtelník uspět v souboji proti dvěma sestrám, z nichž jedna je nebezpečnější než druhá? (CinemArt)

(více)

Videa (25)

Trailer 3

Recenze (424)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Jakýsi kříženec Andersenovy Sněhové královny a Sněhurky, ze které zbylo zrcadlo s královnou. Theronová krásná, zlatá, temná a nejlépe hrající. Hemmsworth je slušný comicsový Thor, jako lovec však ukazuje, že hrát neumí vůbec... Vizuál je nejsilnější stránkou filmu, i když bych fantazii popustil více opratě. Přidat více krve, erotiku (jedno odhalené ňadro to nezachrání), temnotu a syrové souboje...byl by z toho možná nový Barbar Conan nebo Excalibur, ale na film byste jen tak nezapomněli...tohle však nehrozí, film nakonec skončí jako výplňkový materiál pro nudná odpoledne na komerčních stanicích. Průměr, ale znám spoustu horších... ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Slabšie ako prvý diel a nie je to tým, že tu nehrá Kirsten Snehulienka Stewart. Hemsworth je stále fajn, prequelová linka dobrá, ale druhé naháňanie za dobrodružstvom a pred zloduchmi už tak neťahá. Emily Blunt je síce pekná, ale oproti Charlize nevýrazná. Viac menej je to slabšia verzia prvého dielu, ale The Huntsman ma aj svetlé stránky a akcie, vizuál, vypráva, kostýmy, či hudba sa opäť podarili. Obľúbený soundtrack: The Huntsman, The Children Arrive, Ravenna's Embrace. 75% - 4* ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Výtvarně je film nádherný: zlatá a stříbrná královna, ledové království, mechové lesy.... Jenomže, tím to končí. Psychologie postav je při nejlepším těkavá, spíše však všichni trpí bipolární poruchou. Od toho se také odvíjejí dialogy, kdy divák nepřestává žasnout, jakou blbost to zase kdo plácnul. Legrační figurky trpaslíků - které se vyskytnou v příběhu zcela nahodile, leč tvrdošíjně zůstanou až do konce - snad scenárista obšlehl od Disneyho. ______ Nezvládnutá fantazy nabízí záplavu kouzelných tvorů, ale vyprávění nemá smysl ani logiku. ___ Chris Hemsworth připomíná neandrtálce nejenom zjevem a hereckým rejstříkem (nula), ale i vystupováním. Přeseknout provazový most na špatné straně opravdu není hrdinství, jak se film tváří, ale stupidita. Závěr je výbuchem absurdit a nereálných změn postojů několika protagonistů. SHRNUTÍ: Když proženete Andersenovu Sněhovou královnu počítačem, přidáte hodně megalomanství a zapomenete na filtr soudnosti. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Z prvního dílu už si nic nepamatuju, ale asi mě moc nebavil, když jsem mu dal jenom 1* Tohle po pravdě taky žádná hitparáda nebyla, ale byl jsem na tom zadarmo navíc z přibývajícím věkem jsem asi tolerantnější k těmhle nablblým fantasy jednohubkám. Navíc tu byla docela fajn Jessica Chastain občas nějaký ty souboje který byli slušně fyzický a kontaktní akorát je kazil takovej divnej střih vizuál standartní. Nic super, ale mám dobrou náladu z kina se mi utéct nechtělo, tak dám slušný hodnocení, ale znova to už vidět nemusím.60% ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Trochu podhodnotená rozprávka, rovnako ako prvý diel. Po slabšom prijatí som si film odložil na neskôr, ale zbytočne. Film ma celkom prekvapil, čakal som trikové orgie a bezduchý príbeh, ale opak bol pravdou. Má to dej aj keď ho mnohí kritizujú pre jeho jednoduchosť. Kto čaká zápletky jak z Obvyklých podozrivých musí byť sklamaný. Tu sme ale v inom žánri! Jednoduché, prečo nie, ale funguje to. Navyše máme hviezdne obsadenie, peknú hudbu i exteriéry. Vadil mi malý priestor, ktorý dostala Ch. Theron, po úvodných minútach sa na ňu trochu pozabudlo a vrátila sa až tesne pred záverom. Komu sa páčil prvý diel, bude spokojný aj s týmto prequelom. 80%. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (15)

Související novinky

20 největších propadáků poslední dekády

20 největších propadáků poslední dekády

15.12.2019

S blížícím se koncem roku se pochopitelně pojí vznik různých žebříčků, rok 2019 je ale specifický ještě v tom, že spolu s ním zároveň končí i celá dekáda, a to ohlížení proto bude místy větší.… (více)

Jessica Chastain se vrátí k akci

Jessica Chastain se vrátí k akci

03.08.2018

Od jejího posledního akčního filmu Lovec: Zimní válka už uběhly dva roky, teď se ale hvězda nadcházejícího pokračování hororového hitu To Jessica Chastain (Velká hra) k akci vrátí. Zahraje si totiž… (více)

Lovec bez Darabonta

Lovec bez Darabonta

17.01.2015

A další krásný příběh s ponurým koncem. Prequel Sněhurky a lovce nazvaný The Huntsman měl režírovat věhlasný Frank Darabont (Vykoupení z věznice Shawshank, Zelená míle), pár týdnů před natáčením jej… (více)

Universal chystá Lovce a Mumii

Universal chystá Lovce a Mumii

02.08.2014

Studio Universal začíná sestavovat svoji filmovou nabídku pro rok 2016. Zatím pro nás chystá především pátého Bournea od Justina Lina (Rychle a zběsile 6), Warcraft od Duncana Jonese (Moon) a… (více)

Reklama

Reklama