Reklama

Reklama

Mortal Kombat 2: Vyhlazení

  • Česko Mortal Kombat 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mortal Kombat 2 je novým dobrodružstvím, které začíná tam, kde předchozí film skončil. Odvážní bojovníci musejí opět čelit protivníkům ve službách nelidského Shao Khana, vládce Vnějšího světa, který prorazil vesmírný tunel mezi Vnějším světem a Zemí, aby ji ovládl. Jeho Armádu temnoty vedou nemilosrdní bojovníci s nadpřirozenými schopnostmi - Sindel, kdysi krásná královna, nyní hrozné ztělesnění smrti, obrovský kentaur Motaro a ninja Ermac, mistr telekinetických sil. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (331)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Jasné, nemá to dej, je to hatlanina, súboje nefungovali na papieri, nieto na plátne, je to chaoticky zostrihané a nekoordinované, réžia je mizerná a herci otrasní. Ale inak nerozumiem to rozčarovanie vzhľadom na pozitívne priatie jednotky, ktorá teda určite neoplývala shakespearovskými dialógmi a oscarovým herectvom. Mortal Kombat 2 je over the top fan service, kde je kvantum postáv z hier, akčná scéna strieda inú akčnú scénu a béčková mytológia je tu v konských dávkach. Navyše sa vrátil Sub Zero - aj s jazvou (Liu Kang: "Teba som predsa zabil!" Sub Zero: "To bol môj brat")! Za mňa rovnaké guilty pleasure ako jednotka. FATALITY! ()

Bat55 

všechny recenze uživatele

Toto pokračovanie nemalo nikdy vzniknúť.Klišé,zlé akčné scény,zlá kamera a neuveriteľne nudný spád a dej filmu sa tomuto dielo nedajú vziať.OK,jednotka mala svoje kúzlo,dvojka je už len preto,lebo bola jednotka úspešná.Neuveriteľne naívne,nezaujímavými dialógmi precpatý druhý klišovitý nudný diel slávnej B-jednotky.Toto je už Cčko či už možno aj Dčko./15%/ ()

Reklama

adamo_znk 

všechny recenze uživatele

Film výhradně pro fanoušky hry! Celkem slušně se drží herní předlohy co se týče charakterů a jejich bojových stylů, kde vidíme u jednotlivých postav během bojů přesně jejich konkrétní speciální údery a fatality jako ve hře. Jinak je to ale neskutečná slátanina, kterou při sledování provází fyzická a psychická bolest! Nechápu proč Johny Cage umře uplně nesmyslně po 3 minutách filmu, nechápu proč si za celej film Sheeva nezabojuje a nakonec na ní jenom spadne náký haraburdí a hlavně nepochopim, proč se nakonec Liu Kang a Shao Khan proměněj v ty zhovadilý dinosaury. Na druhou stranu musim uznat, že vymačkat příběh podle hry která příběh skoro nemá je nelehký úkol! ()

Vitason 

všechny recenze uživatele

Možná že ani sami tvůrci netušili, jak bude podtitul Vyhlazení trefný, protože hned prvních pět, kdy zjistíte, že Raidena a Sonyu hraje někdo jiný a kdy Johnnymu po první ráně zakroutí krkem, je totální vyhlazení všech diváckých nadějí. Vyhlazení se snaží o jakýsi příběh, který je ovšem stejná vata jako v obyčejném pornofilmu, akorát vás mezihry nenavádí k sexu, ale k bitkám, takže koncepce prvního dílu je docela dodržena, ale v jedničce ta bezpříběhovost působila roztomile. Bitky jsou dle mého horší než v prvním díle a některé kostýmy byly až směšné. O efektech nebudu radši ani mluvit. K prvnímu dílu mě váže nostalgie. Ke dvojce vůbec nic. Hvězdička za main theme, song od Scooteru a půvabnou Kitanu. ()

Ded@M@tes odpad!

všechny recenze uživatele

Mortal Kombat 2: Vyhlazení Jeden z mnoha nejhorších filmů co jsem kdy viděl. Po skvělé jedničce, která měla i výborný příběh, se dvojka vůbec nedá srovnávat s jedničkou. Boje ( trapné ), kostými ( směšné ), herecké výkony ( hrozné ) a scénář ( nudný ) naprosto ničí atmosféru, a že hlavní hrdiny hrají jiní herci byla poslední kapka, teda kromě ¨Robin Shou¨, co se mi na dvojce líbilo byla maximálně melodie... Pro ty, který tento film neviděli doporučuji vůbec si ho nepouštět., kazí dobře udělanou jedničku. ( Hodnocení: 0/10 ) ()

Galerie (31)

Zajímavosti (18)

  • Dana Hee, která hraje Mileenu, byla v prvním díle dablerkou Kitany. V příběhu z počítačové hry je Mileena klonem Kitany. (HellFire)
  • Během filmu nám tvůrci stihli představit dalších 13 postav z videoherní série – Baraka, Jade, Mileena, Noob Saibot, Smoke, Cyrax („Mortal Kombat II“), Ermac, Motaro, Nightwulf, Rain, Sheeva, Sindel („Mortal Kombat III“) a Shinnok („Mortal Kombat IV“). Bojovníci Kabal a Stryker („Mortal Kombat III“) byli pouze zmíněni v jednom z rozhovorů. (Kenoth)

Související novinky

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

11.07.2019

Herec Joe Taslim (The Raid, Rychle a zběsile 6) byl obsazen do role Sub-Zera v připravovaném rebootu akčního Mortal Kombat. Taslim, který v minulosti reprezentoval Indonésii v judu, se naposledy… (více)

MK3 sa začne nakrúcať

MK3 sa začne nakrúcať

09.08.2005

Séria Mortal Kombat, ktorú solídne započal Paul W.S. Anderson a rozdrvil John R. Leonetti, sa čoskoro stane trilógiou. "Trojku" s podtitulom Devastation nakrúti istý mink - režisér, ktorý už má na… (více)

Reklama

Reklama