Reklama

Reklama

The Crazy Ones

(seriál)
Ukázka z filmu 11
USA, (2013–2014), 7 h 40 min (Minutáž: 20–21 min)

Tvůrci:

David E. Kelley

Kamera:

Byron Shah

Hrají:

Robin Williams, Sarah Michelle Gellar, James Wolk, Hamish Linklater, Amanda Setton, Maria Teresa Zuppetta, Brad Garrett, Josh Groban, Brent Jennings (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Uznávaný geniální a výstřední reklamní agent Simon Roberts (Robin Williams) provozuje agenturu se svou dcerou Sydney (Sarah Michelle Gellar), kreativní manažerkou. Simon se obává, že jeho vášeň pro práci v agentuře se začíná ztrácet, že své nejlepší nápady má za sebou. A přestože se Simon, legendární otec Sydney, postaral o její život, ona si myslí, že její otec pomalu ztrácí rozum. (Patw)

(více)

Recenze (39)

tommy187 

všechny recenze uživatele

Pilot : Musím uznať, že na tento seriál som sa už dosť dlho tešil a vkladal som doňho pomerne veľké nádeje, vzhľadom nato, že tohtoročné sitcomy sú naozaj podpriemerné. Robin Williams je naozaj perfektný herec, a tento sitkom je naozaj prínosom a myslím si, že mu to prospeje. zahrať si v niečom takomto pohotovom. No na to, že to malo 22 minút, to bolo ozajstné dlhočizné trápenie a nebyť fenomenálnej Kelly Clarkson možno by som to už v polovici celé vypol. Takto mám z toho pomerne dobrý dojem. Pozriem si aj druhú časť ;). 60% 2. časť : WTF?? ()

LittleMonste 

všechny recenze uživatele

Po dosavadně shlédnutých epizodách hodnotím objektivně ****. Velmi příjemná podívaná, kterou prostupuje inteligentní humor. Obdivuji tvůrce co všechno dokáží vmáčknout do 20 minut. (72%) 14.6.2014 - velká škoda neobnovení 2.série, bude mi to chybět... ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Seriálové novinky sezóna 2013/2014 - Rozkoukáno: 32 Dokoukáno: 17+1 Zahozeno: 21 _ Byl jsem zvědav jak tohle dopadne. Robin byl výborný v komediích a SMG zase válí ve vážnějších věcech. Koukat se na to docela dá, ale vtip nikde. Docela škoda, hlavně kvůli hlavní dvojici. 55% ()

Mallyyy 

všechny recenze uživatele

Velmi jsem se bavil. SMG a Robin, co víc si přát. Ostatní herci taky na jedničku. Škoda, že se nedočkáme 2. řády. :( R.I.P. Robine byl si fakt jeden z nejlepších komiků! :-( ()

bagetka007 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí pilotu (a zároveň posledního dílu, který jsem viděla): když jsem si před zhlédnutím pilotu četla, že se jedná o jakousi komediální verzi Mad Men, tak jsem se docela i těšila. Když přejdu spojitost s Mad Men, která je v tom, že oba seriály se soustředí na prostředí reklamních agentur, tak The Crazy Ones jsou 100x vylouhovaným šálkem Mad Men (a i to je vlastně nadsázka). Nevtipné, o ničem...ale asi nejvíc mě rozčílilo, když Sarah Michelle Gellar přesvědčovala Kelly Clarkson k nazpívání jinglu (pardon, písničky) k reklamě na McDonald's a přirovnávala to ke kouzlu rodiny a společným zážitkům...BS! ()

t0ny 

všechny recenze uživatele

Odpočinkové dílko, které vyčnívá z průměru jen díky Robinu Williamsovi, a stojí na tom, kolik je mu a jeho improvizační schopnosti, čitelně odlišné od zbytku dialogů, ponecháno prostoru. Některé scénky dua Williams-Wolk výborné, těch přidat. Zatím sleduji dál. ()

Loooki 

všechny recenze uživatele

Mne sa strašne páčilo, aký skvelý feeling šiel z hercov, že si to naozaj užívajú. hodnotené po absolútnom finále seriálu. ()

Margerie 

všechny recenze uživatele

Místy celkem vtipné, místy nechutně přeslazené, až se divíte, kolik cukrové vody může z jedné kávové konvice (pro nezasvěcené řekněme reklamní agentury) vytéct. A že teda u taťky Robina a dcerušky Sarah ujela scénáristům ruka s cukřenkou pořádně. V porovnání s většinou ostatních letošních sitcomových počinů průměr, jinak spíše podprůměr. Nechápu, proč se tomu Robin Williams vlastně propůjčil. ()

Domis93 

všechny recenze uživatele

Taková průměrná oddychovka, která se snaží bejt vtipná každym coulem, ale ne vždy se jí to podaří. Zaslouží si to tedy tak 3 hvězdičky - neni to seriál, kde člověk nedočkavě čeká na další díl. A jednu extra hvězdičku u mě za to, že tam hraje Sarah, kterou já mam moc ráda z dob BTVS ()

Leeslie

všechny recenze uživatele

David E. Kelley je již pár let z formy. Mezi jeho poslední kloudný počin by se dal počítat Boston Legal, ale něco mi říká, že tohle by ho mohlo vrátit do hry. Jenom se tenhle seriál musí najít, ale velký potenciál má. Proč? Protože má dvě herecká esa - Robina Williamse a Sarah Michelle Gellar, mezi kterými funguje "rodičkovská" chemie a dále má rozhodně zajímavý materiál ke zpracování... Takže můj dojem z pilotu? Bude to pár dílů trvat, než si seriál najde cestu k divákům, ale později by z tohoto projektu mohl být opravdu velmi povedený seriál, dám tomu čas... ()

Lowe 

všechny recenze uživatele

Postavy mi hodně rychle přirostly k srdci, každý znich je svým způsobem crazy a já se u tohoto seriálu náramně bavím. Duo Sarah Michelle Gellar a Robin Williams funguje perfektně. ()

Mackro 

všechny recenze uživatele

Prvé dva diely sa mi dosť páčili, zvlášť, keď humor dupne na plyn. Len možno by to chcelo viac konverzačného, než situačného humoru. Williams hlášky strieľať vie, ale ostatní sekundujú tiež dosť dobre. Uvidíme, čo z toho bude, Zatiaľ bez hodnotenia, ale zlé to nie je. Po 1. sérii: Ale hej, je to oddychová sranda. Keby tam neboli všetky tie moralizujúce kecy, bolo by to o dosť lepšie. Ale hlavná päťka + Brad Garrett (Gordon) funguje skvele, uvidíme, čo ďalej. ()

Finchmajster 

všechny recenze uživatele

Robin Williams je neuvěřitelně rychlý a vtipný komik. Jedna hláška střídá druhou. Samozřejmě to asi není pro všechny, o čemž svědčí zdejší rozporuplné hodnocení. Vtipných sitcomů není nikdy dost a já dávám 5 hvězdiček. ()

Aleais 

všechny recenze uživatele

Pomalší rozjazd, pokiaľ tomu nedáte šancu po pár dieloch, ktoré proste treba prekúsnuť, lebo niektoré sú proste horšie, niektoré lepšie, tak zrejme to ohodnotíte skutočne nízkym počtom hviezdičiek. Som na konci 1.série, podľa toho, čo som čítala, je nízka šanca, že seriál obnovia. Áno, v porovnaní s predchádzajúcim dramatickým seriálom S.M.G. je toto proste slabý odvar. Napriek tomu je to skvelá oddychovka. Ale pripúšťam, že keby tam nehral aspoň jeden môj obľúbený herec (a tu mám rovno dvoch, Robina Williamsa aj Sarah Michelle Gellar), tak si to zrejme nepustím. Avšak ako fanúšik týchto dvoch a po tom, čo som sa prepracovala na záver, hodnotím to 4 hviezdičkami. Predsa len tie lepšie epizódy boli početnejšie, než tie, pri ktorých som sa nudila. Ten záver je určite lepší než začiatok, a nakoniec tam aj vcelku vynikajú neskôr ostatné postavy. Bohužiaľ, Robin Williams už mal aj lepšie úlohy a lepšie ich zahral. Najlepšie postavy pre mňa asi Zach a Sidney. :) ()

Související novinky

Zemřeli Robin Williams a Lauren Bacall

Zemřeli Robin Williams a Lauren Bacall

13.08.2014

Dvě hollywoodské legendy během dvou dnů? Smutnější týden letos filmový svět ještě nezažil a snad už ani nezažije. Nejdříve jsme přišli o třiašedesátiletého komediálního génia Robina Williamse, který… (více)

Reklama

Reklama