Reklama

Reklama

Inteligence

(seriál)
Ukázka z filmu 15
USA, 2014, 9 h 4 min (Minutáž: 40–43 min)

Tvůrci:

Michael Seitzman

Kamera:

Sidney Sidell

Hrají:

Josh Holloway, Meghan Ory, John Billingsley, P.J. Byrne, Michael Rady, Marg Helgenberger, Tomas Arana, Elden Henson, Grace Huang, Will Yun Lee, Henry Mah (více)
(další profese)

Epizody(13)

Hlavním hrdinou je Gabriel Vaughn (Josh Holloway), špičkový agent supermoderní tajné služby, jenž má v mozku implantovaný mikročip superpočítače. Společně s agentkou Riley Nealovou (Meghan Ory) musí nejprve zachránit uneseného člena CyberComu, americké jednotky na ochranu dat, pro kterou oba pracují. Dále se tito kybernetičtí policisté potýkají se sebevražednými pumovými atentátníky a zachrání dva americké novináře ze zajetí v Sýrii. (Universal Channel)

(více)

Recenze uživatele Spooner k tomuto seriálu (1)

Inteligence (2014) 

Pilot: Tak nevýrazný a odfláknutý pilot k jednomu z potenciálních diváckých trháků sezóny už jsem neviděl sakra dlouho. Námět sice zní na první poslech slušně, jenže zde je na něj již od počátku nabalováno jedno pitomé klišé za druhým a dějové linie hlavních postav snad ani nemohou být ohranější. Akce je nevýrazná, napětí nulové, celé to vypadá až příliš nízkorozpočtově a ani ten Josh "Sawyer" Holloway to bohužel netáhne kupředu tolik, jak bych čekal. Naprosto promarněná šance a tradiční nudná kriminální rutina, jakých už CBS natočila stovky. 40%....Situace se navíc po dalších dílech nelepší a celé je to na mě až příliš pitomé a rutinní. Sawyera nebrat. ()

Reklama

Reklama