Reklama

Reklama

Od soumraku do úsvitu

(seriál)
  • USA From Dusk Till Dawn: The Series
Trailer 2
USA, (2014–2016), 22 h 42 min (Minutáž: 41–49 min)

Hudba:

Carl Thiel

Hrají:

D.J. Cotrona, Zane Holtz, Madison Davenport, Wilmer Valderrama, Robert Patrick, Brandon Soo Hoo, Samantha Esteban, Jake Busey, Jamie Tisdale, Don Johnson (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(30)

Děj seriálu Od soumraku do úsvitu se točí kolem bankovního lupiče Setha Gecka (D.J. Cotrona) a jeho násilného a nepředvídatelného bratra Richarda Gecka (Zane Holtz), kteří jsou hledaní nejen FBI ale také texaskými rangery Earlem McGrawem (Don Johnson) a Freddiem Gonzalezem (Jesse Garcia), kvůli bankovní loupeži a několika mrtvým.
Zatímco jsou na útěku do Mexika, potkávají bývalého pastora Jacoba Fullera (Robert Patrick) a jeho rodinu a vezmou si je jako rukojmí. Zmatek nastane ve chvíli, kdy si uprchlíci i se svými zajatci udělají zajížďku do striptýzového klubu, který provozován hladovými upíry... až do rána se musí udržet na živu (AXN)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (66)

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Škoda, že je dej v podstate to isté čo pôvodný film, iba natiahnutý na 10-dielny seriál a s inými hercami, ktorí sa snažia, čo môžu a nedá sa im nič vytknúť. Obohatenie o „mytologické“ pozadie atď. napokon prekvapivo dobre funguje, pripraví nejeden luxusný okamih a ku koncu získava aj iné výrazné kvality, aj keď nie príliš zmysluplné. Dobré pozeranie. ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Do sedmýho dílu lehce konkurenceschopný Rodriguezovu filmu, ale potom co se v posledních dílech semlelo byl otřes. Původní film mám moc rád a na to, že upíry nejsou můj šálek čaje, tak zde se mi to moc líbilo. Seriál má novější svěžejší obsazení, trochu jiný náboj, ale vcelku zjistíte, že většina toho je zbytečná a film vesměs shrne všechno hlavní a stačí na tento děj fakt jen ty dvě hodiny. Řekl bych, že to není špatný seriálový počin, ale určitě zbytečný a ke konci hodne zmrvený. Lepší se radši pustit do novejch originálních projektů. 60% ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

"Zastavte někdo to krvácení!" "Zastaví se, až vykrvácí." Na plnou hubu sem se obával, že to bude mnohem zbytečnější. A otravnější. Není. Robert nakopnul pilot celkem dobře, s narůstající minutáží se ale postupně stejně vytrácí kouzlo hektického napětí. Nevidím jediný důvod, pustit si i S01E02, parádním hláškám a výborným kalifornsko-mexickým oranžovým filtrům navzdory. Klasiku navíc kdovíjak neuctívám, snaha o napodobení Clooneyho a Tarantinových grimas ale i tak tahá za oči, až to bolí... ()

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Psát o těch potvorách jako o upírech by nebylo zcela exaktní (při původu z hada, nikoliv netopýra), ale jelikož jdou po lidské krvi, tak to tak nechme. Suma sumárum jde o dosti krvavou podívanou (7. díl je TOP), při které jsem se ale bohužel i tak párkrát dost nudil. Od Rodrigueze jsem prostě čekal více. 65% [2. série BUDE] ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Hodnotím první sérii. Původní filmy mám moc rád, a seriálu jsem moc nevěřil. Ale po dvou letech od jeho uvedení jsem byl celkem spokojen. Je to sice spíše remake původního filmu ale je natočen slušně a hlavně se nese v duchu prvního filmu, takže než se postavy dostanou do baru tak to trvá. Cotrona a Holtz jsou sice sympaťáci ale nejsou to Tarantino a CLooney ale aspoň že tak. Rodina je celkem dobrá. Bohužel se občas něco až moc vysvětluje a to začne po čase nudit a nesnášel jsem flashbacky. Každopádně se mi seriál celkem líbil a jsem zvědaví na další série. ()

Galerie (479)

Zajímavosti (15)

  • Historie kultu "Od soumraku do úsvitu" sahá až na přelom 80. a 90. let, kdy specialista na make-up a vizuální efekty Robert Kurtzman napsal příběh o dvou lupičích prchajících do Mexika, kteří uvíznou v upírském baru. Příběh přetavil ve scénář začátkem 90. let Quentin Tarantino a v polovině 90. let jej Robert Rodriguez zfilmoval. Snímek se dočkal také dvou video-pokračování v roce 1999. (gogos)

Reklama

Reklama