Reklama

Reklama

Od soumraku do úsvitu

(seriál)
  • USA From Dusk Till Dawn: The Series
Trailer 1
USA, (2014–2016), 22 h 42 min (Minutáž: 41–49 min)

Hudba:

Carl Thiel

Hrají:

D.J. Cotrona, Zane Holtz, Madison Davenport, Wilmer Valderrama, Robert Patrick, Brandon Soo Hoo, Samantha Esteban, Jake Busey, Jamie Tisdale, Don Johnson (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(30)

Děj seriálu Od soumraku do úsvitu se točí kolem bankovního lupiče Setha Gecka (D.J. Cotrona) a jeho násilného a nepředvídatelného bratra Richarda Gecka (Zane Holtz), kteří jsou hledaní nejen FBI ale také texaskými rangery Earlem McGrawem (Don Johnson) a Freddiem Gonzalezem (Jesse Garcia), kvůli bankovní loupeži a několika mrtvým.
Zatímco jsou na útěku do Mexika, potkávají bývalého pastora Jacoba Fullera (Robert Patrick) a jeho rodinu a vezmou si je jako rukojmí. Zmatek nastane ve chvíli, kdy si uprchlíci i se svými zajatci udělají zajížďku do striptýzového klubu, který provozován hladovými upíry... až do rána se musí udržet na živu (AXN)

(více)

Diskuze

Uživatel vnimat_Krasu smazal svůj příspěvek.

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

Madsbender

Druhá Mačeta se na jedničku bohužel nechytá. Jednička 5*. Dvojka slabý 4*. Je to už moc přeplácaný. I když jsou tam dobrý hlášky a momenty. Tak už to není ono ani zdaleka. A doufam že na masky veme Saviniho. Jeho efekty jsou prostě nejlepší. Nezlobil bych se ani za nějaký jeho cameo.

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

to a ešte stále vidím problém aj v tom, že si neviem predstaviť ten seriál. Všetci už vedia čo majú čakať...takže to prekvapenie sa konať nebude (čo bolo práve TO vo filme) a bude sa to naťahovať a potom prídu upíri... no neviem. Bodaj by som sa mýlil, ale mám z toho zmiešané pocity

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Madsbender

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

Madsbender

od rodrigueza sú pecky Desperado, Od súmraku do úsvitu, Sin City (ale to nerobil sám), a prvá Macheta... toť vsio... a pičovín má na krku kopec... A druhý Macheta je posraný... viď Segrestorov komentár k tomu fimu, ktorý to vystihuje úplne do detailu..

na příspěvěk reagoval Madsbender

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

Segrestor

Druhý Mačeta? Tak to je škoda, prvý sa mi páčil, ale ako pozerám ani ostatní čo ho videli a jednotku žrali ho nejako neospevujú...

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

tak rodriguez ide od piatich k desiatim... a aj keď ho mám v topke tak začínam uvažovať, že to zmením... na jednu pecku je schopný natočiť 5 pičovín... takže jeho by som ako záruku kvality UŽ nepovažoval

na příspěvěk reagoval Madsbender, Yoshitsune

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

stuntmanMIKE , Yoshitsune

Súhlasím s Yoshim a myslím si, že je to náhodou skvelá téma na seriál, skôr mi problém robí fakt, že ma prvý trailer nechal chladný (a druhý sa mi teraz nechce púšťať :-D), plus, ako som už vravel, vadí mi časť obsadenia, Clooneyho a Tarantina neprekonajú... A už vôbec nie také tváričky.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

snared

snared (hodnocení, recenze)

zvědav jaksviňa na toto. filmovej from dusk till dawn mám rád, takže pohoda. hlavně abych si dosyta užil gecko bros origins.

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

No uvidíme, originál mám veľmi rád, ale tí neznámy herci v hlavných úlohách... Uvidíme.

Barrymore

Barrymore (hodnocení, recenze)

Ještě pořád nevím, jestli se na to chci podívat. Ale asi nakonec kouknu, Od soumraku do úsvitu jsem viděla před týdnem, tak se třeba aspoň pobavím. Trochu mě uklidňuje, že se Rodriguez podílí na režii, tak to snad nebude takovej propadák a snad to aspoň pobaví.

SeBig

SeBig (hodnocení, recenze)

Viděl jsem trailer a chytl jsem se za čelo..ještě větší rána do koulí když jsem se dozvěděl, že to točí Rodriguez o.O To zase bude průser...

Barrymore

Barrymore (hodnocení, recenze)

Jason13

Souhlas. Jsem na to zvědavá, ale nevím, co si o tom myslet. Hlavně mám zažitý původní obsazení a nedokážu si teda představit Richieho v jiným podání než Tarantinově.

Reklama

Reklama