Reklama

Reklama

DVTV

(pořad)
Publicistický / Talk-show
Česko, 2014, 215x10-30 min

Účinkují:

Daniela Drtinová (moderátor), Martin Veselovský (moderátor), Emma Smetana (moderátor), Filip Horký (moderátor), Daniela Písařovicová (moderátor) (více)

Obsahy(1)

Internetový publicistický pořad DVTV je video-projekt moderátorů Martina Veselovského a Daniely Drtinové. Každý den přináší nové rozhovory nebo komentáře na nejrůznější témata ať už z politického, kulturního či společenského dění. (xrubesd)

Recenze (126)

FTP 

všechny recenze uživatele

Velice kvalitní zpravodajský kanál nezávislý jak čtvrtý červenec. Veselovský je absolutní špička, za kterou podle mě Drtinová stále lehce zaostává. Asertivní jsou oba naprosto ukázkově, ale trošku mi vadí, jak Daniela občas tak jakože arogantně pokrčí nosík a škubne hlavou, když pokládá rýpavou otázku. Angažování školáčka Horkého, který nedokáže klidnit své vášně a hormony byla podle mě obrovský chyba a dobře, že ho (zatím?) nepouští do studia a nechají ho toulat se se selfie tyčí a dělat pětiminutové tendenční outdoorové reportáže. Nemůžu ho vystát, a tak ho do hodnocení nezahrnu a budu pořád uvažovat o čísle 2 coby o počtu "tvůrců". Oba dva jsou vždy perfektně připravení, nastudovaní a tvrdě (někdy až moc) si jdou za svými odpověďmi. Krása koukat. Přílišná snaha odklonit se od mainstreamu někdy možná trošku škodí a neatraktivita hostů je až tristní, ale jednou týdně si každý přijde na své. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Počátky DVTV na mě působily pozitivně, dokonce jsem vnímal jakousi snahu o nestrannost, ale časem se ukázalo, že někoho je třeba plácat po zádech a někoho zase poctivě ugrilovat. A Daniela Drtinová mi již připadá směšná v tom, že ví úplně všechno o úplně všem, takže poslední, co jsem z tohoto pořadu viděl, byla chvíle, kdy se naprosto ztrapnila v rozhovoru s Jaroslavem Duškem - https://www.youtube.com/watch?v=T_FMO1bd0TA. ()

Reklama

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Asi nejkvalitnější nejen politické debaty je možné sledovat pouze a bohužel online. Pokud by takovéto rozhovory na úrovni běželi na veřejnoprávní stanici, mělo by pro mne smysl ji sledovat (o ostatních odpadových kanálech nemá smysl se rozepisovat). Rozhovory pana Veselovského s panem Ovčáčkem jsou neskutečný adrenalin, co předvádí Veselovský nebo Drtinová je opravdu maximálně soustředěný a zároveň se s žádnou otázkou ničím nesrající výkon. Smutné, že kvalitní moderátoři před homopruty jako Moravec nebo mnohem slabší moderátoři zpráv ČT dostali přednost před odpadlíky z DVTV. ()

Adam Bernau 

všechny recenze uživatele

Jestli ani tento pořad nezprostředkuje českému voliči poznání, že je nebezpečný blbec, tak už nikdo. Právě jsem zhlédl rozhovor s nebohým úsvitským "pučistou" a musím říct, že taková prdel nebyla ani s Radkem Johnem. Veselovský se ani nesnažil skrývat, že nechápe, co mu to ten nešťastný předseda poslaneckého klubu Parlamentu ČR povídá (já jsem hlavně nechápal, proč mu to povídá). Veselovského technika vedení rozhovoru je jednoduchá a účinná: Když i po čtvrté dostane na tutéž otázku odpověď, která na ni neodpovídá, položí ji po páté. Nakonec útrpně položí nějakou náhradní, abychom se někam posunuli. Hlavní výhodou tohoto postupu je, že nezáleží na tom, jak inteligentní nebo hloupé, rafinované nebo naivní, případné nebo irelevantní otázky to jsou - výpovědní hodnota "odpovědí" byla v daném případě nesmírná. Samozřejmě nelze o kvalitách nastíněného postupu činit ukvapené závěry, dokud neabsolvuje test Kalouskem. Každopádně konečně nějaká opravdu zábavná reality šou. ()

ChickenPate 

všechny recenze uživatele

Náborem příšerné Smetanové se kvalita pořadu podstatně zhoršila, pokud ho mám hodnotit jako celek. U paní Smetanové od začátku diskuse víte, na které straně stojí a jaký je její osobní názor na hosta, kterému dává svým kamenným výrazem sugestivní otázky. Ostatní dva moderátoři mají naopak úroveň velmi dobrou. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama