Reklama

Reklama

DVTV

(pořad)
Publicistický / Talk-show
Česko, 2014, 215x10-30 min

Účinkují:

Daniela Drtinová (moderátor), Martin Veselovský (moderátor), Emma Smetana (moderátor), Filip Horký (moderátor), Daniela Písařovicová (moderátor) (více)

Obsahy(1)

Internetový publicistický pořad DVTV je video-projekt moderátorů Martina Veselovského a Daniely Drtinové. Každý den přináší nové rozhovory nebo komentáře na nejrůznější témata ať už z politického, kulturního či společenského dění. (xrubesd)

Recenze (126)

Everyone 

všechny recenze uživatele

Martin Veselovský je výborný mustr pro potenciální, ale i současné profíky. Kvalitu pořadu jen podtrhuje několikanásobné ocenění Křišťálovou lupou. A i když mám výhrady, tak asi lepší varianta v současné době není. Za zajímavá témata děkuji a hodnotím vysoko. ____ zajímavé díly (zpětně doplň): 1) Zahálka: V Číně probíhá genocida, lidé jsou drženi v táborech smrti, orgány se jim berou zaživa 2) 3) 4) ___ V letech 2019, 2020 sla kvalitativne dolu - prehodnocuji z 5 na 4 hvezdy. ()

kkarx 

všechny recenze uživatele

Martin Veselovský je náš nejlepší moderátor. Pokládá dobře mířené dotazy, nikdy se neuchyluje k hodnocení, aroganci, nebo snad dokonce urážkám a dokáže bezprostředně reagovat na vývoj rozhovoru a dle toho přicházet s dalšími dotazy. Zároveň se nebojí zatlačit na kohokoliv, ať je jakkoliv vlivný, viz. jako např. na Schwarzenberga. Přesně takhle má vypadat profesionální práce moderátora - nezaujatá a bez emocí. Drtinová je o chlup lepší než byla v Interview ČT 24 (což není nijak velká pochvala) a přiblížila se alespoň na míli průměrnému moderátorovi. Za Veselovského 5, za Drtinovou 2. Edit: hvězdičku odečítám za výběr témat, která jsou často velmi banální. Edit č. 2: Tak ještě si to koleduje o hvězdičku míň, když už se snad měsíc neprobírá nic jiného než pár lehkomyslných slov Zemana, nebo se to tím směrem vždy nakonec stočí a konstatuje se jaká je to hrůza. :) To se takovou naprosto nepodstatnou věcí, ze které udělala právě média pomalu konec světa, budou zabývat pořád dokola? Nejsou tu náhodou závažnější témata jako třeba stav zdravotnictví, školství, státní dluh, imigrační politika, islám, nezaměstnanost, budoucnost Evropské unie, atd.? ()

Reklama

GMVajgl

všechny recenze uživatele

V počátcích možná působili sympaticky a svým přístupem skoro přelomově. Avšak stále znovu se ukazuje, že své rozhovory vedou předpojatě / zaujatě, povrchně a arogantně. Když se "moderátorovi" host nelíbí, tak ho "moderátor" nenechá mluvit a zároveň se ho pokouší různě pošpinit. Odstrašující příklad uzavřené, omezené a rozdělující "komunikace". ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Internetový publicistický pořad, ve kterém Drtinová a Veselovský zpovídají mnohdy zajímavé hosty. Přesto, že se nevyhnou sklouzávání k trendovým a populistickým věcem, občas se dá narazit i na objevný rozhovor s opravdu zajímavou osobností. Někdy méně znamená více, kvanta rozhovorů nejsou potřeba, mě by stačil jeden delší za týden. Velkým nedostatkem je Daniela Drtinová, která je jistě velmi inteligentní osobou, má ovšem obrovský problém se naladit na dotazovaného hosta a alespoň se pokusit pochopit jeho odpovědi a dále na ně navazovat. Má své přípravy a těch se drží, jak se někdo odkloní od plánovaných odpovědí, je zle. V tomhle je ideální ji nasazovat na politiky, stačí pak říct trhej! Nicméně na ostatní hosty to nějak není ono. Především kvůli tomu je mé hodnocení jen lehce nadprůměrné. ()

kuckaAFC 

všechny recenze uživatele

Tyhle reportáže mě opravdu baví. Oba moderátoři působí suverénně a profesionálně, jejich konfrontace se zajímavými hosty napříč odvětvími jsou věcné a přínosné, myslím, že si zde přijde na své opravdu každý. Je sympatické, že se moderátoři nebojí otírat o ožehavá témata. Pro mě projekt roku, jednoznačný palec nahoru. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama