Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ďaleká budúcnosť. Pri prenose zmrznutých ľadových objektov zo spustošenej Zeme sa z jedného z ľadovcov vynorí Jason Voorhees a posádka lode má po chlebe. Desiaty diel hororovej série Piatok trinásteho. (POMO)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (338)

Melies odpad!

všechny recenze uživatele

0 / 10 Slasher bez šťavy a motora, ktorý by ho poháňal vpred - senilná prechádzka kozmickou loďou, kde samotné vraždnenie v podaní mohutného a rešpekt vzbudzujúceho Jasona nepôsobí vôbec drsňácky, ale skôr unudene a silene, akoby ho tam štáb zakomponoval len preto, že v rámci žánru nemal na výber. Filmové nadšenie a šibalské pomrkávanie na divákov očakávajúcich zábavný mix násilia a hutnej atmosféry tu jednoducho nenájdete a nezachráni to ani testosterónom presiaknutá (a správne stupídna) premena nášho kamaráta s mačetou na nezastaviteľný kolos ničiaci všetko, čo mu stojí v ceste. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Hodne zabavnej beckovej sci-fi horor, navic s drticem Jasonem v hlavni roli. Film slusne odsejpa, napad na Jasona ve vesmiru je docela fajn a jelikoz tohle neni zadna budoucnost s laserama a podobne, ale dost spinava, vytvari to fajnovy prostredi a atmosferu. Bat se u toho sice nebudete, ale herci jsou vcelku sympaticky, Jason to rozjizdi ve velkym a misty radne krvave a triky jsou obstojny, takze 90 minut solidni zabavy. Slabsi 4*. ()

Reklama

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Uprimne? Scenar je naprosto debilni, snaha vytriskat posledni mozne prachy z Jasona Vorheese (tedy jeste pred spojenim s Freddym - nutno rici, ze po filmove strance podstatne zdarilejsim) je naprosto evidentni. A za co ze davam ty tri hvezdy? Tento film totiz lze brat jako horor - pote by to bylo neco mezi odpadem a 1 hvezdou, ale pokud se na to podivate s vedomim, ze jde o cernohumornou hlaskarnu, tak nebudete zklamani + scena s dvema slecnama ve spacacich je pro me jeden ze tri NEJORIGINALNEJSICH a NEJVTIPNEJSICH zpusobu zabiti ve filmech vubec... P.S.: Oficialne bych tomu dal 3 hvezdy, ale davam 5 kvuli tomu silenemu mnozstvi "odpadu" od jinych uzivatelu... ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Jason vo vesmíre! Možno ak by táto zvrhlá myšlienka napadla tvorcom v osemdesiatch rokoch, mohla by to byť príjemná béčková zábava, bohužiaľ výsledok je len lacný paškvil. Úvod, morfovanie Jasona a hologram je fajn, ale to všetko medzi prvou vraždou na vesmírnej lodi (tekutý dusík!) až po úplný záver je nudný rutinný balast v kulisách a s efektami ako z 90s sci-fi porna. 3/10 PS: môj rebríček série: F4, F1, F2, F3, F6, F5, F7, F8, F10, F9 ()

Zayl 

všechny recenze uživatele

Jason v budoucnosti na vesmírné lodi? Ale to snad už ne. Takto zprznit hororovou legendu, i když upřímně řečeno 'JASON GOES TO HELL' bylo ještě horší. Sérii Pátků Třináctého miluji a i proto jsem tímto dílem zklamán. Mnou milované pobíhání v lese je pryč. Je jasné, že Jason X nedosahuje takových kvalit, jako jeho předchůdci, ale pořád se na něj dalo dívat. Zejména vyzdvihuji scénu se spacákem, u které jsem se pořádně bavil, nebo také počítačová scéna, jak Jason vstoupil do virtuální reality. Takže aspoň za dvě hvězdy. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (20)

  • Jason X prodělal kvůli získání ratingu R (mladiství pod 17 let pouze v doprovodu rodičů) jen velmi málo úprav a stal se tak nejméně cenzurovaným filmem celé série. (gogos)
  • Ve Velké Británii se jednalo o první film ze série, který mohli v kinech spatřit diváci již od 15 let. (gogos)
  • Natáčení probíhalo od 6. března do 30. dubna 2000 v kanadském Ontariu. (Stocki)

Související novinky

Carpenter je Psychopath

Carpenter je Psychopath

18.05.2005

Legendárny John Carpenter (na obr.) sa po štvorročnej odmlke vracia na scénu. Jeho najnovším filmom bude thriller PSYCHOPATH o bývalom agentovi CIA, ktorý je povolaný späť do akcie, aby zastavil… (více)

Reklama

Reklama