Reklama

Reklama

Zaklínač

(seriál)
Trailer 3
USA / Polsko, (2019–2024), 30 h 55 min (Minutáž: 47–67 min)

Tvůrci:

Lauren Schmidt

Předloha:

Andrzej Sapkowski (kniha)

Hrají:

Henry Cavill, Freya Allan, Joey Batey, MyAnna Buring, Anya Chalotra, Eamon Farren, Adam Levy, Jodhi May, Lars Mikkelsen, Mimi Ndiweni, Wilson Mbomio (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(32)

Zaklínač Geralt, mutant a lovec příšer, těžce hledá svoje místo ve světě, kde lidé jsou často ohavnější než zvěř. (Netflix)

Diskuze

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Helo

Proč tedy potom točit doslovně podle knih ? Nebylo by lepší, prostě tu knihu koupit a přečíst si ji. 

na příspěvěk reagoval Luicy

Maniax

Maniax (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Přesně tak. Ale ignorovat a popírat to, co oblíbenou předlohu dělalo oblíbenou předlohou a ještě na to zvysoka s úsměvem chcát - to je zkrátka špatně a to je přesně to, co seriál udělal.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

ArsenalEagle

ArsenalEagle (hodnocení, recenze)

Kdyby Netflix najal někoho, kdo Continent ctí a chce ten svět kvalitně zpracovat jako seriál, tak by tam Cavill s radostí zůstal. Byl nadšenej, když získal roli, jenže to čekal nějakou kvalitu. Chudák musel neustále zasahovat do procesu, aby se tvůrci alespoň minimálně drželi předlohy, to tě prostě omrzí, zvlášť když jsi hlavní tváří špatného seriálu ze světa, který máš prostě rád. Přeju mu všechno nejlepší a doufám, že ho časem uvidím v nějakém díle ze světa WoWka. Mnohem lepší by bylo (než se víc brodit do sraček s novým protagonistou), kdyby to Netflix zabalil a za pár let udělal někdo kvalitní remake se vším všudy.

Maniax

Maniax (hodnocení, recenze)

Pokud doteď snad někomu nebylo jasné, že je ten seriál parodie a fluše na source material, tak snad po tomhle už nikdo pochybovat nebude. Jsem rád, že Cavill tuhle sračku opouští. Třeba se někdy, třeba za deset let někdo vrátí a udělá opravdového Witchera, a ne tuhle srandičku. Jo, hezký, dobrý, stačilo, děkujeme :D Je mi líto lidí, kterým se tohle hovno nějakým nedopatřením líbilo.

fabecc1222

fabecc1222 (hodnocení, recenze)

Ištván87

Řekl bych, že určitě jako fanda nebyl spokojen s tvůrčím procesem, a když se vyskytla možnost se vrátit k DC, tak toho prostě využil, a na tohle se vykašlal. Asi nebýt toho Supermana, tak by to dost možná nějak kousnul, ale takhle vlastně neměl moc důvodů u toho zůstávat, a podílet se na něčem, co ho dost možná akorát jenom štve.

Uživatel Maniax smazal svůj příspěvek.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Tak to je fakt mazec. Málokdy se stane, že u vysoko rozpočtového seriálu odejde představitel ústřední postavy. Navíc úplně té nejhlavnější. Je fakt, že po druhé řadě mě to už tak netankuje, ale je to hrozně promarněná příležitost. První série sice taky nebyl terno, ale měla ohromný potenciál do budoucna... No škoda, škoda, škoda...

Nechtěl bych být v Liamově kůži.

cernakus

cernakus (hodnocení, recenze)

To, že Cavill není spokojen s tím jak to Schmidtová vede a mění, se ví už od první série. Z rozhovorů během první série vyplynulo, že do toho dost kafral. V druhé sérii už o tom nemluvil. Takže se obávám, že Henry neodchází dobrovolně, ale byl vyštípán. V každém případě si Buzflix vyzkouší, jaký to je přijít o jedinej tahák seriálu. Osobně si myslím, že čtvrtá série bude poslední, neboť to bude totální propadák.

Se supermanem ani jiným Cavillovým projektem to nebude mít nic společného, protože Zaklínač je jeho srdcovka a byl by ochotnej si kvůli němu zlomit ruku. Navíc za ztvárnění v druhé sérii dostal více, než za jakoukoliv jinou roli. V první sérii dostával 400 táců za epizodu, v druhé sérii to byl už meloun a lze očekávat, že v trojce to bude ještě více. Tipuji tak 1,5 mega za epizodu. To gáže v týmové superhrdinovce IMHO nepřekoná. Takže o penězích to fakt nebude.

Nicméně po nepodařené dvojce je mi to vlastně buřt. Silně se mi nelíbila a teď jsem si skoro jistý, že trojka ode mně dostane nejspíše rovnou odpad, protože pokud Cavill práská dveřmi, tak to bude dosraný, jak trenky děcka po prvním kari.

cernakus

cernakus (hodnocení, recenze)

Pan.Antonin

a tebe to překvapuje? V první sérii to ještě nešlo tak jednoduše poznat, ale v druhé fakt, že scénáristé nesnáší předlohu i hry čouhal skoro z každé scény. Proto taky takovej propad. A ne, neboj, buzflixáci se z toho nepučí, takže třetí série bude ještě horší.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Luicy

Luicy (hodnocení, recenze)

Merengues9

Tak to mi přišlo že na pochod smrti jsem musela vybrat právě většinu otazníčků... na lehčí obtížnost by to ale měla být pohoda 

W.Dow

W.Dow (hodnocení, recenze)

Luicy

Já ne, jsou moc časově náročné a většinou je pak příběh natahovaný jak žvýkačka. Mám radši hodně lineární hry, případně otevřené světy jako Spider Man nebo Horizon, kde hlavní linku dohraju za pár hodin a nemusím se věnovat tomu balastu okolo. Jinak RPGčka mám radši taky menší, jako třeba Dragon Age. Je to ale jen o vkusu, chápu že někoho jiného to baví a ani to těm hrám nevyčítám.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Na druhou stranu není třeba plnit všechny úkoly. Myslím, že tak 60% stačí. A co se otazníčků týče tak ty nejsou potřeba dělat vůbec.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Merengues9

No já to hrál, na krev a kosti, tuším že se ta obtížnost takhle jmenovala a jako musel sem plnit i vedlejší úkoly, abych se mohl vůbec pohnout. Tam když si to neohlídáš, tak tě pak může zabít i topivec, protože nebudeš mít žádnou obranu a tvé útoky, budou dělat malé poškození. 

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

tak hráč hlavně potřebuje ty vedlejší úkoly, skrze to nabírá zkušenosti, zbraně, brnění atd, když to nedělá tak ho pak mázne kde jaký koště.

na příspěvěk reagoval Merengues9, dragon94

Merengues9

Merengues9 (hodnocení, recenze)

Luicy

Tak hlavne Zaklinac 3 ma vyhodu v tom, ze si muze hrac sam davkovat vedlejsi ukoly a hlavni. Takze tahle vytka je pomerme zbytecna. 

Luicy

Luicy (hodnocení, recenze)

dragon94

Jako Brotherhood je pro mě asi největší srdcovka z celých AC her… Black Flagy byly taky super, protože to bylo zase jiné prostředí, ale pak ten zbytek už byl takový meh, kde jen milkovali z toho titulu AC, nicméně hry jako Origins nebo Odyssey mě taky vcelku bavili, ale spíš po té stránce prostředí, mytologie a historických drobnůstek, než kvůli samotnému příběhu hlavních postav

Související novinky

Poslední řada Koruny má datum premiéry

Poslední řada Koruny má datum premiéry

10.10.2023

Netflix oznámil, že šestá a poslední sezóna seriálu Koruna bude rozdělena do dvou částí. U velkých věcí jako jsou Zaklínač nebo Stranger Things už je tento formát pro Netflix prakticky standardem,… (více)

Jak to vypadá s rebootem Highlandera?

Jak to vypadá s rebootem Highlandera?

31.08.2023

Už to bude pěkných pár let, co byl oznámen reboot kultovní akční sci-fi fantasy Highlander v čele s Henrym Cavillem a režisérem Chadem Stahelskim (John Wick) za kamerou. Jenže Cavill měl od té doby… (více)

Sledovanost Zaklínače klesá

Sledovanost Zaklínače klesá

07.07.2023

Nedávno jsme psali článek zabývající se odchodem hlavní hvězdy Zaklínače Henryho Cavilla, a jak si tvůrci představují, že představí jeho náhradu. Už tehdy jsme se nicméně zabývali taky otázkou, jaké… (více)

Tvůrci Zaklínače komentují odchod Cavilla

Tvůrci Zaklínače komentují odchod Cavilla

02.07.2023

Třetí řada známého Netflix seriálu Zaklínač před pár dny dorazila na streamovací službu – respektive dorazila tam její první část. Zatímco prvních pět epizod už mají diváci k dispozici, zbylé tři… (více)

Reklama

Reklama