Reklama

Reklama

Všechno úplně všechno

  • USA Everything, Everything (více)
Trailer 2

Madeline je sedmnáct a hodně čte. Nic jiného totiž dělat nemůže. Její imunita nedokáže bojovat s venkovním světem, a proto je stále zavřená doma ve svém sterilním pokoji. Společnost jí dělá jen matka a ošetřovatelka. Všechno se ale změní v okamžiku, kdy se do sousedního domu nastěhuje nová rodina a s ní i kluk Olly. Jelikož se nemůže se záhadným sousedem setkat, začnou si psát emaily. Madeline si tak během krátkého času uvědomí, že její život není skutečný, a proto nabere odvahu všechno risknout... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (109)

Tejkina 

všechny recenze uživatele

Na romantické filmy moc nejsem, ale tady byli oba hrdinové tak sympatičtí, že snad ani nešlo jim nedržet palce. Amanda byla skvělá a vážně moc krásná. Konec byl překvapivý, myslím, že pro dost lidí naprosto nečekaný (pro mě ne, byla jsem už bohužel spoilerována). Ale celkově strašně milý film a myslím, že by si zasloužil být v červené barvě. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Trailer mě málem nalákal do kina, ještě, že jsem tak neučinila, těch peněz by mi bylo líto. Čekala jsem dojemné a zároveň inteligenci diváka neurážející drama ve stylu "Hvězdy nám nepřály" nebo "Než jsem tě poznala", tohle ale nebylo ani jedno, ani druhé. Námět je sice zajímavý, jeho zpracování bohužel potěší snad jenom dospívající mládež, ke které už se nemůžu řadit. Hlavní hrdinové jsou celkem sympaťáci, ale tu osudovou lásku jsem jim úplně nebaštila a Maddyin styl oblékání (ty plavky, proboha!!!) mě děsí ještě teď. ()

Reklama

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=0LyEE7eR0nM ■ Docela jsem přemýšel, o čem tenhle film vlastně je a myslím, že to mám. Představte si, že jste žena-režisérka tmavé pleti (což uvádím, protože černošské projevování emocí je maličko odlišné) a dostanete do rukou teenagerskou, relativně mělkou romanci. Jako žena, abyste film zaplnila, budete vyprávět z pozice ženy, prostřednictvím ženských emocí, fantazií a aby to bylo koukatelné i pro muže, angažujete talentovanou krásnou osmnáctiletou mulatku, kterou většinu času necháte na plátně. Otázkou je, co se podařilo více. Vyprávění skrz pocity ženy nevypálilo zle, ale pokud ho chtěla režisérka postavit jako stěžejní, neměla hlavní hrdinku nechat snímat tak, že je většinu času sexi (přestože tak, že je přístupnost od dvanácti). Netvrdím, že to je zlé, jen se ptám, kdo je cílovou skupinou. Pro teenagery je to moc inteligentní a možná až moc sexi, pro dospělé by měl víc úspěch film s dospělejšími herci. Na druhou stranu to má jasný tah na bránu, pro dospělé to je srozumitelné a jak jsem indicioval, pro muže koukatelné. Netuším, nakolik bude Everything, Everything úspěšné a nakolik si na to vzpomenu za pár let, ale 3* by byly málo. ■ Po druhém vidění: Napoprvé jsem na to vzal své devítileté dcery (říkal si, že když je přístupnost od 12. ok) a trochu mě rozptylovala jednak občasná pomoc při čtení titulků a jednak fakt, že jsem čekal, něco trochu méně dospělého. Napodruhé se opravuji, že to, co se kreativních nápadů a režisérské práce týče, ladí lépe, než se mi napoprvé zdálo. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Scenár je celkom štandardným materiálom pre tínedžerskú drámu. Je to dobre urobený a zahraný, do určitej miery. A myslím si, že Stenbergandová by mohla byť talentovaná herečka, na ktorú by sa dalo pekne pozerať (jej úloha tu však nie je až taká náročná). Film by mal určite potešiť cieľové publikum. Tiež som sa pri tom nenudil ani neangažoval, myslím, že filmári splnili, to čo si presadzali. 6/10 ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Uznávám význam tohoto filmu. Pro dívky od 12 do 17 let (dle stupně vyspělosti). Hezká holka + hezký kluk = dojímavě krásná romance. Jenomže, osmnáctiletí kluci se takhle nechovají, nemyslí a už vůbec nepíšou takové maily. To se dá čekat spíš od starších, kde je to ale většinou znamení zkušeného svůdníka, který už to umí profesionálně. ____ Snímek mě nudil a nepřinesl nic zajímavého. SHRNUTÍ: Červená knihovna pro teenagery. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (5)

  • Ve filmu je několik rozdílů oproti knižní předloze. Ve filmu má Olly (Nick Robinson) oči hnědé, ale v knížce jsou důrazně popisovány oči modré jako oceán. Dále je v knížce uvedeno, že hlavní dvojice si posílá e-maily, kdežto ve filmu využívají textové zprávy. (TaNya_)
  • Hodinky, které Olly (Nick Robinson) nosí, jsou Casio F-91w a nyní je vlastní fanoušek z New Yorku. (TaNya_)
  • Ve filmu Maddyina matka říká, že Olly (Nick Robinson) potřebuje ostříhat. V knize má však Olly hlavu oholenou. (michy9073)

Reklama

Reklama