Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

On je osmačtyřicetiletý, interesantně prošedivělý majitel známé luxusní newyorské restaurace a notorický proutník Will Keane (Richard Gere), a ona je dvaadvacetiletá designérka bláznivých ozdob na hlavu a klobouků - Charlotte (Winona Ryder). Je to dívka plná nápadů, ale také podivné nostalgie a smutku. Nezkušená dívka a příliš zkušený muž se do sebe bláznivě zamilují. Jenže velké štěstí nemůže nikdy trvat dlouho. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (121)

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Původně jsem chtěla dát filmu méně hvězd, obecně mám totiž vůči romantickým americkým filmům docela averzi a všechny mi připadají pitomé a na jedno brdo. I tenhle se neskutečně vlekl, moc se mi nelíbil. Navíc Richard Gere prostě není sympatický. Vinona sice u mě taky nestojí nikde v čele žebříčku oblíbených herců, ale dívat se na ní dá a vedle Gera je sympatická. To, proč filmu dávám nakonec procent sedmdesát, je kvůli konci. Opravdu jsem čekala další trapný happy-end, ale ono nic!, což mě velmi potěšilo, protože já happy endy nemám ráda. Je to sice další tuctová romantika, jakých jsou stovky, ne-li tisíce, aale ten konec je apoň o něčem. Aspoň trochu. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Za svůj život už měl Will (Richard Gere) hodně žen, ale žádná se nedokázala dostat k jeho srdci tak, jako mladá Charlotte (Winona Ryder). Možná tím, že mu hned zpočátku oznámí, že od ní nemůže čekat žádný dlouhý vztah (a to je přece věta, kterou oznamuje on svým milenkám), a možná je to jen jejím spontánním přístupem k životu vůbec. Ale brzy se Will dozvídá krutou pravdu ... Tento film jsem viděl už několikrát, a líbí se mi čím dál tím méně. Zpočátku mne oslovoval hlavně svým prostředím (podzim v New Yorku je opravdu překrásný, barevný), výborným Richardem Gerem a krásnou Winonou, jenže postupem času mi začíná víc vadit divákovo citové vydírání (sice furt lepší, než kdyby se (bacha spoiler) zázračně uzdravila (konec spoileru)). Když už se chci dívat na romantický film, tak by podle mne měl taky romanticky probíhat a skončit - ale todlencto ne-e. ()

Reklama

panmroz odpad!

všechny recenze uživatele

asi úplně nejhorší film, co sem zatím v Student agency Praha-Brno viděl - v rámci fotbalových keců jest - dobrej tým umí vyhrávat, i když se mu nedaří - převedeno do žánru "romantická cosi, která nehodlá nikam sunout hranice žánru" - jde o uvěřitelnost charakterů hlavních postav (nula), reálnost/nereálnost prostředí , ve kterém se hýbou (nula) a způsob natočení milostných scén - matné, orosené sklo a dlaň na něm (jakože vášeň) bylo out už v osmdesátých. ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

Kým sa jednalo o o tému láska-vzťahy-sex veril som hlavným hrdinom každučké slovo. Gere hral dokonalé hovado a Winona mladú sprostú naivku a hrali to fakt dobre. Ale ako sa film prehupol do poslednej tretiny a začal byť o chorobe a boji s ňou, tak to jednak režisér a scenárista a jednak Winona absolútne nezvládli. Jej herecké schopnosti proste tak ďaleko nesiahajú aj keby sa roztrhala. A tak to aj vyzeralo. Škoda. Ale Gere to potiahol poctivo až dokonca. Jeden z filmov, ktoré beriem ako povinnú jazdu, ale bolo to obstojné. ()

mirror 

všechny recenze uživatele

Podivná romanca v ktorej sa umierajúca Winona Ryder úplne nepochopiteľne zamiluje do obstarožného sukničkára Gereho. Winona je krásna a neustále usmiata (aspoň zo začiatku) a pozeral som to len kvôli nej. Gere je nepresvedčivý a mdlý a neveril som mu ani štipku z tej úbohej kôpky emócii čo predviedol. Kamera úplne kašľala na to, že sa film odohráva v jaseni, zaregistroval som trocha opadaného žltého lístia a to bolo všetko. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama