Reklama

Reklama

Dark

(seriál)
  • Německo Dark
Trailer 2
Drama / Krimi / Sci-Fi / Mysteriózní
Německo, (2017–2020), 24 h 23 min (Minutáž: 45–73 min)

Režie:

Baran bo Odar

Hudba:

Ben Frost

Hrají:

Louis Hofmann, Oliver Masucci, Jördis Triebel, Karoline Eichhorn, Maja Schöne, Stephan Kampwirth, Daan Lennard Liebrenz, Andreas Pietschmann (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(26)

Pohřešování dítěte vede čtyři rodiny ke zběsilé honbě za odpověďmi a odkryje zarážející tajemství, které se táhne napříč třemi generacemi. (Netflix)

Recenze uživatele slamic5 k tomuto seriálu (3)

Season 1 (2017) (S01) 

Mnoho postav ve třech linkách. Člověk se ztrácí a finále není nijak uspokojivé. Hudba famózní a ani mi nevadil moc německý jazyk. Shlédnuto díky covidu za dva dny. To samé mám v plánu s druhou a třetí. ()

Season 2 (2019) (S02) 

Jsem rád že tenhle seriál jedu v kuse. Nevím jak bych to dával po dvouroční pauze. Ač se zdá druhá řada více zamotaná, člověk už umí zařadit postavu, tam kam patří a celkově se to dá chápat. I když stále je tam pár věci neznámých. 5 minut pauza a jdeme na třetí. ()

Season 3 (2020) (S03) 

Po prvních dílech jsem se bál, do čeho se to tvůrci pustili. Člověk se ztrácí a znovu nalézá, tak jako v řadách předchozích, zde snad trošku víc. Jsem velmi rád za předposlední díl, který krásně uzavřel všechny časové linky z hlavního světa-ale i tak nebylo vysvětleno vše (nebo jsem to nenašel). Finální díl byl sice pěkný, ale zasel jeden velký paradox, kterým se tvůrci krásně vyhýbali celou dobu. Nu, nemůžu to překousnout a úplně nahoru nejdu, i když by si to toto dílko zasloužilo. Díky za krásné 4 dny s covidem :D ()

Související novinky

Seriál 1899 končí po první řadě

Seriál 1899 končí po první řadě

03.01.2023

Možná až příliš ambiciózní byli tvůrci kultovního seriálu Dark od Netflixu. Jejich novinka 1899 totiž opět vrstvila jednu záhadu za druhou, aniž by to však dělala natolik uspokojivým způsobem, jako… (více)

Novinka tvůrců Dark dobývá Netflix

Novinka tvůrců Dark dobývá Netflix

20.11.2022

Tento týden vyšel seriál 1899, mysteriózní thriller o záhadě ztracené posádky velkého parníku. A premiéra to byla opravdu úspěšná. Netflix se do propagace novinky docela opřel, na sociálních sítích… (více)

Reklama

Reklama