Reklama

Reklama

Dark

(seriál)
  • Německo Dark
Trailer 1
Drama / Krimi / Sci-Fi / Mysteriózní
Německo, (2017–2020), 24 h 23 min (Minutáž: 45–73 min)

Režie:

Baran bo Odar

Hudba:

Ben Frost

Hrají:

Louis Hofmann, Oliver Masucci, Jördis Triebel, Karoline Eichhorn, Maja Schöne, Stephan Kampwirth, Daan Lennard Liebrenz, Andreas Pietschmann (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(26)

Pohřešování dítěte vede čtyři rodiny ke zběsilé honbě za odpověďmi a odkryje zarážející tajemství, které se táhne napříč třemi generacemi. (Netflix)

Recenze uživatele Bobbyk69 k tomuto seriálu (2)

Dark (2017) 

Obecně mám ráda filmy a seriály, které se nějakým způsobem dotýkají tématu cestování časem a tento seriál mě tímto nadchnul dokonale. Skvělá tajemná atmosféra, která tu byla už od začátku tomu výrazně pomohla. Seriál běží na hodně dějových linkách, ke kterým je v třetí sérii ještě přidán paralelní svět, takže jsem si myslela, že půjde jen těžko všechno nějak srozumitelně uzavřít, ale konec třetí série mě mile překvapil, když ti co psali scénář, to dokázali uzavřít tak, že to dávalo docela smysl. Ve třetí sérii byl, ale trochu pokles a měla jsem z toho trochu pocit, že už to není to, čím byly dvě série předtím. 85% ()

Pravdy (2017) (S01E05) 

Konečně nějaká epizoda, která stála fakt za to a nemám jí toho moc co vytknout. Děj se skvěle rozjel, čas mezi sebou dokonale prolíná a konec epizody byl téměř dokonalý. Pět hvězd i když trochu slabších. ()

Související novinky

Seriál 1899 končí po první řadě

Seriál 1899 končí po první řadě

03.01.2023

Možná až příliš ambiciózní byli tvůrci kultovního seriálu Dark od Netflixu. Jejich novinka 1899 totiž opět vrstvila jednu záhadu za druhou, aniž by to však dělala natolik uspokojivým způsobem, jako… (více)

Novinka tvůrců Dark dobývá Netflix

Novinka tvůrců Dark dobývá Netflix

20.11.2022

Tento týden vyšel seriál 1899, mysteriózní thriller o záhadě ztracené posádky velkého parníku. A premiéra to byla opravdu úspěšná. Netflix se do propagace novinky docela opřel, na sociálních sítích… (více)

Reklama

Reklama