Reklama

Reklama

Neporazitelný: Návrat krále

  • USA Boyka: Undisputed IV (více)
Trailer 1

VOD (1)

Ve čtvrtém filmu série Undisputed se Scott Adkins znovu vrací jako Yuri Boyka. Jde od souboje k souboji  a snaží se dostat na turnaj evropské ligy bojových umění. Avšak nešťastná náhoda a smrt v ringu ho přinutí zamyslet se, jestli to, čemu věnoval celý svůj život, stojí vůbec za zmínku. Když zjistí, že manželka muže, kterého nešťastnou náhodou usmrtil, je v problémech, rozhodne se bojovat v sérii nevyhratelných zápasů, aby ji zachránil... Bojovou choreografii připravil Tim Man, který spolupracoval se Scottem Adkinsem i ve filmu Ninja 2: Pomsta. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (186)

liskam 

všechny recenze uživatele

Já už jsem asi unavenej z těch všech mnoha salt s pěti vruty bez lyží, rozjezdové rychlosti, skokanského můstku a dopadu do svahu. A to nemluvím o tom, že ti borci by měli býti spÍše v Avengers než v ruským lochu protože ty kopance,háky, direkty a zvedáky by vydržel mimo nich jen kapitán Amerika Prostě unavenej. Za mě 45% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Ty nepoznáš legendu, když tě praští do ksichtu?" To já ho hned poznal - Бойка to byl. Kdyby ale do ksichtu praštil mě, tak by se mu pěst rozdrolila na prach … nebo bych si vyndával nos ze sleziny. Těžko říct, co je blíže k pravdě, takže se vraťme k filmu. Ten má sympaticky jednoduchý scénář, poměrně dost nepříjemnou zachraňovanou osobu, nepříliš věrohodné bilancování s Bohem a dost končetin, které může Бойка rozlámat. A láme je prvoligově, což mě vždycky baví, takže si pojďme hromadně zakřičet s davem: Бойка! Бойка! Бойка! ()

Reklama

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Už jsem nějaký ten Návrat krále viděla, takže mě tenhle nemohl vyvést z míry, ano, ano, skutečně tu byl neporazitelný, mrk-mrk. Tedy přiznávám bez uzardění, že dívat se na Scotta Adkinse mezi provazy mě bavilo, svižné tempo aneb furt-se-něco-děje tomu taky pomohlo, hlavní záporák byl celkem zajímavý (Alon Aboutboul), to slizoňství mu kapalo odevšad, no a ten stopadesátikilovej vazoun byl prostě mazlik mazlivej. Připočítám-li k tomu úžasně natočené souboje v ringu i mimo něj, vynechám-li všechny připomínky, vychází mi slušné tři hvězdy. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Príbehom samozrejme Bčko ako vyšité, ale o to tu predovšetkým ide. Iba o primočiary príbeh a Adkinsové kopy. A znova ma to bavilo. Trojka Undisputed je vrchol serie a zrejme už prekonaná nebude a aj keď je toto pokračovanie slabšie a takmer úplne iné, civilnejšie, stále je na čo pozerať. Adkins síce nema charizmu ako Sly, Arnie, JCVD a podobne, čiže tu moc neuhrá, ale toto je jeho rola, ktorá ma pasuje a pokiaľ nič viac od neho nečakáte a zasa len štýlové kopy tak vás to nesklame. 75% - 4* ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Nový film s Adkinsem,kterého jako jednoho z mála dnešních akčních herců považuji za nástupce borců jako je Stallone,Arnolda Jean Claude Van damme,Lundgren atd,vás bude vadit,pokud jste fandy tohoto žánru.Jde o film ,který jak se dá očekávat je plný soubojů a to hodně dobře provedených.Yuri Boyka to mlátí hlava nehlava a když k tomu je i dobrý příběh tak za mě celkově 85% a pět hvězd.Doporučuji všem kdo má rád bojové filmy a nejen je. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (12)

  • Martyn Ford získal rolu vo filme na základe odporúčania Scotta Adkinsa (Boyka), s ktorým sa poznal už pred natáčaním. Obaja bývajú v rovnakom meste a prvýkrát sa stretli v posilňovni. (m.a.t.o.)
  • Andreas Nguyen sa počas natáčania bojovej sekvencie so Scottom Adkinsom (Yuri Boyka) poranil tak nešťastne, že musel byť prevezený do nemocnice. (m.a.t.o.)
  • Dátum narodenia 17. jún 1976 z falošného pasu Yuriho Boyky sa zhoduje so skutočným dátumom narodenia jeho predstaviteľa Scotta Adkinsa. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama