Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dynamická lovestory plná tance a hudby. Život Mary a Buddyho se točí kolem jejich lásky, mají hlavně sami sebe navzájem a žijí romanticky v odstaveném přívěsu. Navíc je spojuje vášeň k tanci. Ve svém malém městě skoro na konci světa dali dokupy taneční skupinu, streetdance jim všem přináší přátelství, volnost a taky sny. Oba stejně jako ostatní členové skupiny sní o tom, že jednoho dne budou nejen zamilovaní, ale i slavní a bohatí. A dveře velkého světa i nablýskaného showbusinessu se jednoho dne opravdu pootevřou. Během tanečního battlu jim totiž uznávaný producent nabídne účast na castingu pro velkou televizní taneční soutěž. Zákulisí takové show má ale svoje tvrdé zákony, pro charakter každého z nich a pro přátelství bude sláva znamenat velkou zkoušku. Tu nejtěžší pak bude muset podstoupit láska ústřední dvojice. Zatím se milovali bez kompromisů, do jejich citů ale vstoupí nové a nečekané postavy. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (95)

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Ono je to sice smutný, ale je fakt, že jakýkoliv díl jakékoliv estrády typu Československo má talent nebo Superstar, je zajímavější, akčnější a lépe natočený než tenhle šíleně trapný pokus o "první český taneční film". Kamera je šílená, film se snaží prodat Cristovao, který přitom hraje hodně malou vedlejší roli, scénář jedna velká křeč. A to ještě nemluvím o dabingu. Opravdu nechápu, proč se musí slovenští herci dabovat. Dobře, chtějí to, zkousnul bych to, jenže ten dabing je tak hrozný, že i na základní škole by jste to udělali lépe. To je fakt šílený, jak špatně ten zvuk zní. Když se tancuje, je to jen špatný film, ale čím více se film blíží do finiše, tím více se řeší vztahy a na to tihle neherci zoufale nemají. Jestli je Backstage první český taneční film, tak bych se nedivil, kdyby byl i posledním. Tohle je šílenost, která neměla vzniknout. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Scenár vraj písali dvaja ľudia. Ja tvrdím, že to napísal počítač podľa klišé a šablón. O originalite totálne pomlčím, lebo originálne tu nie je skutočne nič. Film je jedno prevarené obohrané a miliónkrát prežuté klišé. Viete presne čo sa bude diať. A nemá to žiadne prekvapenia. Herecké výkony hlavných predstaviteľov sú s výnimkou Mary Bartalos a Ondreja Hraška strašne strojené a dialógy naučené. Soundtrack je jeden popový grc, ktorý sa vôbec nedá počúvať. A vizuálnu stránku filmu hodnotím ako bez nápadu a so všetkou teatrálnosťou, čo ukazuje TV JOJ. Ostatní herci sú celkom okey hoci neviem prečo Judit Bárdos rozpráva po česky. Má to nejaký hlbší význam? Film dokopy funguje len v jednom aspekte. Choreografia a tanec. To sa podarilo. A Bartolos s Hraškom majú medzi sebou asi najlepšie scénky. Užijeme si to asi so všetkým. Citovým vydieraním, škandálmi, ohrozením života a dokonca aj konfliktom záujmu. Keď na konci vlastne pochopíme, že to všetko vlastne bola len pomsta. Neviem čo viac o tom rozpisovať. Príbeh je klišé, postavy sú stereotypy. Odtancujte od toho niekam preč. To je moje doporučenie. ”Backstage” do slovenskej kinematografie prináša len ďalší trapas. Hodnotenie: D ()

Reklama

Uhlijo 

všechny recenze uživatele

Slováci dabovaní češtinou,... Bože! Asi nejbizarnější věc co jsem v kině viděl! Navíc když všichni říkají, že jsou Slováci, ale Ř říkají líp jak český rodilý mluvčí .... Celé je to špatné, děj zmatený jak lesní včela, hudba měla být lepší! Snaha hrát si na Let's dance prostě nevyšla ... Jedna hvězda za menší ukázku manipulace s výsledky v televizních soutěžích a dobrá choreografie skupiny Muertas. Ale to je tak vše. Druhý díl prosím NE! ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Andrea Sedláčková sa v 50-ke definitívne zbláznila. Alebo je možné, že ju niekto v "backstagei" vydieral a musela tento film nakrútiť. Backstage pôsobí dojmom, že jeho pôvodný zostrih trvá minimálne tri hodiny, kde by udalosti dávali asi nejaký zmysel. Tu bohužiaľ nič na nič nenaväzuje, v jednej scéne je nastolený konflikt a v ďalšej v rámci tejto minizápletky sa o pár minút zázračne vyrieši. A niečo sa nevyrieši vôbec. No a takýchto minizápletiek je tu väčšie než malé množstvo. Tanečky sú fajn, takže tu je čo oceniť, z čoho mi však vychádza, že mládež odviedla oveľa lepšiu prácu, než skúsení tvorcovia na ostatných postoch. Upozorňujem na Fukovu hlášku v recenzii, kde sa zamýšľa nad tým, že skupina West Coast Crew pochádza zo slovenského mesta, ktoré nie je na západe, ani sa nenachádza na pobreží... ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Tanečně v našich československých končinách nevídaná laciná podívaná plná pozitivní energie, pokud jste divákem, který si nestranně dokáže užívat pohledu na propracované choreografie, třebaže nejste, obdobně jako já, fanouškem hip-hopu. Nebudu nikterak tvrdit, že by si film zasloužil lepší pozornost nebo dokonce vyšší hodnocení, je trefně přihlouplý vůči tématu, které zobrazuje. Pokud je v něčem ale skutečně pravdivý, lze mluvit o trpké reklamě na zhýralost zdejšího šoubyznisu a všech nechutných vodítek, za které je třeba tahat, aby se na veřejnost prosadil i ten nejhloupější nápad. Body hore za taneční kreace a za půvabnou Máriu Havranovou. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (7)

  • Natáčelo se také na známé železniční stanici ve Svitu a pak nejčstěji v pražském PaKULu (Palác Kultury na Vyšehradě). (ČSFD)
  • „Bylo tam deset tanečních skupin, dvanáct televizních kamer, naše dvě televizní kamery, padesátičlenný štáb televizní, náš padesátičlenný štáb, asi čtyřicet maskérek i kostymérek. Byly to moje nejtěžší natáčecí dny,“ svěřila se režisérka Andrea Sedláčková. (SONY_)
  • „Točili jsme vlastně celý rok, fuška to byla pořádná, hlavně kvůli převládajícím tanečním skupinovým číslům. Když se ohlédnu, tak mi to připadá jako taková velká mašina valící se časoprostorem,“ říká režisérka Andrea Sedláčková. (SONY_)

Reklama

Reklama