Reklama

Reklama

Přístav

(seriál)
Česko, (2015–2017), 104 h 26 min (Minutáž: 55–63 min)

Hrají:

Martin Dejdar, Filip Blažek, Vanda Hybnerová, Jitka Schneiderová, Martin Zounar, Petr Čtvrtníček, Pavel Řezníček, Sandra Černodrinská, Norbert Lichý (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(106)

Obsahy(1)

Marek Skála odešel od manželky a na hausbótu připluje do Zátoky. Tady si společně s Romanem Marešem pronajmou hospodu s příznačným jménem Přístav. Tereza Skálová, Markova manželka, ovšem netuší, že její muž se jen tak vrátit domů nehodlá, že nejde jen o jeden z jeho „výletů". Domů se ale z Anglie vrací jejich dcera Johana. V Zátoce zatím Marek a Roman poznávají místní obyvatele – manžele Krupičkovy, místního samozvaného hlídače Pátka, jeho přítelkyni Milenu i operní pěvkyni Lily a její dceru Ivanu. Doma má o Marka zatím strach především jeho dcera, které nebere telefon... (TV Prima)

(více)

Recenze (126)

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Hyperaktívny Martin Dejdar chytil druhý dych. V poslednom čase je všade. Keď občas surfujem televíznymi kanálmi, tak vždycky niekde na neho natrafím. Bohužiaľ sa jedná o samé odpadové produkty. Teraz si opäť strihol jednu z hlavných postáv v úbohom seriály "Přístav". Dejdar bere každý kšeft. Zrejme ešte nesplatil dlhy, ktoré si narobil, keď chcel rozbehnúť svoju hollywoodsku karieru. Extravagantný Petr Čtvrtníček sa tam doslova strapňuje. Nikdy z neho nebude seriálový herec. No a ešte musím spomenúť Martina Zounara. To je kapitola sama o sebe. V čom sa objaví tento mimoriadne netalentovaný herec a odporne slizký chlap to takmer vždy skončí ako odpad! ()

GeusX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po prvním díle se tu vyrojilo hodnocení jak uprchlíků v Německu... Hodnocení píši až po třetím díle. Úvodní díl nás seznámil s postavičkami jako od Hrabala a naznačil, že se pojede krom komediální i na trochu dramatickou nótu. Když v dalším díle dostaly větší prostor komické postavičky skvěle ztvárněné Čtvrtníčkem a Hrachovcovou, byla to povedená taškařice. Holt ta zábava stojí především na nich (a Zounarovi) a pokud nejsou na scéně, upadá to do průměrné televizní zábavy. V tuto chvíli bych hodnotil lepšími dvěmi nebo třemi hvězdami a budu se dívat dál... (8.9.2015=19%/275 hodnotících) edit: Sice se děj posouvá od nikud nikam, ale hlavně kvůli sem tam nějaké té "čtvrtníčkovině" se dívám dál. 19 dílů... 2* edit: ...ze Zounara udělali takřka hlavní dementní postavičku... +Ctvrtníčka už to snad ani také nebaví...a ze seriálu se stává větší a větší břečka, že už mi ani není jasné proč se na to (už jen občas) dívám.... Po 47.díle jedna hvězda z milosti. edit: Ještě jsem zahlédl něco z dílů s pořadovým číslem kolem sedmdesátky. Kdo se ještě pořád i na tohle pravidelně dívá, měl se zamyslet nad svým duševním zdravím. Herci mají zřejmě tak nevýhodné smlouvy ze kterých nelze vycouvat a nebo jinou obživu nenalézají, jinak si nedovedu vysvětlit, že proč v tom balastu, jehož scénář si snad vymýšlejí až když jede kamera, ještě hrají... ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Moc jsem se těšila, že TV Prima dokáže přijít s něčím novým. Nestalo se tak. Opět tu máme klasické - kdo, s kým, proč a za kolik. Případně to několikrát proházíme nebo necháme řádně uležet a šoupneme do atraktivního prostředí. Stále vaříme z vody, protože nic nového nelze vykoumat. Jednu hvězdičku dávám pouze za prostředí, kde se seriál odehrává. Nicméně Posázaví nelze zaměňovat s Berounkou, zvlášť, když vím, kde se to točilo.Mám ta místa prošlapaná pěšky a na kole. Jsou to dvě naprosto odlišné řeky a každá z nich má své nezaměnitelné kouzlo. ()

Igy007 

všechny recenze uživatele

nevidím rozdíl mezi tímto a třeba děsnou Dietlovou tvorbou plnou umělých, nereálných postav a dialogů ... stejně uhozené situace jako třeba v Chalupářích, stejně přiblblý děj, akorát ti herci tam až tolik nepřehrávají jako v dietlárnách - když to třeba porovnám s veletrapnou Nemocnicí na kraji města ... tady si mnozí hrají na velké experty a intelektuály, pravdou ale je, že jsou to z většiny jen nafrnění snobové. V Přístavu mě rozesmála Hrachovcová, občas i někdo další ... jako odreagování od současných sraček víc než fine ()

vladous odpad!

všechny recenze uživatele

Totální propadák, na což jsme si bohužel u seriálů podbízených nám zejména komerčními televizemi nějak zvykli. Tenhle paskvil opravdu nemá právo na svou existenci. Producent má asi představu, že pár známých tváří, pár záběrů z dronů a část děje umístěná do exteriérů na dobrý seriál stačí. Opakovaně se přesvědčujeme, že nikoli. Je mi líto těch, co se od sledování tohoto braku neodstřihli po 15 minutách jako já. Ztráta času. ()

Galerie (435)

Zajímavosti (5)

  • Jako ústřední píseň byla vybrána „Katarze“ od Slza. (SONY_)
  • Exteriéry natáčení najdeme v okolí Lipence a chatové oblasti Kazín u řeky Berounky. (kytka.patrik)
  • Hospoda Přístav je umístěna ze strany skutečné restaurace Tornádo, která stojí na břehu Berounky u obce Lipence. (MTHRFCKR)

Související novinky

Zemřel Ladislav Potměšil

Zemřel Ladislav Potměšil

12.07.2021

Ve věku 75 let dnes v nemocnici Motol opustil český filmový svět herec Ladislav Potměšil. S informací o úmrtí přišel deník Blesk s odkazem na vyjádření Potměšilova syna Jana. Herec známý například z… (více)

Reklama

Reklama