poster

Babica vs. Sapík (TV pořad)

Reality-TV

Česko, 2015, 40 min

Účinkují:

Jiří Babica

Komentáře uživatelů k TV pořadu (43)

  • gazogazo
    **

    Vy orangutani!! Polrejxcha zboznujete a tyhle dva hlásíte proč? Ve stupni vydlactvi mají všichni zarazenou podobnou rychlost, akorát jeden je snob jak noha a vy burani mu to lizete přímo z pupku!! Chudáci tyhle dva lotri, I když charisma moc nepobrali, všichni ve stejným bahně ale jeden předvádí že to bahno je vlastně výběrové slůně!(19.12.2015)

  • MM_Ramone
    odpad!

    "Megažralok vs. obria chobotnica", "Boa vs. pytón", "Megakrajta vs. Gatoroid", "Varan vs. Kobra", "Pegasus vs. Chimera", "Megažralok vs. Crocosaurus"... versus horror monsters movie! To je všetko nič oproti televíznemu gastronomickému horroru, čo predvádzajú dvaja upotení, usoplení mamľasi (Jiří Babica a Jaroslav Sapík) v relácii o varení na obrazovkách TV Barrandov. "Babica vs. Sapík". Sú to dve poriadne nechutné monštrá. A ako hodnotím ich versus duel? Jasná remíza. Plichta. Double odpad!(18.12.2016)

  • kingik
    odpad!

    Babica: Dneska bych vám chtěl představit recept na jedno hodně dobrý jídlo, který jsem vařil v Německu, konkrétně v Interhotelu, hosté se po něm mohli utlouct. Není to tak známé jídlo jako dušená lidská hlava na švestkách, kterou jsme vařili minule, ale každopádně si ho může udělat doma každý. Stačí když budete mít doma jakoukoliv starou pistoli, brokovnici nebo Sapík, což je hovorově samopal. Takže prolezte půdy, optejte se dědečka, jestli nemá nefunkční střelnou zbraň, z níž už se nestřílí. Já jsem vybral Sapík, který jsem máčel týden v kyselině, aby pustil šťávu a změkl. Počítejte s tím, že čím starší zbraň, tím bude samozřejmě tvrdší. Mám takovou zkušenost, že to i nabobtná a začne to mluvit. Takže z jednoho zamýšleného jídla mně vznikl zcela neplánovaně kamarád Jaroslav Sapík, jinak by se mnou nikdo z kuchařského oboru neprohodil ani slovo. Tenhle kamarád a kolega mně do ničeho nekecá, díky němu vím, jak vypadá hotel Ambassador a že šéfkuchař není nadávka. A sdílíme spolu jednu společnou vášeň, a sice že nepoužíváme deodorant a mýdlo známe jen z vyprávění. Ale mezi těmi výpary v kuchyni se i ty naše výpary ztratí a vstřebají. To jídlo má pak takovou hutnější vůni, barvu a chuť. Na Barrandově vaříme každý týden. A jestli nás nezrušili, tak tam vaříme dodnes. 0%(28.11.2015)

  • Lyli
    *

    Nesnáším Babicu. Je to nesympatická obluda, která neumí vařit, a bohužel není ani tak komický, aby se mu dalo zasmát. Prostě hnus. Když zmizel z obrazovky, byl to dar. Bohužel, dostal znovu prostor a je to pořád stejně na pytel. A teď přichází ten paradox, že mu sekunduje pan Sapík, který vařit umí a dokonce nepůsobí jako jelito. Tak mi řekněte, co s tím? Chci vidět Sapouše, ale musím překousnout i Babouše....a to já nedáááám!!! *Dejte mi Sapíka sólo, či!(26.9.2015)

  • Tommassi3
    odpad!

    Přiznám se, že už se mi zdá dnes vlastně naprosto zbytečné zabývat se úvahami nad programových obsahem TV Barrandov, která vlastně našla vlastní zrcadlo v parazitu Cibulkovi, když tohoto komerčního hráče odmítám sledovat a raději ho ignoruji, protože stanice, která zaštítila nekonečnou reklamu, bulvár, vyprázdněnou estrádní zábavu a mozekvypínací třetiligovou filmovou i seriálovou tvorbu, u níž jeden opravdu nedokáže rozklíčovat cílovou diváckou skupinu, mně osobně nemá co nabídnout.. Tu cílovku ani nelze nazvat jinak než lobotomokastráty !! Nicméně cítím potřebu se jako profesně zainteresovaný myslící jedinec vymezit vůči barrandovskému nového pořadu, který nejen resuscituje nejen Jiřího Babicu, ale i ten hruškův ve světě neznámý subžánr výstižně označovaný za food porno, který nejen dále vymývá mozky, a omlouvá Babicu a jemu podobné, ale zároveň výborně odráží mravní a hodnotový úpadek celé společnosti.. Jiří Sapík se prostě zaprodal, byť přes veškerou jeho celoživotně nabranou odbornost ho nemůžu coby žáka komunistické gastronomie rozhodně považovat za stejnou personu jako Pohlreicha, Pauluse, Sahajdáka či Punčocháře veškerému jejich reklamnímu pokrytectví navzdory, a tak mě to ani příliš netrápí, co mu ovšem odpustit nemůžu je iritující fakt, že se za Babicu v rámci propagace společného pořadu postavil.. Nehledě na režijní i dramaturgickou upachtěnost celého pořadu.. Dobrou chuť, přátelé, a dobře vám tak !!(26.9.2015)

  • SOLOM.
    *

    Viděl jsem jen párkrát, ale za Sapíka tu jednu přece jenom dám. Babica už zřejmě přišel o vhodného sponzora, který by ty jeho „pořady o jídle cáloval“ a tak si musel chtě nechtě přizvat uznávaného kuchaře. Bylo zajímavé sledovat oba v akci, nicméně Jiřího rád nemám, takže jsem spíš sledoval, co dělá druhý jmenovaný a jak se ukázalo – ten se s tím opravdu nesere a ukázal, že i v jednoduchosti je síla. Jinak ovšem další zbytečný pořad z produkce TV Barrandov.(14.3.2016)

  • Politik
    odpad!

    Nejhorší pořad o vaření, co kdy svět viděl.(11.12.2016)

  • stration
    *

    Pane Sapíku, máte tohle zapotřebí?(6.10.2015)

  • Jana.A
    ****

    Oba jsou to dobří kuchaři a vařit umí. Člověk se navíc něco doví a naučí. I když nutno uznat, že jsou lepší kuchařské pořady.(11.5.2016)

  • LadyPupu
    odpad!

    Masakr... Nerozumím tomu, proč se Sapík snížil ke spolupráci s Babicou. Viděla jsem jeden díl, kdy Babica mrskal kuřetem do pekáče a stačilo mi to. Jediné zábavné bylo pozorovat Sapíka, jak je před kamerou v křeči. Hlášky typu "hmmm, máš to dobrý, Jirko" mi navozují žaludeční vředy. Úplně zbytečný pořad.(29.10.2015)

  • ExpertRaptor
    ***

    Priemerná relácia. 50%(21.1.2018)

  • tuntavala
    odpad!

    Se mi dela mdlo.(20.1.2016)

  • sskrblik
    odpad!

    tááák dneska si připravíme jednoho dobře vykrmeného Sapíka.(10.4.2016)

  • ghatos
    *

    Taková lidovka pro všechny. Jirka to tam sází. Jarda to má na háku...své si za pecem odstojí. Hodně low-endové. Nesmíte se s tím prcat no...25%.(3.1.2016)

  • lukano
    *****

    Oba mají slušné znalosti ve svém oboru a leckterého kritika by ve vaření hravě strčili do kapsy. Babica má zkušenosti ze světa a Sapík vařil pro prezidenty. Jednou bych chtěl vidět nějaký soutěžní pořad, kde je ještě vs. Pohlreich s tím, že by všichni měli za úkol uvařit několik shodných jídel. Ochutnávku s ohodnocením by prováděli nekuchaři, aniž by věděli, kdo jednotlivá jídla vařil. Myslím, že by bylo velice zajímavé vidět proti sobě mediálně známou špičku ve vaření.(2.12.2015)

  • radus2011
    odpad!

    Jaký je rozdíl mezi Novou, MacGyverem a Babicou? Nova vám udělá z hovna senzaci, MacGyver bombu a Babica pomazánku...(13.11.2018)

  • Olík
    **

    Ačkoliv se co se týče Zdeňka Pohlreicha považuji za skalního, nepatřím mezi ty, kteří přejdou na druhou stranu ulice, když v dálce zahlédnou kuchařského eskamotéra Jiřího Babicu. Dokonce zastávám názor, že formát jeho vaření "když nemáte tymián použijte křepelčí vejce" má pro "home kuchaře" jako já své opodstatnění a dost možná je přínosnější, než zmiňovaný "šéf"Pohlreich (mám jednu z jeho kuchařek a u 90% procent receptů nevím, jestli se potřebné ingredience shání v obchodě, na nejbližší policejní stanici nebo se pro ně musí letět do vesmíru), ale tohle prostě nefunguje. Pan Sapík ač možná "kuchař s velkým K" se na televizní obrazovky hodí asi jako já do maďarské reprezentace vodního póla a pro televizní pořad potřebná koexistence mezi ním a Babicou......takovou antichemii jsem naposledy viděl, když u nás byla na návštěvě tchýně. Já vím, jídlo se stalo celosvětovým fenoménem, který na nás valí ze všech stran, ale když už chci se svojí troškou do mlýna vylézt před lidi, tak to musí mít nějakou štábní kulturu a tady je to prostě špatně.(23.9.2015)

  • ludva10
    odpad!

    To je teda sra... Babica šíleně slizkej a ty jeho kecy... A Sapík? Jakoby se ho pořad snad ani netýkal a jak mluví, hrůza. Jakoby snad mu to ani kvůli jeho tloušťce nešlo. Kdyby šli dát 2 odpady, tak tento pořad je ode mne má.(20.2.2016)

  • ZnalecH
    odpad!

    Neříkám, že jsem nějaký zkušený kuchař, ale koukat na tento pořad je opravdové utrpení. "A teď ho vytáhneme stejně jako jsme ho tam strčili."(6.2.2016)

  • Bernyz
    *

    Horší jak Babicovy Dobroty. Kazí to tu překvapivě Jarda Sapík, který prostě neumí s kamerou. Kdyby zůstal jenom Babica, tak by to pořadu pomohlo.(5.9.2015)

  • DAPDO
    odpad!

    Já chápu, že českej národ je na jídlo. Já chápu, že každá TV musí mít z toho důvodu nějakej pořad o vaření. Já dokonce i chápu, že pro některý lidi jsou tyhle pořady nepostradatelný. Tyhle pořady by měly bejt o tom, že ukážu lidem co si doma uvařit a jak to nejlíp uvařit. Sapík bude určitě dobrej kuchař, to nezpochybňuju, jeho "nervydrásající" duel s tím, co je schopnej udělat z ušního mazu náhražku jíšky jsem viděl dvakrát a mohl jsem si ukroutit hlavu. To co vytvářel pan Sapík odpovídalo jeho postavě - žrádlo plný tuku, který plavalo v oleji musí bejt fakt mňamka. Mě by zajímalo, jestli podle něho z tohoto "tv skvostu", zkusil někdo něco uklohnit a jak mu z toho potom bylo. K tomu druhýmu cirkusákovi se radši nebudu vyjadřovat, určitě by víc zaujal dabingem nějákýho notorika než jeho kulinářskejma schopnostma. Jediný co mu jde na jedničku je dávat maso do trouby, ten si tu troubu úplně hejčká...Za komoušů by před začátkem tohodle pořadu byla velká hvězdička.(5.4.2016)

<< předchozí 1 2 3
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace