Reklama

Reklama

Ledová archa

(seriál)
  • USA Snowpiercer
Trailer 3
USA, (2020–2025), 30 h 58 min (Minutáž: 43–53 min)

Předloha:

Jacques Lob (kniha), Benjamin Legrand (kniha) (více)

Hrají:

Jennifer Connelly, Daveed Diggs, Mickey Sumner, Sheila Vand, Alison Wright, Iddo Goldberg, Lena Hall, Aaron Glenane, Mike O'Malley, Karin Konoval (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(40)

Obsahy(1)

Planeta zamrzla a v obřím vlaku, který krouží po zeměkouli, se poslední lidé snaží bok po boku přežít v křehké rovnováze. (Netflix)

Recenze uživatele GejmronCZ k tomuto seriálu (10)

Nejdřív se změnilo počasí (2020) (S01E01) 

Jako, díl mi to nepřišel úplně špatnej a já nevim čem, to je. Nějak mě to nevtáhlo do toho světa jak jsem čekal. Vlastně by se dalo říct, že ten úvod byl doslova mrazivej. (Haha, umírám uvnitř za vás, nebojte.) Když to srovnám s prvním dílem Expanze, kterou jsem dokoukal asi před týdnem (a trvalo mi se celým serošem prokousat 2 týdny xd), tak tam mě to vtáhlo neskutečnym způsobem, že jsem chtěl okamžitě nášup. Tady se to nestalo. Velká škoda, potenciál ten díl měl a vsadím se, že kvůli tomu to odradilo mnoho diváků. Já to teda dokoukám, když už jsem si pustil první ať vim jak to dopadne, ale asi to nebude jeden z mých nejoblíbenějších  seriálů. A jako, to by musel bejt kurva dobrej, aby se tam dostal, protože konkurence v mym žebříčku je vysoká. ()

I bez svého tvůrce (2020) (S01E04) 

Teda nechápu to, ale tohle byl fakt dobrej díl. A za mě to určitě vynesla Annalise, protože to zahrála fakt skvěle. Doufám, že dostane i možnost hrát v něčem velkym. ()

Vlak žíznil po krvi (2020) (S01E09) 

Tak nějak mám chuť přidat i 5ku, ale tenhle díl obsahoval jen to, co bych od 4, možná 4,5* očekával včetně atmosféry, která tu konečně zas byla. Jenže kdybych dal 5*, tak bych to nadhodnotil oproti jiným dílům z jiných seriálů, které byly prostě lepší. Tady to bylo "jen" hodně dobrý, ale ne zcela perfektní. Asi už kritizuju až moc, ale co už. Díl byl hodně solidní, to se mu upřít nedá. Jen to bylo někde předvídatelný a od začátku nadhození plánu máte jisto, že to vyjde, protože kdyby ne, byl by konec a další díl by byl o záchraně nebo umrznutí zbytkové populace planety. BTW nevim, jestli si toho někdo všim, ale Lilah doslova poslala úmyslně svoje rodiče a všechny ostatní na smrt. Proč? Protože o tom věděla. Mladá, krásná, zrzavá vražedkyně si může připsat na účet i svoje rodiče. Dost drsný, líbí se mi čím dál víc :D Mám prostě rád mladý badass holky. Judith z TWD by mohla vyprávět. ()

994 vagonů na délku (2020) (S01E10) 

Okej, tohle je fakt skvělej díl. Jako dooost solidní bomba nejen na závěr. ()

A jedeme dál! (2021) (S02E09) 

Celé sezení u Wilfordova stolu se dá popsat jedinou větou. "Všichni jsme vprdeli." ()

Poslední na řadě (2022) (S03E02) 

Nebylo to špatný, fakt že ne, ale ta svatba... aaaaahhhhhhhhh! Ne, to neměl bejt výkřik z orgasmu, ale hlasité povzdechnutí, protože to byla bolest. Jako sorry, ale proč je tam vůbec ta scéna, kde se držej za koule? To je hrozná píčovina XD ()

Nový život (2022) (S03E05) 

Tak nějak nechápu to hodnocení. Ten díl byl hezkej, celkem pohodovej a v jistý chvíli i dojemnej. Osobně nemusim záznam z porodního livestramu, ale to byla jen jedna malinká část. Připravil si půdu pro další díly hlavně ve vztazích a určitě i možnostech. Sice to neuvidíme asi hned, ale stopro někdy jo. ()

Ouroboros (2022) (S03E07) 

Tak a jsem vprdeli. Nesnášim tyhle díly, kde doslova nesledujeme ani reálný příběh z toho světa, ale jen doslova snění Andreova mozku při kómatu. Zatím první a doufám, že i poslední. Všechny tyhle díly napříč všemi seriály jsou úplně k ničemu, nic neposouvají a všechno, co se tam stane je naprosto irelevantní. Na druhou stranu to, co udělal nebo spíš objevil a jak a že zrovna on... no ty vole, to bylo dost dobrý. Nicméně jako ušlo to, ale kdybych měl seroš sjet znova, tak tenhle díl klidně vynechám a nic se nestane. ()

Reklama

Reklama