Reklama

Reklama

Deník zasloužilé matky

(seriál)
  • USA Reba
USA, (2001–2007), 45 h 32 min (Minutáž: 20–44 min)

Hrají:

Reba McEntire, JoAnna Garcia Swisher, Christopher Rich, Steve Howey, Scarlett Pomers, Melissa Peterman, Park Overall, Masi Oka, Victor Webster (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(125)

Obsahy(1)

Reba zjišťuje, že být svobodnou matkou je v dnešní době pěkná nádeničina. Musí se totiž starat nejen o svoje tři děti, ale i o zetě, vnučku, bývalého manžela a jeho neurotickou ženu. (oficiální text distributora)

Recenze (130)

sepp 

všechny recenze uživatele

Opravdu nechapu to male hodnoceni a extra-kriticke ohlasy. Shlednul jsem celou prvni serii na Prime a pokracuji ve sledovani druhe a musim rici, ze se pokazde vyborne bavim. Samozrejme, nelze od toho cekat hloubku ani sviznost serialu jako How I Met Your Mother - kazdy z techto serialu ma jinou cilovou skupinu divaku. V pripade DZM jde o pohodove oreagovani pro celou rodinu ci matky v domacnosti a svuj ukol plni nad miru dobre. Nekde mezi 3,5 a 4*. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Jediné, co mi na tomto super sitcomu vadilo (mírně řečeno) byla ta arogantní a nevychová pizda Scarlett Pomers (Rebina mladší dcera) kterou bych liskal od rána do večera. A na ni je krásně vidět naprosté selhání amerického výchovného systému. Na 2.str. by mě to nemělo tak překvapovat, když si uvědomím,že svou vysoce otravnou přítomností, kurvila i Star Trek Voyager. Plný počet za asi tu nejšílenější a nejlepší postavu celého s., ano je to Barbra Jean!!!:))) Dodnes nevím, zda jsem ji chtěl tleskat, nebo ji zaškrtit.:) ()

Reklama

petaechelon 

všechny recenze uživatele

Reba,opuštěná zrzka,která ještě dokáže vyhovět přítelkyni svého bývalého manžela,to je něco k popukání. Já nevím,mě to nepříde jako další zbytečný seriál,někdy je tam humor,který se nemusí u někoho pochopit (holt američani) ale za mě prostě 5 hvězdiček. Ráda se na to koukám když je to v televizi,má to svůj švih a Reba je borka s dětma (a jednou těhotnou dcerou a jejím velice sympatickým přítelem) na krku,která se s ničím je nepáře,pro mě hodně dobrý seriál na Primu na odpoledne:) Doporučuju:) ()

Všelicos 

všechny recenze uživatele

Ještě jsem snad nikdy nezačala koukat na seriál, kde by mne rozčilovalo tolik postav. Jediná sympatická a poměrně normální je tam Reba, ostatní jsou na hlavu padlí a bohužel ne tím milým, roztomilým způsobem jako Phoebe z Přátel. Viz. Barbra, která by mi jednou překročila práh a hnala bych ji svinským krokem pěkně daleko. Když nic nedávají, nechám to běžet, ale rozhodně to není typ seriálu, který bych aktivně vyhledávala. Je mi tě líto, Rebo! ()

cheonsacz 

všechny recenze uživatele

Výborný sitcom :) Reba je skvělá postava a všechny postavy jsou strašně sympatické a Steve Howey je neuvěřitelně vtipný. On je blbý přesně tím roztomilým způsobem, který mám tak ráda :D a kdo by si dokázal nezamilovat Barbru Jean? Její postava je v seriálu nejlepší a obdivuju Melissu Peterman jak dokázala zhubnout i když tím její postava ubrala na sympatiích a vtipnosti. Není to sice ten nejlepší, nejvtipnější a nejzábavnější sitcom, ale zabaví a obsazení je fakt milé a sympatické :) nechápu to nízké hodnocení... ale mě se většinou líbí i to co ostatním ne a naopak :D ()

Galerie (151)

Zajímavosti (5)

  • Herečka Scarlett Pomers, představitelka Kyry, musela během 5. série přerušit natáčení kvůli své anorexii. Objevila se pouze v prvních dvou epizodách a pak až v šesté sérii. (Tsuki003)
  • Hlavní dekorace, obývací pokoj s kuchyní Rebina (Reba McEntire) domu, jsou upravené dekorace, které byly použity v seriálu Krok za krokem (od r. 1991), rovněž jako obývák s kuchyní. (funhouse)
  • Scarlett Pomers se po návratu k natáčení dočkala v 1. epizodě 6. série bouřlivého potlesku diváků. O její absenci v 5. sérii jsou v této epizodě dvě narážky. (Tsuki003)

Reklama

Reklama