Reklama

Reklama

Městečko South Park

(seriál)
  • USA South Park (více)
Trailer
USA, (1997–2023), 118 h 25 min (Minutáž: 16–48 min)

Předloha:

Charles Dickens (kniha)

Hrají:

Trey Parker, Matt Stone, Isaac Hayes, Isaac Hayes (a.z.), Jay Leno, Tomorowo Taguči, Jenna Mattison, Elton John, Ozzy Osbourne, George Clooney (více)
(další profese)

Série(26) / Epizody(321)

South Park je americký animovaný seriál vytvořený Treyem Parkerem a Mattem Stonem pro televizní stanici Comedy Central. Seriál pro dospělé se proslavil svým drsným jazykem a neskutečným humorem, který se dotýká širokého spektra témat. Příběhy se točí kolem čtyř chlapců, Stana Marshe, Kylea Broflovského, Erica Cartmana a Kennyho McCormicka, a jejich bizarních dobrodružství ve smyšleném coloradském městě a jeho okolí. (TV Prima)

(více)

Diskuze

Paulie88

Paulie88 (hodnocení, recenze)

No já to mám tak, že z hlavních postav jednoznačně Cartman a z vedlejších postav Randy ...

na příspěvěk reagoval venca163

matezzz

matezzz (hodnocení, recenze)

Taky mě výsledek hlasování trochu překvapil, tipoval jsem na 1. místo jednoznačně Cartmana a Randyho na druhém... Ale některé díly s Randym jsou fakt TOP.

Astragal

Astragal (hodnocení, recenze)

Netušíte někdo, kde se dají sehnat první dvě série s předscénami Treye Parkera a Metta Stona? Vzdy před začátkem každého dilu uvedli, o cem dil bude a dost vtipne to sehráli.

na příspěvěk reagoval Rocky88, sl4necek

Rocky88

Rocky88 (hodnocení, recenze)

Tom Riddle

Jj, na Stick of Truth mám stejný názor. Zábavné, návykové, salvy smíchu nebyly ojedinělým jevem :) Takovej Randy na mimozemskym operačním sále nebo obří embryo mi zůstali v paměti doteď :D

erased

erased (hodnocení, recenze)

Tom Riddle

Spíš je to takové "best of" všeho, co se v southparku objevilo. Imaginationland byl podobnej a taky byl díky těm desítkám odkazů jedním z nejlepších dílů.

Tom Riddle

Tom Riddle (hodnocení, recenze)

U mě teda osmnáctá řada spíš slabší, ale pár dílů potěšilo a rozesmálo. Mimochodem zahrát http://www.addictinggames.com/puzzle-games/theimpossiblequiz.jsp a pak se podívat na pokusy Pewdiepie dohrát kvíz do konce, nasmál jsem se víc jak u celé osmnácté řady south parku). A rovněž doporučuju hru South Park: The Stick of Truth (díky kiddlině za doporučení), nepředstavuje zrovna výzvu co se obtížnosti týče, ale je to poměrně návykový a vtipem je to nabušený, skoro jak kdyby si to nejlepší Stone s Parkerem schovávali pro tu hru.

na příspěvěk reagoval erased, Rocky88

Příspěvek byl smazán administrátorem.

matezzz

matezzz (hodnocení, recenze)

Jedna z nejlepších sérií (podle mě), kde v podstatě nenajdeme žádný slabý díl a navíc bonus v lehkém propojení všech (snad kromě jedné) epizod. Už se těším, až všech deset dílů zhlédnu znovu a pěkně popořadě - u této série bych totiž nerad přišel o ty návaznosti. V tom je velký rozdíl oproti jiným řadám, kde si můžeme pustit samostatně téměř kterýkoliv díl...(kromě epizod Imagination Land a epizod s Coonem a pár dalších). Tak doufám, že 19.řada bude potvrzena!

na příspěvěk reagoval Barghest

Uživatel Zodd smazal svůj příspěvek.

microice

microice (hodnocení, recenze)

Tupac, Michael Jackson, call of duty a Cartman jako komentator. Co vic si prat :)

Související novinky

Paramount oznámil řadu nových projektů

Paramount oznámil řadu nových projektů

12.04.2024

Pokud přítomnost na letošní konferenci CinemaCon v Las Vegas pojalo nějaké hollywoodské studio ve velkém a hodlalo se co nejvíc předvést před kinaři z celého světa, byla to nejspíš společnost… (více)

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

21.01.2022

Svět hudby a filmu přišel o další z velkých talentů. Ve věku 74 let včera v USA zemřel americký zpěvák a filmový herec Marvin Lee Aday, znám především pod svým uměleckým jménem Meat Loaf. Talentovaný… (více)

Tvůrci South Parku uzavřeli megadohodu

Tvůrci South Parku uzavřeli megadohodu

06.08.2021

14 filmů, 5 dalších seriálových sezón a navrch k tomu ještě nová videohra. Ano, čtete správně. Tvůrci South Parku Trey Parker a Matt Stone uzavřeli novou megadohodu se společností ViacomCBS, domovem… (více)

Další peklo na Zemi

Další peklo na Zemi

23.11.2008

Televizní South Park spěje ke svému konci. Trey Parker a Matt Stone sice mají podepsané smlouvy až do roku 2011, ale už teď pomýšlejí na stylové završení úctyhodně dlouho běžícího kresleného seriálu.… (více)

Reklama

Reklama