Reklama

Reklama

Boxer Rocky Balboa si užívá bohatství, které jako mistr světa získal. Bojuje pouze proti snadným protivníkům. Pak je ale vyzván arogantním Clubberem Langem. Rocky výzvu přijímá, aby ještě jednou dokázal, že je jen jeden mistr. Jenže se stane nečekané: Lang vyhraje a stane se novým mistrem. V Rockyho už nikdo nevěří, kromě jednoho člověka: někdejšího mistra světa Apollo Creeda. A právě on se pokusí povzbudit Rockyho bojovného ducha a dostat jej zpět do vrcholné formy… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (480)

anais 

všechny recenze uživatele

Druhý díl ještě docela ušel...z Rockyho se v ní ze stydlivého boxera z jedničky stal pohotový hláškař, který už sice nedojímá, ale pobaví. Ve třetím díle se však nezdařilo už ani to. Opět se opakuje podo bné schema...Rocky netrénuje, kašle na přípravu, načež se ho někdo musí trenérsky ujmout (tentokrát Apollo Creed) a dovést ho až do vítězného finále. Je tu mnoho trapných scén, ať už je to ta s Hulkem Hoganem, nebo závěrečný souboj Clubberem Landem, který je skutečně slabým odvarem z těch předchozích zápasů. Zajímavé je také sledovat míru estetického nevkusu, která se v tomto filmu projevuje - trapně kýčovité interiéry Rockyho domu, skutečně nevkusná socha, kterou mu odhalí philadelphští spoluobčané... Rocky III je smutným důkazem úpadku jinak sympatického hrdiny :-( ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Nech si hovorí kto chce, čo chce, pri celej sérii o Rockym proste nie je o čom! Aj keď je pravda, že dramatická línia, charakterové postavy a pekný príbeh popri ustúpili do úzadia, stále je sa na čo pozerať. Aj keď síce ide o klasickú schému bojových filmov, najprv prehra, trošku tréning a zázračná výhra, mňa to proste dostalo. 70%. ()

Reklama

MM11 

všechny recenze uživatele

Tak tomuhle já říkám nápad idiota - třetí pokračování jen ždíme. Clubber Land v podání Mr.T (to jsou jména) se však doslova překonává a to i přesto, že Hulk Hogan by zasloužil nakopat a je jedno kam. Scénář už nepřináší nic nového, proto se začíná vkrádat neodbytná nuda. Je jasné proč vznikaly stále další díly - Diváci chtěli vidět Rockyho. Že uškodí celkové úrovni jim asi nedošlo. Naštěstí Stallone je docela zručný režisér. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jakmile se mu otevřeš, to hovado tě zabije. To přece normální člověk nedělá - stát a nechat se mlátit do hlavy." Já s tím poměrně souhlasím, ale dovolil bych si podotknout, že normální člověk nevleze do ringu s Clubberem Langem ani s Hulkem Hoganem. Já tam třeba nevlezu vůbec. To si radši pustím film, ve kterým je hrdina na vrcholu, spadne na dno a pak zase vyleze na vrchol. To zní ukrutně originálně. Ale vážně - zcivilizovanej Rocky v otevřeným souboji s pankáčským opičákem mě celkem bavil, stejně tak dobročinná akce a taky tady poprvé zazněl můj oblíbenej song Eye Of The Tiger od Survivor, takže to zase nemůže být tak špatný. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Slabota. Stallone - scénárista silně pokulhává. Celé to působí nastavovaně. Zatímco (pro mne ve výborné) dvojcevše mělo své místo, tady je spousta věci, které tu nemají co dělat. Co proboha ten úvodní čardáš s Wrestlerem?? Celé je to mdlé, chybí tomu Pohled tygra :) (todle sousloví už nechci nikdy slyšet) Jestli něco za něco stojí, je to (opět) tréningová pasáž a závěrečný zápas) Stallone - Herec je opět dobrý, ale jeho Rocky už není to, co býval. ()

Galerie (99)

Zajímavosti (99)

  • V průběhu natáčení Sylvester Stallone (Rocky) vážil 74 kilogramů při 3,2% tělesného tuku. Svůj energetický příjem se snažil omezovat na 900 kalorií denně, což téměř vedlo k bulimii. (Jizni Tlapa)
  • Pri slávnostnom odhalení sochy skupina Lincoln High School hrá ústrednú pieseň z filmu Rocky (1976). Sylvester Stallone navštevoval Lincoln High School vo Philadelphii. (Pat.Ko)

Související novinky

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Reklama

Reklama