Reklama

Reklama

Přátelé: Zase spolu

(TV film)
  • USA Friends Reunion Special
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Ve speciálu, který nemá scénář, se hvězdy seriálu Přátelé Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry a David Schwimmer vrací do kultovní haly číslo 24 (Stage 24) ve studiích Warner Bros. v Burbanku, kde se oblíbený sitcom natáčel. V pořadu se objeví i řada speciálních hostů jako jsou David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon a Malála Júsufzaj. (HBO GO)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (298)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Přátelé jsou po letech zase v módě a já stále nejsem jejich bezvýhradným fanouškem. Nikdy jsem nekoukal chronologicky, ale ty příběhy znám, ač jsem možná ani neviděl úplně všechny díly. Nic moc jsem tedy od znovushledání nečekal, ale výsledek mi vlastně přijde takové nic extra se zbytečně nafouknutou stopáží a bylo by asi lepší, kdyby udělali tu regulérní epizodu (do čehož se jim nechtělo), nebo nějakou besedu s dotazy fanoušků (částečně uskutečněno). Vlastně se musím přiznat, že jsem ty emoce hlavní šestce moc nevěřil, ačkoliv ta situace pro ně musela být velice silná, kus herectví v tom bylo a místy mi to přišlo až přespříliš patetické. Kdo ví, třeba až přijde speciál mé opravdové srdcovky, zapůsobí to na mě více. Ps : cameo Justina Biebera a vůbec celou přehlídku kostýmů bych komplet škrtnul. ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Lepší a rozumnější, než udělat po letech další pokračování. Takto to je úctyhodná připomínka toho, jací Přátelé byli, jsou a navždy budou. Krásné pomrknutí. Spousta vzpomínek, známých herců a momentů. Jo, bylo to fajn a umělo to dojmout. Pro mě Přátelé navždy zůstanou tím nejlepším sitcomem a to nejen z důvodu hlášek a vtipných momentů. Už tak nějak patří do mého života... ()

Reklama

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Sedmnáct let Přátelé! Moc bych si přál, aby takovýhle Reunion měli všechny moje oblíbené seriály. Vidět pospolu celou šestici je vlastně splněný sen. Fanoušci si tohle nemůžou nechat ujít. Zajímavosti z natáčení, historky, vtipy, slzy a pláč. Tohle je prostě paráda a doporučuji každému, kdo má Friends alespoň trochu rád. Dělat deset let jeden seriál je prostě kus života a Přátelé už navždy zůstanou oblíbeným sitcomem. Vážně bych si přál, aby tohle dělali všechny seriály. (90 %) ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Pro mnohé nejlepší seriál všech dob, pro mě docela fajn podívaná. Já jsem si zkrátka našel během života jiné seriály, které jsem si oblíbil více. Nebylo špatné si s protagonisty zavzpomínat na pár legendárních momentů, či slyšet jejich názory a pohled na přátelé jako takové. Každopádně je fajn, že se dalších dalšího pokračování nedočkáme, protože to co je dobře ukončeno, by se už nemělo zbytečně znovu otevírat...80%. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Nejužitečnější je rahle reunion v tom slova smyslu, že divákům dovolí trochu se nad vzpomínkou na Přátele (a nad sebou) dojmout, ale taky připomene, proč bylo nevyhnutelné, že ten seriál musel skončit a posunout se - i emocionální vrchol tohohle dílu je sledování finále původního seriálu, což jen potvrzuje, že už se zkrátka není vydat kam dál. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (7)

  • Špeciál bol natáčaný vo Warner Bros. štúdiu stage 24 v Burbank, California, kde bol natáčaný aj originálny seriál. Natáčanie prebiehalo počas tyždňa od 4. apríla 2021. (DRIV3R)
  • V čase 44:26 sa v špeciáli objaví fanúšik Attila zo Slovenska. V pozadí je vidieť Levický hrad. (DRIV3R)
  • Všech šest přátel se od roku 2004 nikdy nesešlo v jedné místnosti, s výjimkou večeře v domě Courteney Cox v říjnu 2019. (MTHRFCKR)

Související novinky

Harry Potter se dočká reunionu

Harry Potter se dočká reunionu

17.11.2021

Podobně jako tomu bylo v případě nedávného speciálu Přátel od HBO Max, se teď dalšího takového reunionu v rámci oslav 20. výročí od premiéry prvního filmu dočká Harry Potter. Vznikne tak další zhruba… (více)

Reklama

Reklama