Reklama

Reklama

Přátelé: Zase spolu

(TV film)
  • USA Friends Reunion Special
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Ve speciálu, který nemá scénář, se hvězdy seriálu Přátelé Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry a David Schwimmer vrací do kultovní haly číslo 24 (Stage 24) ve studiích Warner Bros. v Burbanku, kde se oblíbený sitcom natáčel. V pořadu se objeví i řada speciálních hostů jako jsou David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon a Malála Júsufzaj. (HBO GO)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (299)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Uhhh...  Naprostý souhlas s Verbalem. Do písmene! Ani jsem to nedokoukal. Přátelé to byl tehdy můj top seriál spolu s MASHEM, Červeným trpaslíkem a Haló haló. Tehdy jsem to miloval. Jasně, časem nikdo nezískává na kráse, ale tohle bylo moc. To fakt takhle blbě vypadáme když se my setkáváme po čase s našimi přáteli třeba ze střední? Navíc ty rozhovory... Někteří z aktérů se dojímavě rozpomínali na veselé příhody, které si ani jiní nepamatovali, takže z toho pro neúřastněné bylo takové trapné nic... No a ta tabule a ty otázky... Bože. Doufám, že se nedožiju za 20 let něčeho podobného ve stylu Slunečná: Zase spolu... Dám za jednu hvězdu jen z úcty a za tu tehdejší zábavu. Já umím být sentimentální, tohle by ale ze mně slzičku nevymáčklo ani lisem na olivy...  * ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Přátelé jsou nejlepším sitcomem všech dob, a tak jsem nemohl vynechat ani tento speciál, kdy se po 17 letech sešla naše šestice v jedné místnosti, resp. v místnostech, kde se seriál natáčel. Což je však zvláštní, že za takovou dobu se nikdy všichni spolu nesešli. Ale je to velká nostalgie, člověk s našimi hrdiny vzpomíná na ty časy, kdy se seriál točil. Dozvíme se i nové informace ze zákulisí natáčení. Myslím si, že tohle se tvůrcům povedlo, udělali to zajímavé, vymysleli to hezky. A mě při sledování několikrát ukápla slza. Jen u Matthewa Perryho jsem měl takový zvláštní pocit, že ho setkání moc nebavilo. Ostatní si to ale užívali a dojetím brečeli. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Je to taková směsice módní přehlídky, talkshow, dokumentu. Rachel, Ross, Monica, Chandler, Phoebe a Joey. Tedy Coxová, Anistonová, Kudrowová, LeBlanc, Perry a Schwimmer.  Je tu vzpomínání na seznámení, natáčení, smích, vzájemné dojímání i slzy. Šestice přátel postává v bytě, potlačuje slzy, odkládá klíče na pultík a odchází dát si poslední kávu do podniku Central Perk na rohu newyorských ulic Bedford a Grove. Tvůrci pozvali nejen hlavní hrdiny a herce z epizodních rolí, ale také celebrity, které seriál milují. Moderátor James Corden hvězdy Přátel vyzpovídá, fotbalista David Beckham prozradí, že je celá Monica, zpěvačka Lady Gaga si s Phoebe střihne duet Smraďoch. Objeví se také modelka Cindy Crawfordová, hvězda seriálu Hra o trůny Kit Harington nebo zpěvák Justin Bieber. David Schwimmer v jedné ze scének opět moderuje vědomostní kvíz, tentokrát s otázkami souvisejícími se seriálem. Zásadní scény přehrávají se scénářem v ruce. A načasování chytají okamžitě.Když přišel Matt LeBlanc na konkurz, měl v kapse jen 11 dolarů.  Autoři konceptu věřili natolik, že při zdlouhavém hledání správných herců vsadili i na ty, kteří už měli angažmá jinde. Každý ze šestice protagonistů nyní za společný projekt zinkasoval kolem dva a půl milionu dolarů, tedy v přepočtu 58 milionů korun. Herci měli při natáčení, které se uskutečnilo v dubnu, zároveň roli producentů. Netflix platil společnosti WarnerMedia za práva od roku 2015 okolo 30 milionů dolarů ročně. A před třemi lety měl za prodloužení smlouvy údajně vydat až 100 milionů dolarů, v přepočtu dvě miliardy korun. Přesto po dalším roce WarnerMedia kontrakt neprodloužila a mimo jiné kvůli spuštění nové digitální platformy HBO Max si Přátele nechala pro sebe. S přibývajícím věkem diváků se roztomile nedospělí hrdinové Přátel mohou zdát trochu otravné. Hvězdy Přátel už v minulosti prohlásily, že opravdové pokračování seriálu nepřipadá v úvahu, ale na speciál kývly kvůli fanouškům. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem lehce zaujatej fanoušek Přátel, musím trochu i přehlídnout hrůzostrašný proměny některých hlavních celebrit... Jasný, každej stárne a vzhled se mění, nicméně polovička naší šestky si za to může sama. Proto se netřeba vyjadřovat o zkrmené kouli, vylité zeschlé protéze, ani o několikrát skalpelem řízlým botoxu... Je kouzelný zavzpomínat a byla supr myšlenka, zkombinovat starý scénky s nynější realitou a vystřelit z toho do světa v podstatě dokument. Říkám, jsem zaujatej, mě se to líbilo! 80% ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Sedmnáct let Přátelé! Moc bych si přál, aby takovýhle Reunion měli všechny moje oblíbené seriály. Vidět pospolu celou šestici je vlastně splněný sen. Fanoušci si tohle nemůžou nechat ujít. Zajímavosti z natáčení, historky, vtipy, slzy a pláč. Tohle je prostě paráda a doporučuji každému, kdo má Friends alespoň trochu rád. Dělat deset let jeden seriál je prostě kus života a Přátelé už navždy zůstanou oblíbeným sitcomem. Vážně bych si přál, aby tohle dělali všechny seriály. (90 %) ()

Galerie (13)

Zajímavosti (7)

  • Šiesti hlavní herci sú zaroveň aj výkonní producenti a každý z nich si zarobí minimálne 2,5 milióna dolárov. (DRIV3R)
  • Špeciál bol natáčaný vo Warner Bros. štúdiu stage 24 v Burbank, California, kde bol natáčaný aj originálny seriál. Natáčanie prebiehalo počas tyždňa od 4. apríla 2021. (DRIV3R)
  • V čase 44:26 sa v špeciáli objaví fanúšik Attila zo Slovenska. V pozadí je vidieť Levický hrad. (DRIV3R)

Související novinky

Harry Potter se dočká reunionu

Harry Potter se dočká reunionu

17.11.2021

Podobně jako tomu bylo v případě nedávného speciálu Přátel od HBO Max, se teď dalšího takového reunionu v rámci oslav 20. výročí od premiéry prvního filmu dočká Harry Potter. Vznikne tak další zhruba… (více)

Reklama

Reklama