Reklama

Reklama

Na zdraví

(seriál)
USA, (1982–1993), 110 h 7 min (Minutáž: 22–47 min)

Hudba:

Craig Safan

Hrají:

Ted Danson, Shelley Long, Kirstie Alley, Nicholas Colasanto, Rhea Perlman, Woody Harrelson, Kelsey Grammer, Bebe Neuwirth, George Wendt, Paul Willson (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(272)

Obsahy(1)

"Na zdraví" je bar, který převezme Sam Melone, playboy se slabostí na letušky. Bar pravidelně navšťevují jeho kamarádi s nudným životem, aby si ho zpestřili a odpoutali se od problémů (s alkoholem). Mezi zaměstnanci baru je poměrně jednoduchý, a proto vtipný Woody a také místy protivná číšnice, která pase po majiteli domu, ve kterém se bar nachází. A taky Rebecca, která sice v baru pracuje, ale nikdy nikdo ji pracovat neviděl. (masw)

(více)

Recenze (62)

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

V dnešní době více než aktuální seriál, který ukazuje jak je důležité mít alespoň nějaké přátele a možnost si s někým popovídat. Není to pouze o tom být denně "našrot" :( Každý totiž nemá možnost se vypovídat ze svých problémů a bolístek ... Z jakéhokoliv důvodu zavřít všechny lidi do klecí je ta nejhorší věc, která je může potkat. Vždyť i ve vězení bývá nejhorším trestem samotka ... ()

Ivoman 

všechny recenze uživatele

Po první a druhé sérii : Některé vtípky dost krkolomné, je poznat velký časový odstup, kdy byl seriál natočen. Rozchod Diany a Sama na konci druhé série bylo dost kostrbaté, protože chování dvojice Diany a Sama se obrátilo během dvou dílů o 180°. ***** Po třetí sérii : Na scénu přichází Frasier Crane, konečně jsem se dozvěděl o jeho vstupu na scénu. Pár nepřesností z jeho života, který znám ze skvělého seriálu Frasier, ale pokud jich nebude víc, dají se přehlédnout ... ***** Po čtvrté sérii : Diana zde již působí jako mentálně narušený člověk. :-) ***** Po páté sérii : Frasier je skvělý, Diana je opravdu mentálně nezpůsobilý člověk. ***** Po šesté sérii : Odchod Diany je opravdu znát, seriál se dostává do úplně jiné skvělé fáze, hlavně příchod krásné Kirstie Alley je obrovské plus. Vtipy jdou bez mentálně narušené Diany daleko plynuleji a daleko lépe vyzní. Frasier dostává víc prostoru (super). ***** Po sedmé + osmé sérii + deváté : Vše šlape jak na drátkách, skvělé, úžasné, bravurní ! ***** Po desáté a konečné jedenácté sérii jsem upravil hodnocení na 5 hvězdiček. ********** Konečné hodnocení : Stojím si za tím, že prvních pět sérií trpí postavou Diany, až po nástupu úžasné Rebeccy jde seriál jiným směrem, úžasným směrem a postupem času, je vidět i změna humoru, jeho gradace apod. Na tomto seriálu je opravdu vidět, jak postupem času zraje z třešničky v meloun. Následující seriál Frasier, je ovšem daleko lepší, ale právě kvůli postavě Frasiera Craina, jsem i tomuto seriálu dal plný počet hvězdiček. V seriálu Frasier se postupně objeví i herci ze seriálu Na zdraví a je to krásná vzpomínka na tento seriál. ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Velice bych uvítala komplet v nějaké rozumné podobě (ideálně s dobře přeloženými titulky). V počátcích Novy jsem to sledovala společně s Křídly, ale pochybuju, že jsem tehdy docenila kromě domácky příjemné atmosféry všechny vtípky. Až v posledních letech jsem navíc objevila pozdější série s Kirstie Alley, které jsou skutečně pikantní, ale chybí mi kompaktní zážitek se seriálem jako celkem. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Právě jsem dokoukala poslední 11.řadu seriálu, u kterého jsem se moc bavila. Musím říct, že jsem ráda, když Shelley Long jako Diana ze seriálu odešla, protože mi tam začala lézt na nervy a vadila mi. Pak nastoupila Kirstie Alley jako Rebecca a díly mi připadali vtipnější, jenže 10. a 11.řada už nejsou to pravé. Je to pořád to samé dokola, žádné velké vtipy a nic důležitého se tam neděje. Ale jinak jsem se u seriálu moc bavila. ()

Turtle 

všechny recenze uživatele

Klasika, co člověka vždycky povzbudí a rozesměje. Poslední 3 serie byly zkopce ale i tak je to seriál, na který člověk dlouho vzpomíná. Vždycky se mi vybaví ta nezapomenutelná scéna, kdy člověk přijde do toho baru poprvé za 30 let a řiká: "Dokonce vyměnili obložení" "Kde?" "Támhle jak sedí Norm" Navíc se v něm poprvé objevila nepřekonatelně kouzelná postava Frasiera Crana ()

Galerie (52)

Zajímavosti (51)

  • Ted Danson (Sam Malone) si za poslednú 11. sériu vyžiadal 450,000 amerických dolárov za jednu epizódu. Za poslednú sériu zarobil viac ako 12 miliónov dolárov. (Raccoon.city)
  • Hlas, který občas zazní v seriálu, patřící nikdy neviděné manželce Věře štamgasta Norma (George Wendt), je jeho skutečné ženy herečky Bernadette Birkett. (hrona)
  • Pro Woodyho Harrelsona, který v seriálu nahradil Nicholase Colasantam, jenž během natáčení 4. série zemřel, to byla první větší role. (hrona)

Související novinky

Zemřela herečka Kirstie Alley

Zemřela herečka Kirstie Alley

06.12.2022

Ve věku 71 let zemřela slavná komediální herečka Kirstie Alley. Alley byla údajně obklopena svou nejbližší rodinou, když zemřela. V příspěvku na jejím oficiálním instagramovém účtu bylo odhaleno, že… (více)

Reklama

Reklama