Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Makani a její kamarádi z Osborneské střední se snaží zjistit, kdo jde po krku studentům a odhaluje jejich největší tajemství. Jinak totiž zabíjení nepřestane. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (114)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

A tak tady sem zase Netflixu věřil a udělal sem dobře. Nepochopitelně podhodnocené a přitom je to lepší, než kdejaký díl Vřískotu. Scénář je prostý, jako bulharská striptérka, ale vraždy jsou fajn, masky taky, film vykouzlí i atmosféru a hlavně musím pochválit opravdu výtečný soundtrack. Hlavní představitelka je zatraceně sexy a celkově to genderově vyvážené obsazení není iritující jako obvykle a co na tom, že vraha uhodnete po deseti minutách. Díky bohu konečně zábavný krvák. Zakázal bych tady dementům podhodnocování filmů z Netflixu. Nový Texaský masakr to samé. 44%? Výsměch. 60%. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Netflix se tasí s dalším hororem (z produkce Jamese Wana) a tentokrát se jedná o Slasher. Tenhle kousek není vyloženě špatný a vlastně ani neurazí fanoušky žánru. Máme tady klasickou hru na vraha, kde na střední škole někdo vybíjí studenty a ukazuje jejich skrytá tajemství. Plusem je rozhodně inovativní maska samotného zabijáka, který si nasadí masku obličeje dané oběti. Tady ale s novinkami končíme. Vražd je celkem pomálu a ačkoliv jsou příjemně krvavé, není to nic co by někoho zvedlo ze židle. Uhádnout samotného vraha není nic těžkého a já tušil už od 20. minuty, kdo to nejspíš bude. Casting je relativně v pohodě a finále mohlo být víc intenzivnější. Podtrženo sečteno, jedná se o solidní žánrovku, kde se dočkáme trochu krve, menšího bodycountu, průměrně sympatických postav naroubené na úplně klasický příběh. Kdyby bylo aspoň více mrtvých, určitě bych se nezlobil. ()

Reklama

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

parta přátel se musí vypořádat s vraždícím maskovaným maniakem, který postupně odhaluje jejich nejtemnější tajemství. — chtěla jsem dát lepší hodnocení, ale ten konec to totálně posral. postavy mi ani moc nevadily, nicméně odhalení vraha bylo hodně předvídatelný a hloupý. radši se podívejte na scream. || ❝𝐀𝐥𝐥 𝐝𝐮𝐞 𝐫𝐞𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭 𝐭𝐨 𝐭𝐡𝐞 𝐝𝐞𝐚𝐫𝐥𝐲 𝐝𝐞𝐩𝐚𝐫𝐭𝐞𝐝 𝐛𝐮𝐭 𝐈 𝐡𝐚𝐯𝐞 𝐰𝐚𝐭𝐜𝐡𝐞𝐝 𝐚 𝐥𝐨𝐭 𝐨𝐟 𝐭𝐫𝐮𝐞 𝐜𝐫𝐢𝐦𝐞 𝐚𝐧𝐝 𝐭𝐡𝐢𝐬 𝐰𝐚𝐬 𝐜𝐥𝐞𝐚𝐫𝐥𝐲 𝐩𝐫𝐞𝐦𝐞𝐝𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞𝐝.❞ 🎭🔥 ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Vřískot a Tajemství loňského léta, resp. jejich kombinace se asi nikdy neomrzí a své diváky a divačky si vždy najde. Nejnovější variace od Netflixu ale postrádá napětí, zajímavost a kouzlo originálů. Pointa je naprosto stupidní. Závěrem, kvóty mi zde lezly na nervy ještě více než obvykle, neboť přispěly k mému subjektivnímu zaujetí vůči některým postavám. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Ale jó. Solídny slasher. Trošku viac sa venuje teenagerskym mindrákom a problémom, na môj vkus, ale zasa postavy sú pekne prepracované a presvedčivo podané. Rozuzlenie dáva zmysel, kills sú pomerne krvavé a Nebraska skvelé prostredie. Človek si spomenie hlavne na Scream, takže prečo nie. Pekný vizuál a miestami pekná retro hudba. Odsýpa to, až do o.k. finále. Za to, že sa to nebojí byť ani slasher tú štvrtú hviezdu prihodím, objektívne niekde medzi 3 a 4, ale za sympatie k teenage slasherom(hlavne s 90s arómou) skôr hodnotím k tej štvorke. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Ve 33. minutě je zmíněn film Pomáda (1978). (Zix.)

Reklama

Reklama