Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Odkrytí masového hrobu čítající 50 těl není příjemný zážitek pro policii ani pro Michelle a Ryana (Kate Hodge a William Butler), kteří Texasem projjíždí. Cestou kterou jim poradil "Kovboj" Tex (Viggo Mortensen) narazí na neznámého řidiče, s kterým mají malou potičku a musí vůz opravit, tam se poprvé zjevuje "Leatherface". Dopravní nehodou se jim komplikuje uprostřed lesů život, Michelle sice nachází útočiště, ale spadá do spárů kanibalské rodiny, kde Ryane umírá. Záchrana přichází v podobě "víkendového lovce" Benna (Ken Forre)... (Rodriguez)

(více)

Recenze (117)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Takže zatímco ’74 je děsivá kultovka a dvojka parádní zvrhlá groteska, trojka už takový nažehlený MTV Pimp My Chainsaw. Úplně co byste čekali od slasheru na přelomu 80 a 90 let, jakoby mixlý s ELM STREET, heavy metal soundtrack a pořád docela vděčná záležitost. Buranov kdesi za benzinkou Last Chance, dvojice kalifornských rozmazlenců versus rodinka kanibalských umaštěnců, do toho se přimotá Ken Foree jako asi nejzábavnější postavička. Už tedy slabší koncentrát pro teenagery do kina, nicméně celkově ta původní trilogie vůbec není špatná. ()

Cabal 

všechny recenze uživatele

Slušné pokračování. A mohlo to být výrazně lepší nebýt zásahu producentů. Opak. předělaný scenář, vystříhaná spousta gore detailů, včetně přetočeného závěru jiným režisérem /vysvětlení WTF závěru/. Na internetu kolují 3 verze - rated x unrated x něco na způsob režisérského sestřihu, workprint v mizerného kvalitě. Tak pozor na to, kterou verzi vyberete. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Je to ešte stále dosť šialené a aj rodinka je dosť šialená a vedeli to roztočiť. Aj keď začiatok a stred sú len také slabé otukávačky, tak posledných 20 minút to malo gore efektnosť, drsnosť a konečne aj masaker aký som očakával. V par scenach som postrehol aj čierny humor, ale disponoval aj atmosférou hlavne v lese a pri jazere. Som spokojný, asi ma bavil aj viac ako originál. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Před mnoha, mnoha lety mé první setkání s texaským masakrem, o němž jsem si myslel, že TOHLE je TEN bájný a legendární Texaský Masakr Motorovou Pilou. Nebyl, ale přesto se mi tenhle líbí a rozhodně zůstává druhým nejlepším kouskem celé série. Je to krátké, svižné, akční, bez hluchých a nudných míst, má to atmosféru a rodinka je náležitě úchylná a skvěle zahraná. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Vlastně dost drzé (a mnohem tupější) převyprávění původního masakru od Hoopera. První půlku filmu se všichni honí po lese a já si málem připadal jako blairwitchská čarodějka. Pak přijde obligátní "poslední večeře páně Leatherface", kdy stojí za zmíňku hlavně roztomilá nejmladší členka rodiny. No a finále je zase jen kopírákem původního filmu. A ano, tenhle kousek je tak debilní a špatný, až se mu člověk může škodolibě smát. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (21)

  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 5,8 milionu amerických dolarů. (NIRO)
  • Jediný díl ze série Texas Chainsaw Massacre, který se nenatáčel v Texasu. (Chatterer)

Související novinky

Prepad série do temnôt?

Prepad série do temnôt?

25.05.2005

O tom, že štúdio New Line Cinema chystá prequel k úspešnému hororu TEXASKÝ MASAKER MOTOROVOU PÍLOU (ktorý vychádzal z rovnomennej snímky z r. 1974), sme už informovali. Okrem klasickej zápletky … (více)

Reklama

Reklama