Reklama

Reklama

Když se účastníci nové reality show pod vedením režiséra Murphyho vydají do virginských lesů, netuší, že kromě kamer je budou sledovat oči zmutovaných kanibalů, toužících po čerstvé mase. Tentokrát půjde skutečně o život a ten, kdo prohraje, nepřežije...  Měla to být skvělá rodinná reality show odehrávající se v západní Virginii. Pod vedením režiséra Dalea Murphyho (Henry Rollins), který kdysi sloužil ve speciálních jednotkách, se skupina odvážlivců rozdělená na dvojice pokusí přežít v divočině pokryté neprostupnými lesy. Ovšem záhy se ukáže, že účastníky soutěže nesledují pouze kamery. Nikdo nepočítal s tím, že se ve stínu stromů skrývá rodina zmutovaných kanibalů, kteří baží po čerstvém mase. A hodlají ho ulovit za každou cenu. Nejbrutálnější reality show všech dob začíná, tentokrát půjde skutečně o život. Ten, kdo prohraje, skončí pod rezavým sekáčkem nenasytných lidojedů... V dalších rolích hrají Erica Leerhsen, Texas Battle, Daniella Alonso, Crystal Lowe ad. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (401)

obitus 

všechny recenze uživatele

Skoro stejně zábavné jako jednička a přeci hodně jiné. Tvůrci správně pochopili, že s jejich možnostmi na vážný horror nemají a za podpory několika správně tvarovaných ňader se vydali hodně odlehčenou cestou, plnou krve a střev. Funguje to dobře, jako ostatně už tisíckrát předtím. Pokud bude další pokračování, tak doufám, že ve stejně (záměrně) přitroublém duchu. Skoro celá jedna hvězdička jen pro Henryho Rollinse, který se po Feastu ukazuje v další skvěle ulítlé roli. ()

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Naproti nevýraznej (kultovej) jednotke ešte väčší odvar. Pritom v polovici sa na to ešte dalo ako tak pozerať. Boj o život priamo v Reality show je taký ten typický teenegerský prvok, ktorý si musí človek vychutnať z toľkej absurdity. Lenže paradoxne pri tých odfláknutých krvavých mizanscénach, (snáď až na trik s uvoľňovaním ruky) ma prešla akákoľvek "chuť" :). Ani trik sekery do stromu oproti jednotke už nefunguje. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

V Americe se to jen hemží nejrůznějšími reality show a tak není divu, že tenhle nešvár moderní doby někoho napadlo strčit i do hororového filmu. Nevím ovšem jestli to byl ten nejšťastnější nápad. Kouzlo jedničky pomalu vyprchalo a ani humorné pojetí to moc nezachránilo. Začátek se nese v dost nudném duchu a seznamování s pěticí soutěžících a štábem. Partička nejrůznějších individuí se rozhodla vydělat menší balík peněz a pro vítězství jsou ochotni udělat téměř cokoliv. Popravdě řečeno mě nezaujal ani jeden z nich svým osobním příběhem, ale za to Crystal Lowe svými vnadami. To že je spousta lidí schopná udělat pro slávu téměř cokoliv není nic nového a tak její strip nikoho nepřekvapí, ale potěší. Co se týká mentální rodinky kanibalů, tak ti nesahají bratrům z jedničky ani po kotníky. Jediné co mi vrtá hlavou je to, že jejich takzvaný otec si zahrál v jedničce toho pumpaře a teď tohle....Jednotlivá úmrtí měla určité klady, jako například roztomilou kreativitu a představivost tvůrců, kteří to vzali opět humorným způsobem ( např. dvojitá hetka do hlavy. V parodii se to začalo měnit až ve chvíli, kdy ten voják vzal spravedlnost do svých rukou a začal je zabíjet jednoho po druhém. Přesto všechno budu hodnotit film jako čistý průměr, protože jsem se tu a tam doopravdy zabavil. Slabší 3* ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|70%| Druhý Pach krve byl ještě šílenější než ten první. Ne, že by původní film byla nějaká ujeťárna, ale ti kanibalové jsou prostě vtipný – neskutečně mě baví. Zde jich bylo víc a ještě víc se šíleně projevovali. Vidět tyto cvoky souložit nebo sledovat jednoho jak si ho honí či nedočkavě míří lukem na oběť – to jsem se málem válel smíchy. Já totiž obdobné ujeťárny nevyhledávám. Občas se ale výjimka najde, například tohle. ;) Vyvraždovačky jsou o něco lepší a krvavější než v jedničce. Herci mě zde sice moc nebavili, už to nebylo takové napínavé, ale zase to nebylo nudně stereotypní, ale zábavné. Takže ty slabší 4* dám s klidnou duší. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

70%. O nieco slabsie, ako jednotka, ale stale sa mi to celkom pacilo. Dobry rozbeh hned na uvode, ta vrazda bola dost brutalna, potom nastane asi tak polhodinka nudy a pomaly sa to zacne opät rozbiehat, ked zacnu buduce obete prichadzat na to, ze niekto ich tam vrazdi. Nepovedal by som, ze je dej uplne predvidatelny, pretoze prave ten hrdina, o ktorom som si bol isty, ze sa mu nic nestane, prave on to schytal. Takze kto to prezije a kto nie, zostava pre divaka len zahadou... 08.06.2010 ______ Erica Leerhsen - (Nina) +++ Henry Rollins - (Dale) +++ Texas Battle - (Jake) +++ Aleksa Palladino - (Mara) +++ Daniella Alonso - (Amber) +++ Steve Braun - (Jonesy) +++ Crystal Lowe - (Elena) +++ Kimberly Caldwell - (Kimberly) +++ Hudba: Bear McCreary ()

Galerie (20)

Zajímavosti (21)

  • Při poslední scéně, kdy kanibal krmí zmutivané dítě uříznutým prstem, se vlastně jedná o gumový prst. A dítě, které prstem krmí, je pohyblivá panenka. (Dines)
  • Keď mutant v aute okusuje Marin (Aleksa Palladino) prst a potom ho odhodí, prst už vyzerá inak, ako ten, ktorý okusoval. (ČSFD)

Reklama

Reklama