Reklama

Reklama

Pach krve

  • USA Wrong Turn (více)
Trailer

VOD (1)

Greenbrier Backcountry, Západní Virgínie. Chris Finn spěchá na pracovní pohovor a kvůli zácpě na dálnici se rozhodne zkrátit si cestu po lesní silničce. Nesprávně však zahne, zabloudí v lesní pustině a navíc se srazí s protijedoucím autem s pěticí mladých výletníků. Skupinka se vydá hledat pomoc do nejbližšího domu. Místo pomoci tam však naráží na rodinku zmutovaných kanibalských zrůd, která se baví štvanicemi na zbloudilé automobilisty a jejich krvavou likvidací. Stanou se mladí lidé dalšími obětmi šílených kanibalů? Kolik z hrdinů krvavou štvanici přežije a dokáže se dostat ven z lesa?

V produkci trojnásobného držitele Oscara za zvláštní maskérské efekty Stana Winstona a producentů mimořádně úspěšných hororů Resident Evil a Tajemství loňského léta vznikl podle scénáře zkušeného Alana B. McElroye (Halloween 4, Spawn, Tělo na tělo) horor evokující nejlepší díla žánru založená na minimálním vkladu financí a maximálním vkladu talentu strašit diváky. Debutující režisér Rob Schmidt nabízí děsivý příběh o skupince mladých lidí, která se v hlubokých lesích Západní Virgínie utkává s vražedným zlem ve stylu legendárního Texaského masakru motorovou pilou kombinovaného s děsivou atmosférou Záhady Blair Witch. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (564)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Nová vlna hororov - ani slasher, ani exploitation, ani thriller - všetko spolu; hovorme tomu trebárs slashploitation. Alebo sračka. To je v podstate jedno, nemá to nápady, nemá to štýl, nemá to vtip, nemá to nič, len pár rádobybrutálnych efektov a partu nesympatických retardov. Kvázi horror pre teenagerov, čo nevedia, kto je to Jason, Michael, či Freddy. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Když slyším to strašné chychotání, tak mám z toho husí kůži. Hodně dobrý horor, ve kterém nechybí lekačky, napětí a překvapivé zvraty. Hodně dobrá je například scéna, kde Chris drží pérko od dveří, aby nevzbudil spícího mutanta. Nebo ta ve stromech s přeseknutou hlavičkou :-) Pak si jeďte někam kempovat... :D ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

V rádiu říkali, že kdo zaseje sémě do vlastního rodu, pohněvá Boha a třeba v takové Západní Virginii to s incestním setím berou evidentně od podlahy.. Tisíckrát omleté schéma proti sobě znovu postavilo skupinku pohledných junáků a dívek s obnaženými pupíky - všichni pochopitelně příliš mladí na smrt a jedno zdegenerované trio motorizovaných kanibalů - zřejmě výplod dávné touhy otce a dcery, ale pravděpodobněji se jeví spojení chlípného dědečka a vačice, co s poraněnou tlapičkou nestihla utéct.. Vše je patřičně krvavé, postavy se chovají až nadstandardně idiotsky a přirozený výběr evoluce tak na konci ponechá jen ty, co si to alespoň ždibec zasloužily. Osobám se slabším srdcem doporučuji pohlídat si vzduchem svištící sekery, ať se nestanete u Wrong Turn obětí číslo osm.. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Z pohľadu zábavnej osožnosti a spokojnosti siaha u mňa táto vyvražďovačka do vysokých sfér. Preto, lebo vďaka rýchlemu deju, príjemným (hlavne na pohľad) hercom a aj vďaka pár dosť dobrým death-scénam si ho pozriem aj znovu. Ale opäť to nebolo nič nové, nič inovatívne, proste u mnohých zapadne v rade tuctových horroríkov. Ale myslím, že Schmidt by mohol mať budúcnosť. 75%. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

"Všichni tady zemře(m/t)e." To je věta, která figuruje ve většině hororů a v Pachu krve tak nemůže samozřejmě chybět. Nad tímto faktem však není důvod pozastavovat se. A to ani nad tím, že je horor absolutně neděsivý. Je spíše humorný a to platí hlavně u scén, kde vystupuje vtipný horský mužík (myslím toho nejhubenějšího). Pokud se rozhodnete tento film zhlédnout očekávejte však nepříliš originální zápletku a drobně podprůměrný příběh. Hloupý kastrát a zejména neuvěřitelná vykradačka Cravenova klasického hixplotation. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (24)

  • Keď Chris (Desmond Harrington) uteká z policajného auta po tom, čo ho takmer trafí šíp, sú v sedadle vidieť dva zapichnuté šípy namiesto jedného. (ČSFD)
  • Pach krve byl nominován v kategorii “nejlepší film“ na Mezinárodním filmovém festivalu v katalánském Sitges. (Stocki)

Reklama

Reklama